slött!

hej, igår var jag då till skidstugan det var ganska så slött där men det gick väl endåå ;D pappa kom och hämtade mig malin och Rex så då tjussade vi hem dom först och sedan for vi hem.
Idag så har jag inte gjort mycket jag har mest suttit vid datorn och tittat liite tv och varit allmänt slöö!
Jag spelade också The sims 2 idag också det var ganska så Kyyyl ;D
Men nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag för jag är ganska trött faktist.
Så Heijddååå !!
Cya!

fest!

hej ska nu fara iveg till malin och sedan vidare till rangsby :D
Bye bye ha en trevlig lördagskväll alla!!
CYA!!

Ready to go now ;D

Hej hej Sportlovet har kommit !!

hej, idag såå började vi klockan kvart över 8 och då hade jag logistik och sedan data resten av dagen, slutade skolan där halv 2 tiden och då kom jenny och hämtade sofie och jag, sofie skulle komma till mig. När vi kom hem så åt vi lite och sedan så gick jag och sofie och badade i jacuzzin ;D (sköönt) det var väldigt längesenn jagh hade varit där.
Sedan så åkte hon hem och nu så sitter jag här framför datorn och cissi ska väl komma hit ikväll och vi ska väl titta på lets dance och sånt. Eller i alla fall jag ska titta på lets dance ;D Hejja Mattias!!
Nu ska jag fortsätta och slöa och förresten malin ska komma och hämta sin dataväska också.
Hej då !!

hihihi!


hihihihi måste bara laddu upp den här :P den är kuuul !!
Tog den igår!

nam nam!

hej, idag i skolan så hade vi produktkännedom och logistik det gick ganska så snabbt ändå fasst jag trodde det.
Sedan när jag kom hem var det storstädning på gång häär, johanna och malin hade slutat tidigare så som städade då. Efter vi hade städat klart så lagade vi mat och det blev kycklin och sallad (kycklingsallad), efter det så traskade malin jag och sofie iväg till Oma tori här i gamla vasa, vi han inte titta genom allt dom hann stänga så vi måste nog dit igen.
När vi kom hem så bakade vi muffins eller det blev inte muffins utan vi gjorde kladdkaks deg men satte det i muffinsformar. Gick faktist det också, så man kan väll kalla det kladdmuffinsar ;P
Nu ska jag fortsätta att sitta och chilla och prata med malin och johanna ;D
Bästa internatspooolare någonsin ;D
Cya!

nam nam nam :D aaavisa jag veet!!

Johanna och jag lekte med webkameran :D

Malin och jag :D Från villavslutningen 2009 :D

hej hallå !!

har haft kemi idag , var inte så kul , sedan så hadde vi arbetarskydd som jag trodde skulle bli skit tråkit men det kommer bli en helt okej kurs, för vi får bestämma vad vi ska göra ;D
Sedan när vi gick hem gick jag över till Sofie och tittade när dom hade storstädat, det var väldigt vackert (Y)
Sedan så gick jag hem och börjae på att städa lite här hos oss. MEn det blev väl inte så mykket av det, så när malin och johanna kom hem så satt vi och slöade vid datorn, nuu jusst sitter 'sofie häär och vi har ganska så lite att göra men sofie och jag tog massa med webcamera bilder jusst så det var ju ganska så kyyyyl ;D
Bye bye
Cya!


Hihihihihi ;D

in ti stan!

hej blev väckt idag när jag malin och johanna pratade om hur vi skulle kunna mmöblera om här dom pratade om tv som skuille vara någon stans ja osv. Sedan jick vi till skolan och vi hade finska och sedan efter maten så hade vi Vs-kurs och där gjorde vi ett eget lepomade för kusen hette "gör din egen leppomada" och det var jätte kuul tyckte jag faktist :D Sedan så slutade vi och malin och jag for in till stan och där hittade jag nog kläder som jg köpte. Ska visa bilder på dom, vi åkte hem med 5 över 8ans buss hit till internatet. och nu så ska vi skriva någon labbraport som ska vara inlämnad imorgon :S Så jag säger Bye bye ;D
Cya!!!!                          Svart tunika från gina trico (väldigt suddig bild)

Glansiga tights från Gina trico!

Trosor från H&M!!

Bh från H&M !!

