Torsdag

Hej. Skolan idag var inte så tung hade modersmål och engelska. Efter skolan så övningskörde jag och efter det så stannade jag i stan och gick och tittade om jag skulle hitta någon present till Jenny, jag hittade kanske men jag köper den nesta vecka :D Efter så gick jag till Valhalla och mötte upp Malin och Linn som var och piercade naveln. Väldigt snyggt blev det för dom båda två. Sedan så tog Malin och jag bussen hit tillbaka till Gamla vasa, då gjorde vi mat och sedan satt vi nu bara och slöade som vanligt. Men vi gick till ABC sedan och satt där och chillade.
Nu ska jag packa och sedan titta Big brother. Har blivit beroenda av den serien nu helt plötsligt :P

PÖSS Å ha de GÖTT.

Otroligt bra.

Hittade en flicka på youtube som sjunger cover sånger, otroligt bra är hon har en fantastisk röst. Hon har en egen liten hemma studio. Tänk om man skulle få ha de.
Här sjunger hon och spelar Katy Perry - firework
http://www.youtube.com/user/megannicolesite länk till hennes youtube sida. :D Check it out.

Vår känslor idag.

Vad solen skiner vackert idag. :D Hade prov i läkemedelstillverkning i skolan idag och det gick väl nog bra tror jag. Ska inte göra så mycket idag, sitter väl framför datorn som vanligt. :P
Skulle gärna vilja åka på bio men det finns nu ingen film jag vill se just nu. Men snart är det premiär av Justin bieber never say never 3D så den ska Malin och jag åka på :D :D hihi.
Nehh nu ska jag hitta på något skojj att göra på datorn :P haha. HA DE GÖTT!!!

^_^


Good morning people.

Sedan jag har stigit upp så har jag jobbat med två skoluppgifter. Den ena var en jomppa uppgift där man skulle göra några övningar. Den andra var en uppgift i fysiken där man också skulle springa och gå en sträcka och sedan räkna ut medelhastigheten å bla bla bla. Tråkigt alltså. Idag så ska kusinerna och farmor hit, Robin är på fotbollsturne här i Närpes idag så :D Får se då hur det går för hans lag.
Nu ska jag gå och byta om från min pyjamas ;D Hörs senare.


WIIHUU!!

Klickade just hem en Ipod Touch som har kamera i sig :D Blir en födelsedags present av familjen i lite förväg :D Jag ville så gärna ha med den till Sverige när jag åker dit ;D
Graverade in en text också på baksidan , så där står det ett citat som No music No life! och så mitt namn under.
Är så glad just nu ;D ;D
Så här ser då den ut :D

Vasa dag!

Åke til Vasa ganska så tidigt idag, jag hittade att shpa en jacka, topp, legings, två tights par och en väska. Har väska och vårjacka nu tills jag åker till Sweden. Efter vi hade shoppat klart så åkte vi till Ksinerna mina, s jusst nu så sitter jag där och vi har spelat Wii och tittat på tv och pratat ch sånt. Just nu har jag lånat deras lap top och skriver ett inlägg :D
Nu ska jag fortsätta umgås med dom andra. Bajj bajj.


Fredaag

Kom hem från Vasa för inte så längesedan. Ikväll så ska Malin komma hit och vi ska ha en skön hemmakväll här hos mig :D Med jacuzzi bad och chill :D :D
Medans jag väntar på henne så ska jag spela elgitarr eller jag håller på att spela jag tar bara paus. Vad det är roligt att spela på ELgitarr altså, får häftiga ljud ur den mot en vanlig acustisk.
Bajj bajj, skriver senare.
Jag å min bejbi ;P hahahah NOT

Läsa prov.

Det har jag gjort idag mest hela tide när jag haft tid. När vi slutade skolan så läste jag men det blev inte så länge för kl 4 så skulle vi övningsköra. Så då gick vi upp och väntade på läraren och så körde vi iväg. Det gick riktigt bra för mig idag, är riktigt stolt över mig själv :D :D
När vi kom hem från det så har jag suttit och läst och så har jag varit i dushen.
Imorgon så ska vi till halkbanan tidit på morgonen. Får se då hur det ska gå. Får slira runt imorgon nu då ;P Hehe.

Kettlebell.

