Wednesday

Heluu. Vairt på apoteket idag från klockan 9 till 5 :D har plockat upp varor och vägt salmiak och sånt.
Börjar samma tid imotgon. Efter jag kom hem idag så åt vi och middagen bestod av lax och potatis. Gått var det.
Tar med det som lämnade till lunch imorgon. Sedan så tittade jag tv och så har jag hunnit vara ut och gå med cissi, tala i telefon med becca och pratat med malin på fejjan . Nu så kom jusst jenny och pappa hem från sverige visiten.
Så jag fick parfym och båtgodis av dom :)
Nu ska jag ta natt.
GODNIGHT.


Detta parfym fick jag.


och den godissorten fick jag. MUMS

2 dagar avklarade.

Nu har jag varit på apoteket i 2 dagar och det har gått bra. Efter min arbetsdag idag så for jag till simhallen och mötte upp malin för vi skulle och simma. Vi simmade 1 km och det kändest riktit bra.
Vi snackade om det mesta mellan himmel och jord när vi simmade också så det var riktit trevligt. På hemvägen så svängde vi in via eepee och vi köpte apelsiner och vindruvor.
Så imorgon så ska jag ha med en apelsin till "jobbet".
ska titta på idol färdit nu :D hejja ELIN.
Byebye.

puss och gonatt.


Söndag.

Hej. Har varit lite slö med att blogga över heljen. Har inte haft något att skriva om heller, har bara hft en chill helj.
Festade ju i onsdast så jag tyckte man kunde ta det lungt då i heljen.
Har nu idag varit ut och gått med Cissi, vi gick långt :D Vi pratade om det mesta. Men det brukar vi göra för det mesta.
Imorgon blir det min första dag på praktik så håppas det blir kul. Vet inte när jag slutar men jag tror det blir typ 3 tiden. Imorgon när jag kommer hem ska jag göra maten åt mamma och mig, jag ska göra tonfisksås. Det är jag som kan det eller malin har lärt mig :D och det är såå Mumsit. Tack malin för du lärde mig.
Jenny och pappa kommer att åka iväg till åbo imorgon för dom ska över till sverige, :) skulle ju nog velat följa me men dom skulle till göteborg och pappa skulle se på en traktor som han är intresserad att öpa så. Men papap och jag åker till Sverige sedan när jag ska ha min bil. :D
Men nu blir det nog att ta natt ska upp klockan Kvart före 8 imorgon och åker iväg till apoteket kl halv 9 med vespa.
SOV SÖTT ALLA!





Fredag.

Hej idag har det varit en slö dag. Har hunnit titta på 4 filmer sammanlagt idag. Först tittade jag på prinsess protection program sedan så blev det en film som hette management, vet inte riktit hur man stavar. Efter den filmen tittade jag på i taket lyser stjärnorna. Men sedan så gick jag till cissi och vi har spelat the sims 1 och har gjort en superstar där. Går riktit bra för henne. :P Sedan så gjorde jag om lite på bloggen eller jag skulle ju bara ha till den där texten som är under den där lilla bilden. Men så blev det inte jag var och råkade radera något tror jag så det har blivit svart text på namnen under katergorier och inlägg och där på vänstra sidan. Har försökt att sätta in vit text men det funkar aldrig så man får närvfel.
Nåja nu när jag kom hem från Cissi så har jag tittat på återigen en film, och det blev Wallander- hämnden.
Men nu så blir det att ta natt. :D
puss puss.

7 veckor hemma nu.

ej, var då till WBN igår och det var riktitkul faktist hkom in på 5 barer plus en som ine hörde till WBN. så man kan säga 6 barer. Hade en riktit rolig kväll igår och träffade på massa med bekanta. Åkte hem på natten med internatspersonalen (Y) heh.
Det är därför man är trött idag nu när man var ut igår, har just tittat på en film (guess who) och jag tänkte somna flera gånger medans jag tittade.
Man fick nu åka hem idag så jenny kom och hämtade malin och mig till itnernatet och så for vi hem. Hade hem mycket med saker nu nör man ska vara hemma nu i 7 veckors tid. Ska ut på praktik nu och jag ska vara på närpes apotek så håppas det blir kul.
Nu ska jag snart traska iväg till Cissi så vi Hörs senare!
Cya.
Pics från igår.
Tog en bild före vi åkte av mig så sådär såg min facelook ut.
lite dålig kvalite på den bilden men.
Bil på malin före vi for.
Bild på mig från baren Happy barrel.
Bild på malin från samma bar :D
Jag och sofie i taxi hem :D

WBN

hej, slutade skolan redan före 1 idag, så jag har rensat ut ur kylskåpet och tagit ut soporna. Har också hunnit med att titta nyast One tree hill avsnittet och så har jag nu också fixat en annan video där på sidan av min blogg.
Det är då bilder på mig och vännerna och lite sånt smått och gått.
Ska ikväll åka till stan och dom har ju Wasa by night ikvell så :D
Får se om man kommer in på någon bar ;P hehe.
Ska börja gå i dushen nu så jag hinner före dom här andra för när dom kommer så blir det kö till dushen såå , det är bra att sluta tidit sådana dagar.
Joo föresten jag och malin var och anmälde oss till bilskolan i måndast så vi ska börja den 3 januari :D Ser faktist fram emot det.