 


hejjsan!

idag så tog jag bussen som jick 5 över 6, måste ta den bussennu hela den här perioden, Hoho :P
Vi kom till internatet ganska så tidigt men vi satt nu och pratade då johanna jag och malin så det jick ju :D Sedan så jick vi till skolan och först så hade vi finska och nu till sist hade vi kemi, sedan så slutade jag, men malin och johanna så måste va i skolan till klockan 4 idag för dom har något kokas elr vad det nu va. Så dom kommer väl då någon gång efter det , jag ska också å handla ikvell blir sekert att gå till gamla vasa butiken.
Neh nu ska jag spela gitarr, ojj jag bara sitter och dagdrömmer om att jag får en ELgitarr. Bara det skulle va verklighet skulle det va bra :D
Men nu återgå till gitarren :D
Cya!!

Dagens bild, har jusst varit i dushen och så provade jag något läppglans jag hittade :D

Elgitarr ;D


vasa dag!

hej. idag blev jag väckt av mamma där 10 eller så var det kvart över och då skulle vi åka till  vasa så det blev bara att håppa ur sängen och kläda på sig och sedan åka iväg. Vi åkte först till jennys salong och sedan till farmor och åt en god middag (som alltid) och sedan åkte vi till kusinerna där så spelade jag elgitarr och det var Jätte roligt ;D Vill också ha en elgitarr börjar bli trött på att bara sitta och spela acustisk men det går ju förståss bra det också MEN.
Imårgon blir det att ta 5 över 6 ans buss till vasa , skulle ju nog kunnat stanna i vasa idag men det orkade jag inte, jag vill sova i min egen säng så mycket det går ;D
Nu så sitter ag och lyssnar på metro station, länge sedan man lyssnat något av deras musik, men det kvar nu den låten som kom på winamp listan nu :D
Ska snart gå och läga mig också så jag orkar upp imårgon. Så jag säger Gonatt och heijdåå ;D
Puss //Emma Cya!!

Lördagen den 20:e februari

Hejj. Hade en jätte bra kväll igår med många kända ansikten och man fick prata med dom man inte sett på länge så det var riktigt skojjit :D Nu idag så vaknae jag redan klockan halv 11 det var så mycket ljud här utanför så jag vaknade. Då så satt jag på datorn och var jätte trött, har varit trött hela dagen.
Blir väl kanske att ha en hemmakväll ikväll men det är ju skönt också efter en fest som den igår :) Såg att dom skulle ha Snakes on a plane på Tv ikväll så det blir väl tt se på den :)
Så jag säger heijdåå då :D
Cya!!

HAHA minns när christian siriano va me i project runway.
Är på min gamla dator så jag har inte så mån ;P

Fest nu!


Redo för fest :)

heljen nu !!

hej. igår så skrev jag inget men jag läste på prov nestan hela dagen och sedan så läste jag en massa bloggar, och sedan på kvällen jick jag över till sofie där läste vi på prov och så tittade vi en film som hette Jackie and Hilary. Försto inget nestan av den filmen, den var på en finnkanal också så det var ju finsk text men den var väldigt råddig. Men idag då så började vi skolan 9 och jag försoov mej lite så det blev ganska så bråttom, men vi hann bra :D Jag tycker jag har försovit mig alla dagar i den här veckan. Vi har haft två prov idag ett datakörkortsprov och ett vanligt dataprov, får se då hiur dom går. Nu så sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 10 över 1 så jag får gå till bussen och åka hem och ta helj.
Nesta vecka kommer Malin och johann tillbaka till internatet (ÄNTLIGEN) så då blir det mycket stan igen tror ja ;)
Men nu ska jag läsa bloggar och sedan så håppas jag att klockan har blivit lite närmare 1 :D
Cya!!


kommit hem!

hej, har nu kommit hem från stan och biot, eller det är ju nog en stund sedan men i alla fall jag tyckte filmen var riktigt Bra faktiskt, kommer nog att ladda ner den sedan så jag får se den någon mer gång. Mitt i filmen fick jag det bästa meddelandet på länge och det är ett tecken på hur bra vänner man har :D Alltså ni är underbara..
kommer ha jätte roligt på freda med er :D
Men nu till något annat, jag kom jusst hit tillbaka till internatet för becca jag och sofie bestämde oss för att vi skulle spela monopol så vi har gjort det, nu så ligger jag i sängen och är påväg at sova. Skönt att vi börjar klockan kvar före 11 imårgon :D
Men nu säger jag GONATT och sov sött alla!!
Bye bye!

Bio !!

hejjsan, idag så har vi haft första hjälp prov i skolan :O men jag tyckte nog det gick ganska såå hyfsat bra :) å ikvell skaa jag, sofie och becca på Bio vi ska på filmen som heter Valentines day :D håppas den är bra. Jenny skulle också och se den ikväll. Uppdaterar senare vad jag tyckte om filmen ;)
Byebye See you later!

