Andra avenyn!

Har laddat nr första säsongen av andra avenyn nu :D Så nu just sitter jag och tittar det. Bästa svenska serien . ABSOLUT. Ikväll så ska jag bege mig till Cissi och vi ska planera My chem konseren och Helsingfors resan. :)
Nu ska jag fortsätta se på AA. :D
Hörs sedan.

Vasa idag.

For till Vasa idag där halv 1 tiden kanske. Vi for och hälsade på farmor först och där fick vi mat och fika. Sedan så åkte vi till bion Gloria och vi tittade Änglagård tredje gången gillt. :D Hela familjen var och tittade den, det är sällan pappa vill se film och åka till bio men idag fick han följa med :D Var riktigt bra film, lika bra som dom andra två av änglagård. Kom just hem och ska nu titta på Solsidan och minuten, sedan filmen Wallander- Cellisten.
Ha en bra kväll!

Tittar melodifestivalen.

Ja jag sitter just nu och tittar mello med våran katt Pyret. Men hon bara vill busa hela tiden, hon som aldrig vill busa. Men hon tycker inte om när jag skriver här på datorn så hon går över tangenterna. ;P
Ska nu fortsätta och titta men det är nu snart slut men det som är kvar. :D Fick också veta att jag har haft besök här ikväll och jag har inte ens vetat om något, ja oij oij. Jag var in till mormor jag medans dom var hit. Och min telefon hade igen ström kvar så den hade slocknat. Ja det kan vara svårt att få tag på en person ibland ;P
Byebye!
Hejjar på DANNY SAUCEDO som redan är I FINALEN!!!!

Lördag

Hej. Blir en lugn lördaskväll,  det är så skönt. Har huset för mig själv så jag får göra vad jag vill.. :D Ska sitta oc h sjunga karaoke på youtube nu i vardagsrummet och då får jag nu sjunga hur högt som helst. Ska sedan titta på melodifestivalen eller Mello som dom säger i Sverige.
Ha en riktigt skön lördakväll alla.

Go kväll

Har tittat lite på Lets dance ikväll, men jag tycker inte det är så roligt program att titta på när det inte är med några man känner igen typ. :D Så det är ganska så booring. Har sjungit karaoke ikväll också, hur kul som helst. LOVE IT. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, det är ju så sktväder så det går nu inte att göra så mycket heller. Börjar få nog av denna blåst. Kommer inte kunna sova inatt bara för att det blåser så det dallrar i alla fönster i rummet. BLÄÄ. Men jag kan ju stoppa i Ipodden i öronen så hör jag kanske inte bullrandet.
Godnatt med er ! DRÖM SÖTT ALLA!

Bild

Lekte lite med en bild just!;P
Heheh !!

Cut cut

IImorsse åkt jag och skrev upp mig på några sommarjobslistor och anmälde mig till VMP och Arbetskraftsb.. och sådant. När jag kom hem så åkte jag och Jenny ner till salongen och hon klippte pannluggen på mig och sedan kom Malin ner och hon klippte och färgade hennes hår. Kom just hem och ska inte göra mycket ikväll.
Oijj vilket väder vi har här idag, det är ju värsta snöstormen, Jenny och jag tänkte fastna i en snödriva när vi kom upp från salongen. Tur vi inte gjorde det.
Talk to you later. PUSS!

Ledig idag.

Men endå så har vi varit här i vasa. Vi hade körlektion imorsse och ikväll nu snart ska vi på bilskolsteori. Sedan så hem hem hem och ha sportlov. Sköönt, ska hinna med att åka och köra snowboard och bara ta det lugnt upp till hundra procent.
Nu packa sedan teori :D
Byebye!