Tränade med kettlebell ikväll, slut och svettig blev man efter det passet :D Har bara suttit och pratat nu efter och snollat på som vanligt ;D
Nu ska jag surfa runt lite på datorn och sedan gå och sova :D Så godnatt alla ;D ;D

Gitarr

Ja jag har suttit och spelat gitarr när jag kom hem från skolan. Jag lärde mig flera my chemical romance låtar på bara en liten stund :D Dem var riktigt roliga att spela och sjunga.
Har just ätit dagens mat som bestod av en äcklig matmicrolåda. Ikväll ska jag börja läsa på prov som jag har på fredag och så har jag några uppgifter jag ska behöva göra :D
Hejj svejjs.

tillbaka till skollivet nu ;S

JAnå det var nu inte så tungt i skolan idag ändå så det gick väl. Hade yrkesprov i läkemedelstillverkning och det gick riktigt bra. Sedan när jag slutade skolan som var ganska så tidigt så satt jag och tittade på filmer jag filmade från konseren. Jag orkade inte göra n såndär film med olika filmklipp. Men jag lade ju upp den där ena filmen jag filmade. Väldigt kul att titta på dom filmerna, vill såå tillbaka. Vill spola tillbaka tiden.
Efter jag hade tittat på filmklippen och tittat allmänt runt på datorn så kom Malin hem från skolan och vi tog bussen in till stan. MAlin skull shoppa idag, men för min del blev det nog ingen shopping för jag shoppade ju igår. Men jag hittade faktiskt några billiga toppar så dem köpte jag.
Tittade också runt på jackor och jag hittade väl en och annan jag skulle kunna ha i vår. Vill ha en ny och fin jacka före jag åker iväg till Sverige. Det är bara två veckor typ tills jag åker iväg. Vad spännande och kul det kommer va att praktisera på ett svenskt apotek.
Nu ska jag sluta snolla och titta andra avenyn istället :D
Godnatt med er!!!!
Tog bild på Näsineula från tåget när vi körde om det ;p hahah i brist på bilder så laddade jag upp denna.

Film

Suddigt men ni hör ju i alla fall ;D

bilder

Jag som gjort mig färdig för konseren.
Vi ska köpa tröjja!
folk framför scen tryckandes.
Förbandet.
My chem!!
Suddig närbild på Sångaren Gerard Way.
Lite bättre. MEN
Jag på tåget hem idag.
Ja dom där läggar jag upp nu , jag har typ hundra bilder eller mer av dom så .
Dom är suddiga värre en efter en annan men det ska för det första behövas en ny kamera och så var det dom där lamporna där också det var bara när vissa lampor va på som det blev någotlunda bra bilder.
Så satt vi ju ganska så långt ifrån också men bra såg vi nu :D :D
Oijj vad jag r glad att fått se dom live. Vilket band ska jag se nesta nu ????? Det får jag då se senare ;D

Hemma!

Kom nyss hem från min tripp till Helsingfors denna helg. Har varit suuper. Konseren igår var helt Otroligt bra och jag är uppspelt över den ännu :D Väldigt bra var den, vilket drag det var altså. Köpte en tröjja där också så man har ju ett minne där ifrån och massa med bilder och filmer. Tänkte jag skulle fixa ihop en liten film med filklipp därifrån någon gång men jag vet inte när den kommer upp här det blir nog när jag orkar göra den. Men jag ska slänga upp bilder från konseren här nu snart bara jag får dom införda till datorn.
Idag när vi vaknade så gick vi och shoppade, hittade ett ballerina skopar och en jumpsuite eller hur man ska kalla den :P och ett headband. Tog tåget hem idag som gick halv 4 från hesa och jag kom till Seinäjoki kl halv 7 typ. Det går snabbt med tåg hem ot att sitta i buss. Tåget tar 2 och en halv timme ungefär och buss tar 6 timmar såå men bussen går ju förståss från närpes så igentligen så blir det väl inte så mycket fortare för jag måste ju ändå köra bil från Seinäjoki.
Ska se om jag får in bilderna nu och så ska jag ladda upp några .

Förbereder sig.