Bad hair day idag ;P

praktisk dag!!

hej, denna dag har varit mycker praktiskt arbete men först idag hade vi aseptik prov som jag tyckte gick helt okejj..Sedan så började vi med det praktiska vi gjorde en egen fotsalva :) det var jätte skojjit.
Sedan så hade vi första hjälpen och där gjorde vi också bara praktiska saker. Så det har varit en gaanska så lätt dag. När jag kom hem så var klockan halv 4 tror jag  och då började jag söka å nätet om jag skulle hitta nått köttbulls recept och jag hittade. Dom blev verkligen goda, och jag har börjat med en ny diet nu också jag äter inte några potatisar eller paste eller ris så ni kanske undrarriktit vaad kan man riktigt äta men det är typ som kött fisk och grädde och majonäs och sånt såå ska se hur länge jag klarar av att hålla den här dieten. Så dagens mat bestod av Sallad i mängd och massa och köttbullar. Gick riktigt braa att äta.
Nu har jag jusst tittat på fimen Juno och nu sitter jag och bara kollar runt på datorn, kanske gåår över till sofie sedan ikväll.
Jaa jusst det inatt har jag sovit hur dåligt som hellst för dom som bor på andra våningen har haft JÄTTE mycket ljud och jusst precis över mitt rum :S Så jag fick nog och provade gå och lägga mig io malins säng för deras dörr är öppen vet inte riktit hur den har kommit upp men nåjaa jag somnade där, Så jag håppas det är lungt att jag lånade din säng inatt malin ;D jag somnade nu i alla fall där ;P
Cya
Har varit på mycketr bättre humör redan idag från igår ;D
Bye bye

Dagens bild !!

:/

Det här har varit en jobbig dag, steg upp klockan 7 och lagade mig och sedan så åkte vi ner till banken och där steg jag och Jenny på med bussen, hon kom faktist med buss denna morgon också.
Sedan så när jag kom till skolan så satt vi och gjorde ett project heela dagen vi hade dessutom ingen lärare på hela dagen förutom när jag hade sagor i barnens värld. Sedan så när jag slutade gick jag ner till internatet och sedan så kom becca hit och sedan så gick vi till Siwa boden i gamla stan sedan när vi kom hem så kom becca hit och vi att och pluggade på provet som vi har imorgon och hon förhörde mig också.
Sedan när vi äntligen hade kommit genom det så spelade vi lite guitar her, och sedan jick hon hem.
Den tyngsta delen av dagen kom väl kanske efter hon hade gått men jag vill nu inte börja ta det i detaljer men jag kan nu bara säga att JAG HATAR VÄNNER SOM SVIKER!!!!
Men det är nu bra att man har andra vänner som förståår en bättre ;D Love you guys ;) och ni vet vem ni é ;D

tråkiga söndagar!!

hejjsan, bloggade inte igår något men i alla fall på morgonen gjorde jag inte mykket bara satt och tittade tv och sedan så gick jag till cissi och där satt vi bara och slöade framför datorn och sedan så gjorde vi mat till oss där och efter det så gick vi hit till mej och då började jag göra mej klaar för kvällen och cissi hade gjort sej klar hos henne för vi skulle till smidjan och malin kom också hit till mej och då satt vi och pratade en stund och sedan så spelade vi kort eller vårat egnba gjorda öölspel ;P
Sedan klockan 9 så tjussade pappa oss och då var vi däär och hade skojjit ;D
vi kom väl hem na där 4 tiden, var en riktigt braa kväll faktist :) och det var lina so hade födelsedags fest däär så vi firade ju också henne då.
idag vaknade jag klockan halv 1 och jag tykker jag inte har vaknat riktigt ennu heller :P är jätte trött och jag har jätte tråkigt men nåjaa så är väl alla söndagar:D

Nu tänkte jag sätta upp några bilde från gårdagen. Obs: dom är tagna med mobilen så dom är int den bästa kvaliteten.


lina och jag

Cissi och jag !!

Malin och jag !!

Tobias söder och mike Nordlund (väldigt suddig )

Så gulligt
Kit och tobias

Jag malin och cissi !!

Kit!!

Fredaag!!

hejjsan. jag inhandlade nog något faktist igår när jag va in till stan ;D det blev glansiga leggings och en blus och ett band att ha i pannan och lite smink ;D
sedan på kvällen när vi kom hem från stan så jick jag över till sofie och där tittade vi på filmen wedding Date.
Idag såå har vi haft data i skolan och åter igen har vi skruvat med datorerna. Och installerat windows program och sånt, sedan så kom jenny och hämtade oss, Sofie kom hem med oss också hon kom till mig hon ville titta hur jag bodde och så :) Nu har cissi anlänt och vi ska bara chilla , å hon seer så fierce ut ida ;D
Bye bye

stan ida!

idag ska jag åka in till stan det är första gången nuu på väldigt länge, cissi ska dit och shoppa idag så jag ska va med henne när sofie är på matte såå kanske man hittar något att köpa har ju fortfarande pengs på köpkortet till gina trico :)
jag ska väl uppdatera lite senare när jag kommit hem..
Men nuuh ska jag laga maten heijddåå !!
Cya!