Film

Ska titta denna film nu :D

tjena mittbena.

hallå. Idag i skolan hade vi fysik och sedan så hade vi data, hade tent där i dag men det gick nog bra. Vi började på med photoshop där idag också. Så vi bara tetade några små saker nu först men nesta gång ska vi väl börja med lite avanserade grejjer. Ska åka och simma nu ikväll för vi får inte åka hem fasten vi är lediga imorgon. Och med vi så menar jag Malin och jag. För vi ska övningsköra och på kvällen bilskolsteori, så det blir den samme busse nför det, kl 8 på kvällen.
Nu ska jag hämta något att drick törstar ihjäl. ;P hahah
bajj bajj.
Detta var en bild jag gjorde idag på datatimmen. inte såå avanserad meen :P

Tillbaka till internatet.

Kom just hem, vi var också till Kusin Robins hem efter talangshowen. Vi åt varmkorv och snackade. Var riktigt duktiga sångare ikväll och det finns många talanger i dena där skolan. Robin var också riktigt bra att spela.
Ska ta natt nu börjar redan kl kvart över 8 imorgon.
Ja förresten måste berätta om en grejj före jag åkte iväg på talang, det var så att jag upptäckte att vi hade en stor spindel i taket här i vårat rum, såå jag blev skiträdd. Enda rädslan jag har är spindlar nestan. Fyyh tycker dom är så äckliga. Janå i allafall jag skulle ju försöka få död på den men jag ville inte bara trycka med ett papper på den för det brukar knastra så äckligt då. Så jag tog min kettlebell och tejpade fast papper på den och slo den i taket på spindeln. Förlåt för er som tycker man inte ska döda spindlar, jag är ingen djur ovänn men spindlar tycker jag inte har rätt att skrämma livet ur en såå. Det var enkelt då att bara ta bort tejpen och pappret och slänga spindeln och pappret i toaletten. Byebye spindel. RIP.
Neeh nu ska jag sluta ligga hör och yra och snacka skit .:P
Sov gott alla.

Talang i Korsholms högstadiet

Ja det ska jag på ikväll. Mamma, pappa och Jenny kommer hit och hämtar mig oh sedan så åker vi dit. Min kusin Robin så ska uppträda i deras husband och kanske vara med i något nummer jag vet inte riktigt. Ska bli roligt att åka och titta i alla fall. Var också ifjol och tittade.  Skolan idag har inte varit så tung. Började kl 10 och har varit till kl 2. Så inte så lång dag idag heller. Men imorgon blir det full skoldag.
Har nu suttit och tittat på onepiece en lång tid och jag vill verkligen ha en sådan. :D :D När jag åker till Sverige på praktik så kommer jag nog köpa en :D Dom är juu såå snygga och sköna ser dom ut att vara. Vet inte riktigt vilken färg jag vill ha men kanske en svart eller typ Rosa eller blå eller.... ja jag vet inte. :P
Denna blå ser ju ganska så nice ut.

Stan idag!

IDag så slutade vi redan kl 1 för våran gymnastiklärare så var sjuk. Så Malin och jag tog 5 över 2ans buss till stan och vi har gått i affärer och det blev ju nog en liten shopping. :D Fanns mycket man ville ha nu. Fick stjuss av Sofie och Becca hem till internatet. Vi kom just hem och vi har bara hunnit med matlagning. Blev ganska sen middag idag men. Ligger nu i sängen och är sjukt mätt. Vi åt spagetti och tonfisksås.

21e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Det var ju förståss den som jag just laddade upp i föregående inlägg men jag tar väl någon annan som är ganska så ny då :D
Denna tog jag före den jag laddade upp just.

Hemma

Nu är jag hemma från trippen vi har haft i dag. Åkte klockan 1 idag och hämtade först Rex och sedan Malin till Bädden. Sedan så åkte vi iväg mor tammerfors. Var och tittade på bilen och den var riktigt brao ch snygg. Så det blev affär för Malin, så nu har hon en bil som står hemma och väntar på henne :D Kom som sakt just hem och ska nu packa vasaväskan och sdan titta på tv. Tar tidiga bussen imorgon för man ska övningsköra kl 8.00. Får se då var jag ska köra.
Kvällens webcambild :)
Godnatt med er.
Hittat en riktigt bra och lugn låt som man blir riktigt glad av :D ^^/ Chester See- god damn you're beautiful

20e bilden: En tokig bild.

euhhmm, jaah jag vet inte vad jag gör på bilden men passar väl bra in på denna rubrik då :P hahh.