Ja det gör jag. Jag packar för fullt och tittar vad jag ska ha med för kläder till imorgon när jag åker iväg till Hlsingfors. Ska på My chemcal romance konser. Så vi är där till måndagen och sedan så tar jag tåget hem på måndagen. Jag ska åka med Cissi och hennes mamma. Men det blir bara cissi och jag som åker på konseren och Cissis mamma och hon stannar en dag längre i Helsingfors så jag tar tåget hem själv.
AAh vet inte vad jag ska ha på mig när vi åker på konseren. Har ju inga kläder nu helt plötsligt. :P haha, får hoppas man hittar något.  Ska gå och leta upp någon passlig väska nu.
Check lista:
Laddat Ipoden- Check
Lagt in ny musik i Ipodden- Check
Laddat kamera- Check
Packat- Håller på
Färga håret- Håller på
Tror det är allt jag behöver göra idag :D
Ha de GÖTT!!!!
Imårgon får jag se dom :D Varit fan av dom sedan jag gick i högstadiet i 7an typ.

Hem ljuva hem.

Kom hem där närmare halv 3 idag, jenny kom och hämtade mig och vi for och åt till Tb för vi hade ingen mat hemma vi ville äta. ;P Snackade och åt där en stund och sedan hem. Har tittat lite på filmen camp rock 2 med Jenny men sedan så ville vi titta på äntligen fredag så vi stoppade filmen. Äntligen fredag är roligt för Sean banan är sååååå knasig. Jag har tittat lite på lets dance men inte så mycket tycker det inte alls är roligt i år. Jag tycker det inte är med några bra personer. Men jag har suttit och spelat gitarr ikväll och sjungit. Det var skojjsit.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig är faktiskt ganska så trött. Så jag säger GODNATT!
Ska prova min sovlapp eller vad det nu heter inatt för jag tycker det är så ljust här dt är så många små lamor som lyser överallt som till exempel digiboxen och printern m.m. Jag skulle ju kunna stiga upp och trycka av printern så det nu var en mindre lampa men det är för tungt nu.
Sov sött alla.

Torstaiii!!

Har övningskört idag efer skolan, jag fickparkerade idag och det gick suuperbra :D Sedan efter vi hade kört så gick vi och övade teoriprovet , gick bättre än förra gången. Sedan var det meningen vi skulle gå och simma men vi var trötta och sluta då efter vi hade kört och övat så vi gick på en kaffe istället och sedan hem. Har suttit och pratat om en massa ikväll. Kom till och med in på rymden och månen :P hahah. Jaah jisses.
Imorgon blir det att ta 1 ans buss hem till Närpes. Vad dkööönt :D Denna helg blir lite annorlunda för jag ska åka till Helsingfors och titta på My chemical romance. Såå kuuuul :D Så det blir en lite längre helg, kommer hem från Hesa på måndags kvällen såå.

Godnatt alla nu ska jag och sooova. Var meningen Malin och jag skulle till halkbanan imorgon men inte blev det något inte. Körläraren våran skickade ett meddelande och sa att han hade fått spysjukan, GREAT och vi övningskörde med han idag. Blä håppas man inte har något sånt i kroppen nu. Men man får håppas på det bästa. Åker till Helsingfors i alla fall fasst jag skulle spy. Vill ju bara inte missa detta så det så.

Gonatt.!

Onsdag.

Hepps. Idag var jag i skolan till klockan 3 och sedan så gick jag hem och inte gjorde så mycket bara lagade maten och sånt. Sedan så kom Rex hit och vi for först till Elgiganten för Malin skulle hämta sin Ipod som hon har haft in på service. Sedan så gick vi runt och tittade på en massa grejjer, vill gärna ha en Ipod tuch md kamera. :D :D Ge mig den någon vänlig en. Sedan så fortsatte vi till Minimani och där gick vi också och titta på massa saker, väldigt roligt att gå runt och titta på allt. Efter det så åkte vi till Halpa för där skulle vi se om dom hade några goda choklad påskägg som vi letade, men icke så det blev att gå till Citymarket och där hittade vi dom.
Har suttit på internatet och pratat om allt möjligt nu efter våran lilla tripp.
Ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon och ha modersmål, sedan efter skolan ska jag också övningsköra.

PUSS HEJJ!!!

Tiden går så sakta.

Det är bara tisdag idag, jiises tycker det är evigheter sedanjag kom hit till vasa fast det var igår. Kommer va en trög vecka detta. Slutade sent i skolan idag, kl kvart före fyra. Vi har haft läkemedelstillverkning och vi gjorde en lösning som vi sedan filtrerade. Har inte gjort så mycket sedan jag kom hem.
Imorgon blir det nu att åka och simma på kvällen så imorgon kanske det kommer gå lite snabbare.
just nu !

Back to school.