Hittade den bilden på nätet !!

onsda!!

hej, i skolan i dag har det varit tungt och tråkit har varit väldigt trött och allt var bara blää där :P slutade klockan kvart före 3 men vi ska ha samtal en och en med Maria alltså vår klasslärare så jag gick till henne där 3 tiden, pratade inte så länge men det var väl det vanliga som lärarna brukar fråga när man är in på sånna där samtal.
Becca hade varit in före mej så hon väntade medans jag va in så jick vi till internatet sedan. och på vägen ner föll halkade jag omkull ;P hihi och TÄNKTE halka fleera gånger, när jag kom till internate satte jag mej som vanligt i soffan och lyssnade på musiik och sånt sedan började jag tillverka min maat för dagen och det blev kycklingsås och ris , det var faktist riktigt gott, sedan satte jag mej framför datorn igen när jag hade ätit klart då läste jag en massa bloggar och så sedan spelade jag the sims ;D det gjorde jag också igår det har blivit roligt tillbaka det nuu :D
har inte spelat på läänge så.
Jo förresten jg har ju också städat lite här idag också men inte så riktigt noga men.
Nuuh ska jag titta runt på fb och lyssna på musiik.
Cya!!

JAg med slarvigt uppsatt håår!!
(dagens web cam bild)
Jooo föörreen så fick jag ett meddelande idag att mia nely kläder hade kommit ;D wohooo!!
VILL HEM NUUUUH :D

tjohooo !!

hejj, idag i skolan såå spelade vi in en film om huur man ska tvätta händerna rätt och vi visade också hur man INTE skulle göra, sedan så hade vi första hjälpen och där gick vi genom bl.a. brännsador och strouk och sånt.
sedan när jag kom hem så satt jag på datorn en stund och sedan började på att göra maten.
Den bestod av spagetti och köttfärssås, Viklen Supricee :P
Efter det så satt jag och tittade på that 70's show är på sista säsongen nuuh :D Det är såå braa (Y)
Nu jusst så sitter jag och tittar på musik videos på youtube ;D

jag som sitter på mitt internats RUM sitter faktist där idag brukar ju för det mesta sitta i köket ;D


internaaat!

hej. tog bussen klockan halv  8 som alla andra måndagar och så började vi skolan klockan halv 10 och slutade klockan 3 så jag kom jusst hit till internatet och nu sitter jag bara ch lyssnar på musik , ska sedan gå och handla maat jag var inte och handlade något igår så ja ska gå in gamla staan och handla med sofie och Emma D.
Jag hatar folk som rör andras saker , nuu har dom som bor här över heljen kastat vårat pepparkakshuus här å internatet dom behööver väl inte röra våra saker heller :) Såklaart var det på tiden att börja kasta det men då ska vii göra det inte dom :S
Blir så trött på sånt där.
Ska fortsätta lyssna på musiik nu :D nu jusst lyssnar jag på Owl City- Fireflies :D
Cyaaa !!

Hejj hopp måndag idag!!

Parra!

hej idag vaknade jag kl 11 och då steg jag bara upp och klädde på mej parrakläder :D sedan där 12 tiden så åkte vi och hämtade vi malin och sedan bar det av mot parra, såå där har vi spenderat våran dag, har faktist börjat bli riktit braa på snowboard nuuh :D bättre och bättre blir man nog i alla fall :D men liften äär lite svåår :D
jag kom jusst precis hem ovh nu så ligger jag under filten och småfryser :) och sedan såå ska jag  ut och gå med cissi !!
Cya!

HAN é syööööt ;) hihihihihihi

klar för kvällen !!

vet inte riktigt ennu vad vi ska göra meen !!! ska nuj åka till malin nu och sen ut och köra och så vet man ju inte riktigt v art det bär av :D

oops!