Godnatt

Nu är klockan ganska så mycket så det är väl bäst att man börjar söka sig till sängen, så man ska orka med morgondagens tammerfors resa. Eller det är inte riktigt i tammerfors men. Ikväll så har jag bränt två skivor och så har jag sjungit karaoke och lyssnat på en massa med random musik. Vädigt skön lördaskväll har det varit. Neh nu ska jag nog ta och gå och sova. Godnatt med er.
puss puss från mig :P Fråga inte varför ajg sitter på med mina glasögon men jag tycker bara dom är sååå fett nice asså ;D haha.

ovanligt morgonpigg.

Vaknade redan 11 idag. Jisses, jag som brukar sova halva dagen. Så var man till och med ut igår. Nåja kom nu hem ganska så snabbt men endå. Ska idag inte göra ett dugg.  Ska bara chilla till 100.
Imorgon blir det att åka iväg till Tammerfors och se på en bil som Malin ska ha. Så då blir det mycket bilkörande. Men visst ska det också gå. Måste bränna en Cd idag så vi har något att lyssna på. Skulle vilja ta min bil men det är inte besiktad en så den får vi inte ta och köra med. Om vi skulle ta den skulle vi fått lyssna på Ipodden i bilen. (Y) Sitter och lyssnar på Jay Smith nu för mamma spelar skivan hans i hela huset såå :D
Har gjort en Länk till malins blogg här på högra sidan-----------> :D Gå in på hennes blogg.
Igårkvällen kan jag väl säga lite om också förståss. Den var nog helt okej, träffade på många som man inte pratat med på jätte länge. Så det var riktigt kul. Sedan kom ju ABI så vi hann ju prata med dom lite också. Eller dansa blev det väl mest.  Men som jag sa så blev det en ganska så tidig kväll. Men jag var nog nöjd att åka hem.
Talk to you later!! BYE.


Snart

ska Malin och jag åka iväg till Övermark lokalen på vanha festet. Har förkrök här hos mig. :D haha känner mig som en svensk när jag säger förkrökar :P Får håppas det blir roligt ikväll nu då.
Ne nu orkar jag inte skriva mer fast det blev inte långt men. Byebye. Ha en bra kväll alla. :D
Klar. Ser ganska nere ut på bilden men jag är nu inte det :P haha

19e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

Hahaha, vi skulle föreställs att vi var Häpen.

Godmorgon.

Klockan är 2 och jag vaknade nyss. :) Sköönt att sova ut. Ska inte göra så mycket nu på dagen, bara gå och se lite till min bil och testa stereon. Sedan så blir det att börja göra sig i ordning för vanha festet ikväll. Malin kommer hit före och sedan ska vi till övermark lokalen. Ska se hur länge man e där då. Ska behöva fundera på vad man ska ha på sig. Har ingen aning nu just. Men man hittar väl nog något att kasta på sig.
Nu ska jag lyssna på musik och chilla en stund.
Kram kram.
Godmorgon från mig. Undvika min morgonfrisyr. Hahah. Rufsigast ever.

18e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.


Torsdag.

Imorsse så övningkörde jag igen, gick nog bra tyckte jag. Eller kunde gått bättre men, man håller ju fortfarande å och lär sig så. Sedan så hade vi mat för alla i skolan och vi gjorde en soppa och åt fastlagsbullar (semlor som dom säger i Sverige). Blev mätt i magen av all mat. Nu är vi här på internatet och ska snart åka iväg på bilskolsteori. Sedan så kommer Rex och hämtar oss och vi åker in till stan ett varv och sedan hem till Närpes. Blir skönt att komma hem.
See you later aligator !! ;)
Dagens  Webcambild.

Ny design!