Men nu dushen , :D

Ses på stan.

BYE

Hej

Idag har jag haft prov i ekonomiförvaltning. Jag håppas att jag får godkänt. När jag kom hem så satt malin och jag en stund på datorn men sedan fick vi en kick och började möblera om här på internatet,  Så nu har vi gjort en dubbelsäng och tycker det är riktit hemtrevligt här nu, det ser ut som mitt gamla internat nu.
Vet inte vad vi ska göra ikväll men det blir väl inte så mycket för malin läser på prov och det regnar nu också ute såå. Men vi ska upp till internatspersonalen et varv. :D
nu ska jag titta på gossip girl, det nyast avsnittet.
Puss.

Cha!

Har inte bloggat på hela heljen, men den har typ gått ut på detta : Tv tittande, film tittande, ut och gått, varit med vänner, sovit m.m. Har allti haft något att titta på tv för vi har haft gratis Tv kanaler denna helj, vi har haft alla tv 1000 kanaler och disney channel m.m.
Ska imorgon tillbaka till skolan och då har jag sista datakörkortsprovet och så ska jag hålla en lektion för klasskompisarna, får se då hur det går.
Nåja ska nu ta natt ska ju åka med kvart över 6ans buss imorgon så.
Sweet dreams :DD

Puss!

Hemma

Blev tidigare helj denna gång, kom jusst hem med bussen. Vi har varit i skolan fr kl 10 till 1 :D så det har inte varit så tungt.
Ska ikväll inte göra någonting, ska se på filmer och sånt.
Imorgon så måste jag bege mig till apoteket här i närpes för jag ska snacka med chefen där för jag ska ju nsart dit på praktik så vi ska gå igenom när jag måste komma dit första dagen och så ska jag få en egen arbetsrock m.m.


Byebye.
Ha en fortsatt trevlig dag.

Diner dash.

Hej, i skolan hände det inte mycket hade data som vanligt. och nu på internaet så har man suttit och spelat spelet diner dash, det är skiit kul faktist, har kommit ganska så långt :P
Ska börja snart på med maten och sedan ikväll blir dt ZUMBA :D

So long suckers !! ;P hehe


Tiisdag

Hejj, i skolan idag har vi haaft ekonomiförvaltning och IA info. Vi fick en namnbricka idag som vi ska ha på praktike och lite information och vem vi skulle ha som handledare. Efter skolan så bara satt man vid datorn och när malin kom hem så fortsatte man att sitta vid datorn en stunf, och jag har börjat spela farmville igen :D försöker att inte bli beroende igen men fåår se.
Sedan så började man göra mat och diska och maten bestod av kyckling och fullkornsris. Sedan åkte vi till ABC en runda och nu är vi tillbaka på internatet.

Har inget mera att säga nu, eller jo det har jag. Vi tänkte gå och spela innebandy till A-huset ikvell men malin har prov imorgon så det blev inget av det :D Men nesta vecka så kan man åka och det är nu sista chansen att åka det också för vi börjar ju praktik då följande helj :D Kommer att bo hemma då i 6 veckor från den 27.9-12.11 :D

Byebye

Nails

Har varit in till tan och handlat mat och sånt. Kom jusst hem och jag har köpt lösnaglar och har just satt på dem :D

Ska slöa nu resten av kvällen .
Syns liite där :D
Cya!

Skolan.

Sitter nu i skolan och har data, har gjort egna hemsidor och jag gjorde en sida om Jaden smith :D  hehe kom inte på något bättre och fin blev den ;)
Nu ska jag fortsätta att göra saker på den sidan typ sätta in filmer och sånt, har lärt mej det idag hur man sätter in filmer på hemsidor. Så det är därför jag har fått den där lilla darin låten från youtube där på sidan av bloggen .
Har också gjort om min signatur så får håppas den syns nu då, för mig syns den nu nog nu, Ser ni andra den också ?
Sofie ser nu den i alla fall :D
Nu återgå till lektionen :D
Bye

C ya.