Glömda att skriva igår men jag gjorde nu inte så mykket heller jag kom hem från vasa där halv 2 tiden kanske och sda så skickade cissi och frågade om vi kunde gå ut och gå. s då gjorde vi det, seedan på kvälllen gjorde jag nestan ingenting förutom att jag kollade lets dance :D Grååter över att Rabih åkte ur :/ nååjaa attias är nu kvar så jag är nu ändåå nöjd :D
Idag vet jag absoluut ingenting vad jag ska kunna göra. Cissi skickade jusst och frågade om jag skulle komma dit en stund idag så det ska jag väl göra då men sedan ikvell vet jag inte vad jag ska göra ;/ men vi får väl helt enkelt bara ta en funderare :D
Imorgon blir det Parra för hela slanten med MALIIN :D får vi nu håppas det är lite struul med dom här tjussarna men får håppas vi får det ordnat.
jo förresten i går beställde jag också kläder från Nelly.com :D ska ta och sätta upp bilder på dom :D

Torsda!

Hej! idag var jag trött när jag skulle stiga upp i morse men det gick nu jag kom nu upp då till sist. tycker jag inte har sovit så mycket förra natten jag vaknade 22 minuter över 1 på natten och då trodde jag den var 22 minuter över 1 på dagen :P jaa så jag fick panik men sedan så insååg jag ju nog till sist att det stod 01.22 istället för 13.22 :P
Första timmen planerade vi programmet som vi ska ha för barnen och och sedan så var det data resten av dagen fick nu sluta en timme tidigare :D det var sköönt.
när jag kom hem så spelade jag gitarr och sedan tittade lite runt på datorn oc sedan började jag göra mat och efter det så slööade jag igen som man alltid gör här.
Men sen fick jag den i den att jag skulle kreppa mitt hår :P så jag gjorde det men när jag håller på att kreppa håret så går ju dyngkrepptongen sönder och det var bara liite hår kvar :S jag bleeev så arg :D
Men jag satte upp håret i stället då ser det inte lika fult ut men om jag har ner hååret ser det ju jätte konstigt uut :P
Men nu ska jag sätta up några bilder jag tagit idag :D
Bye
Cya!!

Tog den bilden när jag kom hem från skolan idag!! brist på annat att göra!

En annan bild där det synns liite av mitt kreppade hår men som sakt jag har upp hårt så att det inte ska se koonstigt ut :P

Onsdag

hej. försoov mej i morsse vaknade när sofie ringde 14 minuter över 8 och vi började kvart övver såå jag hade en minutr på mej att göra mej i ordning, men det hann jag ju förståss inte men läraren tog det lungt och jag kom bara 10 minuter förseent så jag var vääldigt snabb :D hade produkkännedom och logistik hela dagen sedan så slutade vi klockan 1 då jick jag hit till internatet och städade såg ju ut som en bomb kulle slagit ner här :P
Sedan saatt jag bara p datorn och så jick jag till sofie senare så jag satt där och tittade tv och var på hennes dator och spelade teris har blivit otroligt beroende av det när man sitter i skolan och inte har något att göra på rasterna spelar man allti det :P(Y) nu kom jag jusst hit tillbaka till mitt internat och jag har tagit en ush och nu ska jag sitta och titta en massa grejjs på youtube tror ja :D
Ses imorron :D
Bye
Puss o kraam!!!

Tisdag!

Hej. idag har vi haft Aspetik hela dagen, vi desinfierade händerna Flera gånger och tittade i någon apparat, i den apparaten kunde man se hur smutsiga händerna va om man slarvade med desinfektionsmedlet :P
När jag kom hit till internatet så var jag bare en stund inne och sen så jick jag till gamla vasas affär och handlade lite smått och gått. Sedan när jag kom hem så satt jag mej och spelade gitarr och så har jag tittat lite that 70's show och lyssnat på musiik och nu sitter jag åter igen med gitarren i handen :)
Cya!

Fråga inte vrför jag sitter på med mössan inne men jag har kanske lite bad hair day :P
Och det är faktist ganska kallt också ska jag säga eer :P

Tråkit här ju !!


Jag lattjar runt med mobilen och tar kort :)
Har väldigt tråkit jusst nu.....
Bye!

internaatsliiv!

hallelåja:D ida seg ag upp klockan kvart före 7 och jag tog hal 8:ans buss till Vasa och började skolan klockan 9vi hade produktkännedom och logistik och sist mwn inte mins hade jag sagor i barnens värld då jick vi över till dagiset bredvid och hälsade på ungarna där, åååå va söta dom va. Sedan så jick jag hem hit till internatet jag har met suttit och slöat här i soffan tagit kort med webkameran och lite sånt smått och gott det är brist på annat att göra.
Ska kunna ta helj igen för det är trååkit här, alltid samma sak sitta i den samma soffa heela dagen och slööa.
tänkte gå till ABC men jag gick inte jag tyckte det skulle varit så jobbit :D
Heij då!
Cya

Jag som sitter i soffan på internatet och har tråkit !!!!!

RSS 2.0