Har nu fixat lite på min blogg. Blev väldigt trött på min gamla design. Malin har hjälpt mig att hitta stilmallar och kodmallar. Är nog nöjdare nu hur den ser ut. Gjorde på samma gång en nu header :D

Ska ikväll nu kettlebella och sedan bara chill chill som vanligt. Imorgon får man nu åka hem efter bilskolan.
Ska köra imorgon på morgonen också. Får nu köra i stan lite då och brändö tror jag.
hörs senare!

17e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Längesedan jag satt upp en bild, jag var påväg att sluta me dom här bildrna men jag tyckte nu jag kunde fortsätta när det inte var så många kvar :D

Denna dag.

Har gått ut på Skola, och sedan så hade jag körlektion, fick köra i rondeller och fick köra 80 km/h idag :D haha. Sedan så har jag bara slöat framför datorn och tittat på en massa Youtube klipp om allt från idolerna, och så kom jag in på en massa annat om många olika artister. Meen det är ju inte så ovanligt med mig. :D LOVE IT. Har också läst lite Samhällslära som vi har prov i imorgon. Men vi får ha med anteckningarna på provet så får håppas man fattar frågorna då i sin tur. Kom just ur dushen och tänkte nu fortsätta med att sitta på you tube, lyssna på musik m.m.
Sedan så väntar sängen. :D
GODNATT MED ER!
Har blivit lite besatt av dom här nu när dom var så otroligt bra och roligt att få höra och se dom i verkliga livet.

Filmen!


Idol konseren.

Den var helt otroligt bra igår. Jay och Olle är ju suuper. Ja eller alla är väldigt bra. jisses ville aldrig det skulle ta slut. Har tagit en massa med pix. Men jag kommer inte ladda upp bilder här utan jag sätter upp en film i stället som innhåller filmsnuttar från igår. Får se om jag får det till något. Tar väldigt länge att ladda upp den. Håller på att ladda up den på You tube nu. Men så fort jag har den så kommer den upp här. Det är inte den bästa kvalitten på filmerna men det får duga. Man har inte världens bästa kamera . Men ljudet är nog bra.
Soon will it be here.
C yaaa.

<3

Glad alla hjärtans dag som just håller på att ta slu. Håppas ni har haft det trevligt idag alla.

:D

Är nu hemma efter en trevlig kväll med Tjejerna. :D Åkte och plockade upp Hanna där halv 6 tiden och sedan ner till malin. Sedan så fortsatte vi färden med Månes bil till Jp. Åt en god middag där och satt och snackade och hade det riktigt trevligt. Sedan så åkte malin och jag och handlade, rex kom efter oss. Och sedan så åkte vi ner till Rangsby till lägenheten. Vi har suttit där och druckit Smoothies och snackat och kollat en bond film i Tv :D Jag kollade också in lägenheten och den är riktigt NICE :)
Nu GONATT!!

Hemma

Blev ingen körning imårgon på grund av att billäraren hade feber. Så nu är jag hemma i ljuvliga Närpes och ska titta på OC nu före jag går och lägger mig. Imårgon blir det när jag vaknar att läsa på finska prov och sedan där 6 tiden så ska jag ut och äta till Jp med Malin, Linn, Måne, och Hanna :D Sedan så beger Malin och jag oss ner till Rangsby och jag ska kolla i deras lägenhet och vi ska chilla med ansiktsmask och göra smoothies?. Hur skriver man det :P Nåja Godnatt på er.

CHA

Malin gick just ut på en promenad och jag bestämde mig för att läsa på finska prov. Har omtentamen på måndag, och jag ska väl försöka klara det då. Blir inte så mycket läst i heljen för på Söndag så åker vi till Jeppis och tittar på idolerna. Men på lördag ska jag väl försöka att läsa. Men på fredag s kommer vi hem med 3ans buss, för vi ska köra då igen. Och på kvällen ska jag åka till Malin och Rex lägenhet, får se vad vi hittar på där. Så på fredag hinner jag inte läsa så mycket heller men när jag kommer hem så kanske jag hinner läsa i en timme.
Okejj nu ska jag börja med att läsa.
Hejdå

DATA

Har data i skolan just nu, eller vi har paus nu men. Är väldigt trött och vill inte vara i skolan mera för idag. Fortfarande sjuk i käften av alla mina sår av tandborsten. :P hahah. Neh nu ska jag spela spel på Facebook . HEJSSVEJJS!!!