Tillbaka till skolan nu då efter helgen. Var på studiebesök till PAM imorsse och lyssnade på en föreläsning om det. Sedan så har vi varit och simmat från skolan också och det var skönt. Efter så gick Malin och jag in till stan och handlade mat och var och åt middag till RAX idag. Vi orkade inte börja stå och koka någon mat idag det skulle bli så sent. Köpte ett pyssel idag också som jag alltid satt och gjorde när jag var liten hos farmor.  Det var ett styrox hjärta och jag köpte en tygbit och nu så trycker man i förkantar av tygbiten i hjärtat så blir det fluffigt och färgglatt. Riktig bra sysselsättning. Så det har jag suttit och pysslat med nu efter vi kommit hem.
Tillägger Dannys melodifestival låt :D Tycker den är bra. Men eriks var ju nog också bra men snäppet bättre är Dannys ;D

Skida

Ja det ska jag faktiskt och göra ikväll med Malin. Jag brukar inte att tycka om att skida men jag kjände att jag ville åka och prova på i år också. Jag fick kanske inspiration när jag satt och tittade på skidning förra heljen :D HAHA.
Ne men dom kommer just efter mig så hejdååå. :D Se upp i backen.....

Final i melodifestivalen.

Ha ja tittat på ikväll i Rangsby hos Malin och Rex, vi spelade först Monopol och sedan så tittade vi melodifestivalen. Danny kom på andra plats men jag tycker han var en värdig vinnare men så kan de gå. I alla fall så vann erik saade.
Hade en riktigt trevlig kväll ikväll. Imorgon ska jag sova länge och ta det lugnt och sedan på kvällen någon gång tror jag Malin och jag ska åka till Vargberget och skida. (Y)
Nu ska jag ta natt. SOV GOTT PEOPLE.
Dom två som kämpade om första platsen. Erik tog hem det, men Danny var nära och hamnade på andra plats.

Hej hej bloggen.

Hej, igår kom jag hem från Vasa där 4 tiden typ och då gick vi in till mormor direkt och åt "klimpsoppa". Sedan så var jag på kvällen ut på en promenad.
Idag så vaknade jag ganska så sent eller klockan var väl typ halv 1. Jag har nu hunnit vara ut på en skön promenad i det här vackra vädret vi har idag. Ska snart hoppa i dushen har jag tänkt och sedan så ska jag se vad jag ska hitta på ikväll :D Ska ta kontakt med Malin och se vad hon ska göra :D :D
Ses!!!!
bild av solen... För två sommrar sedan kanske :D
Tyckte det passade med en solbild för solen lyser ju så härligt och kraftigt idag.

Bilskolsteorin över!

Vad skönt att ha det över nu, har bara körlektionern kvar, har kört idag också, gick väl nog hyffsat bra fasst det var slaskigt på vägarna. Har just precis gjort dagens middag och den bestod av ris och kyckling. Börjar först kl halv 10 imorgon så får ju en liten sovmorgon. Har modersmål, engelska och arbetslivskunskap. Vi ska kanske åka på studiebesök imorgon till PAM. Pam är en fackförening om någon undrar. Sedan så får man åka hem och oijj vad skönt det ska bli, blir 3ans buss hem och när jag kommer hem så blir det att gå in till mormor för hon har gjort klimpsoppa. Lite sent ute men men.

Hemma från gymmet och simhallen.

Var riktigt skönt att gymma och simma idag. När vi kom hem var det att göra vår middag, eller kvällsmat kan man väl säga. Det blev varma smörgåsar. Var riktigt gott. Nu sitter vi och filosoferar bara här och skrattar åt ingenting hela tiden :D :D Men sådant är kul.
Godnatt på er! Sov så gott.
Ska titta lite Andra avenyn före jag tar och sussar.

Slutat

Har nu slutat och jag har just packat väskn för träningen, väntar på att Malin ska sluta nu så vi kan åka iväg. Sedan efter träningen blir det att göra mat, hinner inte före för vi tar 5 över 4ans buss. Så då ska vi göra risk och kyckling när vi kommer tillbaka. Sedan så blir det väl bara att surfa runt och sitta och titta rakt ut, finns inte så mycket annat att göra.
Nu ska jag fortsätta vänta på Malin, Vi hörs :D :D

Skola skola!