:D

Tror det inte var så bra ide att sätta in sådana bilder här på bloggen man blir ju snurrig och yr i huvudet när man bara går in på bloggen min :P
Haaha om ni vill ha en gratis fylla BESÖK min blogg :D hahahahahahaha :D
Neh nu ska jag sluta dra dåliga skämt.
Ska göra något vettigt nu istället, som tyyyyp SLÖA :P

Cyaa!

Söndag.

går var det fagerö det var en helt okej kväll faktist, var ganska så mycket i disco så det var ju bra.
Har just vaknat och ska inte göra mycket nu, ska bara slöa hela dagen åker ju tillbaka till vasa imorgon så då börjar den "jätte" "roliga" skolveckan :P
Sitter jusst nu och tittar på en massa illustrerade bilder :P hah dom e ganska äckliga man får ju börja fundera om det ens e bra för ögonen sånt här :P

Fredagschill

hejj, har varit och simmat idag här i närpes i stället för i vasa , vi skulle haft jumppa i skolan hela dagen men vi ska ha med ett intyg attt vi varit och simmat här.
När vi kom hem därifrån så åt jag och sedan så har jag inte gjort mycket har varit ut och kört bil och tvättat pappas bil lite. Simon jag jenny och pappa har suttit och spelat sällskapspelet trivial pursuit ikvell och tittat på idol. När mamam kom hem så åt vi smörgåstårta som mamma som var en slaks födelsedags fika eller vad man ska säga för mamma fylde år igår :D
Nu blir det att snart gå och lägga sig och imorgon på dagen blir det inte att göra mycket men på kvällen så blir det FAGERÖ.

Goodnight.

bio.

Hej, När jag kom hem från skolan idag var det bara att byta om så kom jenny och hmtade mig för vi skulle åka in till stan, malin satt också på in till stan. Jenny och jag for runt i massa med mataffärer för vi skull ha några kyckling ben eller vad det heter åt mamam och pappa som ska ha dem i heljen.
Letade också efter ugnspotatis i folie men dom var skut på alla affärer. Efter allt det springandet så åkte vi till Tereses lägenhet och fördröjde tiden till filmen började som vi skulle på, vi for på bio då klockan 9 och tittade på filmen Killer, var faktist riktit bra. Vi for via internatet också och så packade jag för vi fick ta helj en dag tidigare :D
eller vi har jumppa imorgon men det var valfritt så man kan skaffa intyg här ifrån lika bra.
Nåja kom jusst hem till närpes och ska nu snart gå och sova.
Bye sweet dreams :D

Zumba

hej, kom nu jusst från Zumba :D var riktit roligt faktist. hängde med ganska så bra också .
Ska snart traska över till Sofie :D

ööh.

Jag förstår inte, igår såg jag min signatur nere vid inläggn men nu är den borta, var jusst och kollade på kodmallarna också så det var nog där också, jag förstår inte, nåja men när jag går in på google chrome så syns den. KONSTIGT.
Kom jusst hem från skolan, ska nu bara sitta och chilla framför datorn och sedan när malin kommer hem så ska vi göra mat och sedan ikväll blir det att gå på zumba :D
hörs sen.

det kan ju bero på att jag inte kan lägga in bilder eller något på firefox, jag måste gå och skriva inläggen i googlechrome om jag vill ha bilder med. Men varför skulle nu de orsaka en signatur förstår man inte , men vem veeeet.

cya.

Träning.

Hej. Kom jusst hem från simningen + gymm. Var faktist riktit skönt att simma. träbade på gymmet i en timme och sedan simmade 1 kilometer, cyklade då också hem efteråt men vi for via citymarket och köpte ägg och tonfisk.
Imorgon blir det skola då igen börjar klockan kvart över 8 :/ nåja vet ni inte det också ska gå.
byebye.

Ledig dag.

hej, idag har man varit ledig hela dagen. Vaknade nr malin gick imorsse och så steg jag upp när dom hade matpaus och gick och åt.  Nu efter det så har man bara suttit vid datorn och tittat på youtube på dittan och dattan.
Malin kommer nu snart hem nu också, trodde denna dag skulle gå långsamt när man bara suttit hemma men det var tvärtom. Ikväll så blir det att cykla till simhallen och simma + gymma lite, och sedan hem med cykel igen. Kommer bli uppfriskande tror jag.
Bye!

Måndag.

