BigBrother!

Har laddat ner alla program snart av Big brother så jag kollar från början nu som bäst, för jag missade många avsnitt där i början för jag började titta i mitten först. Ikväll har man inte gjort mycket fast det är valborg men är fortfarande sjuk och jag vill inte riskera något. Vill spara mig nu tills jag blir 18 för då gott folk blir det Feest ;D
Men Ciaooo å ha de gött folket!!!!

Slött!

ja gud va jag är slö med att blogga. Men jag har nu typ inget att säga förutom att jag ligger och degar typ hela tiden för jag är fortfarande sjuk. Janå man har ju faktist varit till vasa idag och då körde jag mina 2 sista körlektionerna. Så det känns sköönt. Imorsse var jag också till sjukhuset..... Johh jag var och tog ett svalgprov för jag hade skit ont i halsen imorsse och när min mamma tittade ner i halsen så tyckte hon att vi skulle åka och kolla upp det. Så får se nu då väntar fortfarande på svar. Men vi tog två prov så det första visade negativt men det var ett sådant snabbprov så det behöver inte va säkert.
Men nu ska man väl börja gå och sova. Godnatt!!

Feber :S

Kanske inte var den bästa iden att åka på zumba igår för nu har jag fått feber och ligger hemma idag. Håppas jag är någotlunda frisk imorgon när jag ska och köra dom sista lektionerna.
ne nu e ja tröttt .. BYE!

Zumba

Ska åka på Zumba ikväll :D

Fryyser!

jag har "frosan" i mig. det är kanske för att jag och Cissi har varit ute hela kvällen, jag gick sit ikväll efter Work eller inte direkt efter meen. Vi satte upp hennes studsmatta.
Praktiken idag gick bra jag visste ju typ med det samma vad jag ska göra när jag har varit där förr, men jag hade glömt vissa knappar eller var man skulle trycka osv på varumottagningen och sånt.
Nu ska jag krypa under täcket och värma mig.
BYE!!
janå vi åt glass ute också så det är väl därför man fryser också :P hehe men gott var de :P

Pannlugg

Japp idag så har Jenny klippt pannlugg på mig :D
Vad tycks ? :D
Gårkvällen blev helt bra, Malin och jag körde runt och hade det riktit skojj. Vi pratade om det mesta :D Körde om hallis några gånger och kollade in läget där.
Imorgon börjar praktiken här i Närpes. Får se då om det blir bra, jag har ju varit där förr så jag känner ju till allt :D
BAJJ BAJJ

Done and Done

Det blev att åka ut och köra med Malin ikväll då och se lite runt i Näsby :D
Min facelook ikväll!

Hejj hopp!

Hej idag vaknade jag 3 :D hehe LYCKAT! Nåja jag är sjuk också så det är inte konstigt. Igår blev det nog att åka till Vasa till mina kusiner i alla fal för jag var så trött och sjuk så jag tänkte väl det orkar jag vär att åka dit alltså. Så där åt vi middag och brände påskbrasa och lyssnade på Robins inspelade skiva som han gjort med sitt band i studion. Kom hem halv 3 och då var jag så trött så jag bara jick och la mig direkt, somnade flera gånger i bilen också.
Ikväll vet jag inte vad det blir heller snackar som bäst med Malin och funderar över livet :P haha nämen vi fundrar vad vi skulle kunna hitta på. Hallis finns det ju men där är jag för liten ännu om två veckor skulle det ha gått men nejj inte nu. Ja jag fyller om två veckor 18 :D Då ska vi ha kul hörni. ;D Får se hur det går men körkortet . Wish me luck!!
Nämen hejjdå med er!!
Har inga bilder att lägga upp nu förtiden, kul asså.

men jag kan lägga upp en påskbild.



Hemma nu då!

Ja igår kom jag hem med flyget och då stod Malin och väntade på mig ;D Sedan så for vi in till stan och köpte ditt å datt och sedan bilade vi hem till Närpes. Det var skönt att komma hem på ett sätt men men jag saknar svenskarna. Sedan så bytte jag bara om och gav Malin sin present och sedan så for vi till Tb på mat och sedan körde vi runt i Näsby. Där träffade vi också Måne så vi pratade med henne och hon satt sig i Malins bil och så fortsatte vi köra runt. Idag har jag varit riktigt slöö och sjuk, usch blev sjuk efter resandet. Ikväll så var Cissi hit ett varv och vi snackade nu om ditt och datt. :D
Nu tar jag natt. Vet inte vad jag ska göra imorgon antingen stannar jag hemma och ser om det finns något att göra här eller så åker jag till mina kusiner och är där, bäst skulle det kanske va att vila när man är så sjuk nu :D Sparar sig tills man är 18 ;D