Sitter och har data lektion nu, tråkigt är det.  Vill hem, eller till Internatet för då får jag åka till gymmet och sedan simma :D Kommer bli skönt.  Sitter just nu och gör en broshyr om Astrid Lindgren ;P hahah Kul alltså.



Willow smith

Hörde nyss Wollow smiths nya låt. Tyckte nog den var bra, den var nog bättre en den förra.
Lite lika som Ke$has en låt där mitt i låten. Men annars var den bra :D

Eva å Adam loppis.

Hejj. Skolan idag då, var inte så tung skoldag vi slutade redan kl halv 2. Efter skolan så åkte Malin och jag in till stan och vi gick först och övade på bilskolsteoriprov. Sedan så gick vi till Eva och Adam loppisen, jag fyndade 2 koftor för 4 € :D NÖJD.  Sedan gick vi och handlade mat för denna vecka. Har inte hunnit göra något annat än gjort mat nu sedan vi kom hem. Ligger nu i sängen och surfar runt på Netet.
Så de ska jag fortsätta med nu. BAJJ BAJJ!
Hittade en googlad bild från just Eva och adam loppisen här i Vasa.

Söndag..

Hej, idag när jag vaknade och det var sent kan jag säga er ;O Kl 2 så steg jag upp. Ja då så satte jag mig i vardagsrummet och tittade på 5 milen i holmenkollen, haha jag brukar verkligen inte sitta och titta på skidning men det var faktiskt ganska intressant. Janå efter vi hade kollat det färdit så åkte vi till Casa och åt Pizza, ingen orkade koka något hemma idag.
Kom just precis hem där ifrån och ska ikväll packa för imorgon bär det av till Vasa igen :S Vill inte och jag orkar inte med det nu, men det är nu bara 5 veckor så får man åka till Sverige i 2 veckor på praktik. Skönt.
Ska också titta solsidan ikväll och bara ta det lugnt.
Hörs sedan.
Webcambild från igårkväll.

Varit hos malin idag!

Japp jag åkte först ner till loppisen dom hade i lokalen och sedan så åkte jag till malin. Vi Skulle ta kort idag men det blev inte så mycket av det :P Vi tog några men inte många. Vi tog och körde med Malins golf istället.
Men jag hann nu ta bilder med min kamera men dom är ju bara sådär snabbt tagna.
MALIN
Jag, malin har kreppat mitt hår.

Lista!