Hej. Tog bussen imorsse, har haft data hela dagen, och projektarbete typ 1 och en halv timme. For till stan efter malin hade slutat och handlade mat eller vi var först och fixade ett busskort för stadsbussarna.
Nu har man inte gjort mycket när man kom hit tillbaka till internatet, nåja jag sitter jusst nu och tittar på karate kid igen, i brist på annat att göra. Har också jusst gjort en signatur där nere vid inläggen :D Så jag e ganska så nöjd hur min blogg ser ut jusst nu.

slöö

Hej. Vaknade klockan 1 imorsse, hade väärldens konstigast dröm inatt men endå så var den ganska så bra ;P
Nåja igår så gjorde jag då ingenting tittade på tv typ hela dagen, cissi var hit en stund också.
Tittade på filmen Bee movie igårnatt, hehe den är sjukt bra.
Blir snart att gå ut och ta upp potatis troor jag, men jag har ganska sjukt i ryggen så det kanske inte blir något av det.  Hihi. Jag är ganska så trött också. Sedan ikvell kommer malin hit och vi ska gå över till C och tittade på ett skopar malin kanske ska köpa.
Talk to you later.

arbete.

Har varit ut och klippt gäs åt mormor och räfsat i diken, så man har nu gjort någon nytta idag ;D Tjänade 20 euro :))
Sitter nu bara och slöar.  Tittar på Tv och så sitter jag och tiitar på klipp på youtube.


Karate kid.

Tjena, har jusst kollat på filmen karate kid :D Var faktist riktit bra och jag tycker jaden smith är sååååååå gullig :D
Nu ska jag gå ut och klippa gräs. C ya


http://www.youtube.com/watch?v=bq-ZiEEfANI

Söta bilder på Jaden smith i det där klippet,
Det har fått något fel här på bloggen så det går som inte att ladda upp några bilder eller videoklipp :S grrrrr.
Nåja kopiera det där och klistra in så får ni nu se klippet.

Film.

Har nu jusst tittat på filmen och vi tittade på Growns up :D Den var riktit bra faktist, rekomenderas :D
Före filmen tog jag ett jacuzzi bad också, det va hur skönt som helst det var så längesedan sist.

Rekomenderas !!

Helj!

Tjennnaa. Kom hem frn vasa där halv 3 tiden typ och jag gjorde inte så mycket då, jag tittade på the last song ennu en gång. Har varit ut en sväng och ätit krusbär och så har jag suttit och spelat kort med Simon och jenny :D vann inte en endaste gång :( Hehe nåjaa. Sedan så åkte jag med mami och papi till vargberget och vi har gått 5 kilometer. Det var riktigt uppfriskande.
Nui blir det snart att äta an skink paj och sedan titta på en film med jenny, simon, och mamma får se om pappa också orkar sitta och titta ;P
Men ska hoppa i dushen nu först :D Är Svettig från promenaden.
C yaa!

Passande bild hihi :D neeh ingen slappade efter när vi gick, jag var till och med först idag ;)

Ändringar.

Har ändrat lite på bloggen som ni kanske ser. Idag så var vi då till sports gym och där så sprang vi först och sedan så styrketränade vi. Är riktit sjuk i armarna nu, var också på "skakamaskinerna". Till sist så slappnade vio av och strechade.
Nu har vi jusst kommit tillbaka och vi har varit och ätit, ska åka hem med 1ans buss som kommer tyyp halv 2.
Ska inte göra någonting ikvell ska bara chilla hemma. :D
Byebye.
C ya.

Där synns det ju lite.
Förr var det ju vitt bakom och svart texk men nu är det tvärtom. ;D

Cykel/ buzz!

Hejjj. idag har skoldagen bestått av finska och gymnastik på finska.  På gymnastiken så spelade vi koddboll eller vad det nu heter och sedan basket och innebandy. Var riktit skojjit. Sedan när vi kom hem så började vi på med maten och den bestod av köttbullar, sallad, och fullkornsspagetti. Efter det åkte vi ut på en cykeltur och vi for till bankomaten i gamla stan först och sedan till rinta jouppi och dit och sedan hem. Vi for genom sunnanvik på vägen hem. Vi har också varit ut och plockat äpplen och gick runt och tittade :P
Nu jusst så var sofie och becca och pontus hit och vi har spelat Buzz. Eller pontus tittade på.
Ska jusst ta natt sekert.
Ja imorgon blir det att åka iväg till Sports gym på gymnastiken (Y)
C yaa!

Cykel. :D

cha.  Idag så har vi haft data hela dagen, och jag var vääldigt trött i skolan.  Sedan när jag kom hem så tittade ajg på fångarna på fortet. Sedan kom malin hem och vi satt och slöade och sedan började vi laga kyckling och fullkornsris. Sedan efter det satt vi en stund vid datorn. Men då efter det åkte vi ut på en cykeltur vi var till helsingbyn och vi cyklade om min kusins hus för malin ville se det, och sedan hem till internatet tillbaka. Var faktist riktit uppfriskande med en cykeltur.
Sitter nu igen vid datorn, det är de det går ut på här på internatet, sitter vid datorn heeela tiden. Men nesta vecka ska vi nu börja åka och simma och cykla mera och Zumba och en massa sånt skojj. :D
Byebye.


Jag just nuu :D

RSS 2.0