Åker hem imorgon! :(

Vad sorligt att åka imorgon. Vill inte men på ett sätt så kommer det bli skönt. Malin hämtar mig imorgon vid flygplatsen när jag kommer hem, hoppas det är fint väder i Finland också som det är här. Idag hörde jag att det hade regnat hela dagen. :S Om det ska va sånt väder så tar jag nog pick å pack och åker hit igen :D hihi.
Ska gå och lägga mig nu så man orkar med flygresan hem.
Godnatt!

Hepp!

Idag har man jobbat och vi hade riktigt kuul i arbetet :D Imorgon är det sista dagen :( Buhuhu. Vad sorligt asså. Åker hem på torsda. Kommer att åka hit till Sweden snart igen tror jag nog :D Älskar detta place. Men man ska väl hem och ta körkortet nu då så man har det. ;P Malin har fått sitt körkort idag så jag säger GRATTIS till henne ;D
Vi ses på Torsda när du kommer och hämtar mig till flyget ;P
Nu ska jag snart gå och lägga mig så jag är taggad min sista dag, Synd att inte Sherry är i jobb imorgon men vi tog farväl idag, men jag håppas det inte var sista gågen jag såg henne.
Imorgon ska jag packa min väska och hur det ska gå till vet jag inte, jag kommer absolut inte få plats med allt. :O
Lite hemlängtan har man ju förståss men här trivs jag ju också som sakt skitbraaa!
Nu ska jag sluta och upprepa typ det jag har sakt förr så jag säger GODNATT & sov gott ALLA!

GODNATT!

Gokväll

Praktiken idag gick ganska så lågsam men roligt hade man nu och mycket att göra för som hade en ny kampanj där som skulle göras. Det är bara två dagar kvar nu tills man ska hem till Finland :( Sorligt men man saknar ju no Maliin å familjen liiite ;D Men jag kommer sakna personalen på apoteket för dom är ju bara för härliga :D Men jag kommer nog ha kontakt med dem genom facebook. Imorgon så ska jag bjuda personalen med lite godis ;D
Ikväll så har vi inte gjort någonting bara suttit och slöat till max. Men det är skönt det också.
Nu gonatt!
Bild som blev tagen före jag åkte till Sverige.

Ut på mycket!

Ja det har vi idag. Imorsse så gick vi först och åt frukost på en brygga vid vattnet i solen. Sedan så tog vi tunnelbanan till Kista gallerian och gick där. Sedan åkte vi till Stureplan och sist men inte minst så åkte vi till globen och vi testade att åka upp i Skyview.  
Har också sett två kändisar idag, på stureplan så såg vi Paow bloggerskan som stod och pratade med någon tjej. Sedan så såg vi också Sean banan i en bil ;D
Bilder från idag!

;)

Nu säger jag gonatt !!
Sitter å myser med min one piece ;P Fake är den ju förståss när den är från Gina trico meen Whatever!! Mysig är den för det.

Bilder

BILER FRÅN IDAG
Se upp för monstren Becca, Sofie och Emma här i Stockholm. ;P
HAHH!
hahah!

Shoppat idag.

Imorsse gick jag in till Centrum till kl 11 och då mötte jag upp mamma och pappa och så började vi att shoppa. Köpte en One piece från Gina trico och två klänningar har jag köpt idag också. En från H&M och en från Vero moda. En tunik/t-kjorta köpte jag från Cubus. Var och åt en Pizza som lunsh på ett ställe som jag inte minns namnet på. Sedan gick vi till Slottet och tittade ut på fin utsikt från slottsbalkongen eller balkong är det väl inte men. Sedan gick vi genom kungsträdgården och sedan til Stureplan.
Vi var på en kaffe till Vete katten som det heter. Riktigt mysigt ställe tycker jag. Nu är jag tillbaka till hotellet och sitter i min one piece och tycker den är riktigt skön ;D Älskar den.
Bilder från idag kommer upp senare när jag fört över dem till datorn.
BAJJ BAJJ!

Dag 5!