Tisdag

Efter skolan så åkte vi och simmad vi ssimmade 1 km och så vattensprang vi också lite i slutet. När vi kom hem gjorde vi mat och sedan dess så har man varit bosatt i sängen och spelat spelet Cityville på Facebook. Hahah. Jag har blivit beroende av det nu . Har sjukt i mitt tandkött, jag borstade tänderna så hårt igår så det har blivit sår i munnen nu av tandborsten :P ojjdå, kanske man inte ska borsta så hårt. Men jag har haft tandvärk på sistonet så jag ville borsta tandköttet noga.
Bye bye.

16e bilden: En bild som gör dig glad.

Denna kan man ju itne sluta le till.
Lucia gör nog mig glad
Reser til lanzarote år 2009 :D
Panic at the disco konseren.
Tog flera bilder men dt gör väl inget. :D :D

15e bilden: En bild från i somras.

Bild från tomatkarnevalen.

Söndag

Har varit ganska lugnt idag. Vaknade när mamma kom hem från jobbet och hon slutade 1. Efter det satt jag bara och piggnade upp. Sedan så gick jag ut och körde med mi bil på gården och det gick faktist riktit bra att köra med den och den var lättkörd. Men jag skulle ju vilja köra lite läängre en bara på gården av och an. Men det är inte att ta några risker. JAg färgade håret när jag kom in. Är riktigt blond nu i håret igen. Love it. Jag hatar utväxt.
Jag har varit in till mormor också och vi satt och pratade om allt möjligt. Efter så gick jag ut på en promenad med C :) var uppfriskande, men jag fick öronverk, men det har nog gått om nu.
Nu just sitter jag och tittar på wallander och sedan blir det att gå och lägga sig. Tar 9ans buss imårgon till skolan.
Sov gott alla!

tittar

på denna film just nu i Tv. Den är på sveriges tv 5.
har sett den flera gånger förr.

14e bilden: En bild på dina närmaste.

Familjen.
Malin
Cissi
Och många andra vänner.

13e bilden: En person som är snygg.

Kunde inte välja en :D hahahah.

Första körlektionen avklarad.

Nu har man då kört. Gick nog riktigt bra. Var till och med in till stan och körde, men inte riktigt in i centrum men där bredvid bio gloria och sådana ställen. Efter så körde malin och hon var riktigt bra på att köra.
Vi har nu packat och diskat på internatet och nu sitter vi i skolan på datorerna och väntar på bussen hem till Närpes. Ska inte göra så mycket ikväll man har nu huset för sig själv en stund ikväll för mamma, pappa, jenny ska åka på Revyn. Nina, Christer, Robin och Julia ska också på revyn och efter så kommer dom till oss.
Bye bye..

Hej

Har just varit på bilskolteori och om just tillbaka till internatet. Vi måste sova här inatt för imårgon ska både malin och jag köra. Det blir min första körlektion och malins femte körlektion.
Får se då hur det går för mig imorgon.
brum brumma imorgån då.

12e bilden: En bild på din fritid.

Musik är en stor del av min fritid, jag både lyssnar och sjunger och spelar.
Umgås med vänner

11e bilden: En bild på dig själv.


Simmat

Har varit och simmat ikväll också. Väldigt skönt. När vi kom hem från det så lagade vi mat som blev en sallad med massa ingredienser. Nu har vi bakat, och ska äta efterrätt. Efter det blir det att kettlebella. Sedna chill och sova.

10e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Ja denna va svår, jag vet inte riktit om jag har någon bild från gamla tider :P hahah. Men ska kolla igenom.
Kan väl lägga upp denna bild, vi brukade mycket vara till Vörå förr men det är nog längesedan sist.
Jiiises vad jag har kort hår där :P Liknar inte mig.

RSS 2.0