Har lite att göra och jag är inte trött heller så jag vill inte gå och sova :D Trodde jag skulle va trött idag när man varit ute men icke ;P
SENASTE
1. Kompisen du träffade:
2. Personen du pratade I telefon med:
3. Du fick SMS av:
4. Du kramade:
IDAG
5. Kläder:
6. Bättre än igår:
IMORGON
7. Är det:
8. Planer:
9. Något tråkigt som händer imorgon:
FAVORIT
10. Nummer:
11. Färg:
12. Årstid:
13. Saknar du någon?:
14. Humör för tillfället?:
FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?:
16. Vad åt du sist?:
17. Vad irriterar du dig på?:
18. Tror du på distansförållanden?:
19. Vem tänker du på just nu?:
20. Tror du att personen tänker på dig med?:
21. Vart reste du sist?:
22. Vad gjorde du igår kväll?:
23. Liknar du din mamma eller pappa?:
24. Ler du ofta?:
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?:
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?:
27. I vems säng sov du i igår natt?:
28. Vilken färg har din tröja?:
SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?:
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?:
31. Gråter du när du skadar dig?:
GLÄDJE
32. Är du en glad person?:
33. Vad gör dig glad?:
34. Önskar du att du var lyckligare?:
35. Är lycka överskattat?:
36. Kan musik göra dig glad?:
KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?:
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?:
39. Har du en flick/pojkvän?:
40. Är du nöjd med det?:
41. Är du kär?:
HAT
42. Vem hatar du verkligen?:
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?:
44. Är du en mobbare?:
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?:
46. Har du blivit sviken någon gång?:
SKOLAN
47. Gillar du skolan?:
48. Favoritämne?:
49. Värsta ämne :
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?:
SENASTE
1. Kompisen du träffade: MALIN
2. Personen du pratade I telefon med: Jenny
3. Du fick SMS av: Malin
4. Du kramade: jah de minns jag inte. Det måste vara förr förr heljen av någon :D
IDAG
5. Kläder: jag har haft utebyxor och en rosa huppare och jackan på mig mesta av dagen men annars så har jag haft en vit topp och leggings.
6. Bättre än igår: Snowboardåkning ;D
IMORGON
7. Är det: Lördag
8. Planer: Ja jag vet faktiskt inte.
9. Något tråkigt som händer imorgon: Ne inte vad jag vet ;P
FAVORIT
10. Nummer: 18 kanske.
11. Färg: Svart, blå, rosa.
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon?: jo
14. Humör för tillfället?: Glad.
FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Klädde på mig.
16. Vad åt du sist?: ett godis.
17. Vad irriterar du dig på?:  ---
18. Tror du på distansförållanden?: yes
19. Vem tänker du på just nu?: ingen just nu.
20. Tror du att personen tänker på dig med?: vet ej
21. Vart reste du sist?: Sverige.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Igår kväll var jag ut på en promenad.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: jauu lite kanske.
24. Ler du ofta?: ja det gör jag väl.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: kreativitet, kärlek, jag valde 2.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: japp alltid
27. I vems säng sov du i igår natt?: min egen.
28. Vilken färg har din tröja?: Vit
SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: hm jag tror aldrig tårar kan ta slut.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: jepp
31. Gråter du när du skadar dig?: Ne det händer nog inte ofta, när jag var mindre så grät jag väl förståss.
GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Japp det tycker jag.
33. Vad gör dig glad?: Musik, Vänner, Familj, Resa....
34. Önskar du att du var lyckligare?: kanske ibland
35. Är lycka överskattat?: ne
36. Kan musik göra dig glad?: JAPP ABSOLUUT!
KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: nej
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: nej
39. Har du en flick/pojkvän?: nej
40. Är du nöjd med det?: jag är ganska nöjd med det, men visst skulle det va roligt att dela allt med.
41. Är du kär?: njääee. njoo, Kanske. hihi.
HAT
42. Vem hatar du verkligen?: ingen
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nej
44. Är du en mobbare?: Nej
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Nej
46. Har du blivit sviken någon gång?: Kanske.
SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Det går väl för sig.
48. Favoritämne?: hmmmmm, jag vet faktiskt inte. I allafall i högstadiet så var det Musik.
49. Värsta ämne : Finska.
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Det är typ lika.

Film från idag!

Musiken är tillagd för att ni inte ska höra så mycket vad vi säger men det funkade nu inte riktigt.
Tycker inte om att höra sig själv på film.

Parra!

Har varit till Parra idag med Malin och kört snowboard, oijj va kul vi hade :D Ska åka snart igen tror jag :D  Lite sjuka fötter hade jag mellan varven men det gick.
Nu är man slut i hela kroppen och kommer sova som en stock inatt efter denna uppfriskande och sportiga dagen. Det var riktigt härligt att få vara ute idag.
Byebye see u later!

Vår dag.

Ja det har de varit idag :D Det var såå skönt att vakna och solen lyste in i rummet :D Äntligen börjar man få lite vårkänslor. När jag vaknade så åkte jag med mamma och mormor till Halpa halli och vi gick runt där och tittade på olika saker och handlade mat. När jag kom hem så tittade jag lite Anda Avnyn och surfade runt. Ikväll så var jag och pappa till näsby och tog ut lite pengar till mig så jag skulle ha något tills imorgon när Malin och jag ska till Parra och Susa runt med Snowboard. Just så kom jag hem från en promenad med Cissi. Det blåste lite men det var nog skönt endå att friska upp sig lite.
Hörs imorgon!

Go kväll :D

Hej, idag har man nog mest slöat också framför datorn. Man fastnar så att titta på Andra avenyn.
Men nu ikväll så har jag tagit ner ett mixing program till datorn så nu kan man spela in sin röst eller jag sjunger och så mixar jag med min egen röst :P ganska så kul faktiskt. Man ska behöva en bättre mikrofon bara.
Det är nu i allafall skitkul. Nu ska jag fortsätta mixa på.
Printscrean!

Chill Tisdag!

Ska titta på Andra avenyn nu hela kvällen tror jag :D Vilken Bra serie det är alltså. Ska ta det riktigt lugnt.
Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra men det blir väl inte så mycket då heller. Det är skönt att bara ta det lugnt på sportlovet.
Men förhåppningsvis på fredag så blir det lite sportigare för då ska Malin och jag till Parra och åka Snowboard. :D Bara det inte är för kallt. Man får håppas på det bästa. :D
Bajj bajj.

RSS 2.0