Arbetet bestod av att stå i kassan, och det är riktigt kul. Kul att se dom olika människorna som kommer in. Sedan när jag slutade som kom mamma, pappa, Jenny och Terese dit till Södermalm och vi åkte nu direkt in till Gamla stan och gick och åt, Vi åt riktigt god stek med pommes ;D Sdan så åkte vi hit till vårat hotell rum och mamma och pappa kom också och tittade. På väg hit så mötte vi faktiskt Richard Herrey som ni kanske vet vem det är men ni som inte vet så va de ju han som sjungde diggilo diggilei i melodifestivalen med två andra. Så har han också varit med i lets dance och sånt. Så nu har man sett två kändisar ;D

Imorgon blir det shopping för hela slanten. HAPPY DAYS!!



Tvånästan likadanna bilder från Gamla stan här i Stockholm.

Hörs sen!!
Ha de GÖTT!

Dag 4!

På praktiken så var det roligt :D börja känna mig riktigt inne i mängden där nu och har roligt med personalen. Stått i kassan mest idag också.
När jag for hem så stannade jag i Centrum och mötte upp Sofie och Becca. Vi gick runt och tittade lite i affärer och var in till Gallerian. Hittade en liknande one piece på Gina trico som jag ska köpa natingen imorgon eller på lördag :D Lovely var den.
Imorgon kommer familjen hit och dom möter upp mig vid apoteket när jag slutar och vi ska ut och käka lite och så vet jag inte vad vi hittar på.
Bildr från idag:
Tog bara lite random bilder när vi gick i stan.
PUSS HEJJ!!

Dag 3!

Gick till "jobbet" klockan kvart över 9 och tog tunnelbanan till Söder. Har varit riktigt kul att arbeta där idag för jag har blivit riktigt bra vän med en som jobbar där och hon heter Sherry och vi skrattar och pratar om det mesta. Det roliga var idag när vi stod i kassan idag så gick några utlänningar utanför och ropae en massa saker till oss och visslade :D ropade typ söta och sånt ;P haha. Jahh jisses vad vi skrattade :P dom var nu inte så gamla heller. Har stått i kassan mest hela dagen idag och där trivs jag . Det är jätte roligt att stå i kassan.
Imorgon så håppas jag det blir lika kul som idag.
Jo imorgon fyller ju Bästaste Malin hemma i Finland ;D Så jag säger grattis i förskott åt dig Gumman ;D Nu är du äntligen 18 ;D Håppas det går bra med körkortsteorin imorgon också håller tummarna för dig.
Nu ska jag snart gå och sova. Puss hejj!
Har tyvärr inga bilder från idag.

Dag 2!

Nu är dag 2 avklarad och det har gått riktigt bra. Fått stå i kassan idag och det var kuul. Kom hem närmare 7 idag och är såå sjuk i fötterna så jag ger formassage åt mig själv.
Bilder från idag..

Ha varit ut och vandrat lite.

Tog bild av kulturhuset och sergelstorgs vyn :D
Nu ska jag snart gå och sova så man orkar med morgondagens jobb också. :)
Ses imorgon.

Första dagen avklarad

Japp nu är första dagen uppskriven och det har gått riktigt bra, trött i fötterna nu. :D Tog tunnelbanan imorsse och det gick bra både dit och hem :D Hittade hem i alla fall. Kommr nog komma in i tunnbane systemet ganska så fort.
När jag arbetade idag så plötsligt får jag syn på Peter alltså Kissies bror. :D Hahh gaanska så Nice. Får se om man kommer se någon annan kändis :) Typ Danny som bor på Söder osv ;P hehhh.
Nehh nu ska jag se vad vi ska hitta på ikväll :D
Hörs.
Där hittar ni mig om dagarna mellan 10 och 6 :D

Stockholm here I am.

Nu har man anlänt till Stockholm, flyget gick bra och det tog bara 35 minuter till helsingfors och sedan 35 minuter från helsingfors till Stockholm. Var och åt på ett kebabmatställe när vi kom hit. För då var vi alla vrålhungriga. ;D Godaste kebabben jag ätit på länge. Sedan så gick vi och handlade lite mat som vi ska ha imårgon.
Känner att det här kommer bli AWESOME. :D
Lite närvös är man ju att börja praktisera på ett svenskt apotek men det kommer nog att gå bra sekert..
HÖRS IMORGON!!
bilder från idag.
Blev inte så många bilder tagna idag men.
Går til flyget på Vasa flygstation.
Becca och sofie på flyget ;D hihi.
Jag på helsingfors flystation i väntan på nästa flyg ;D

Gokväll.

Har det färdigt packat nu typ, bara lite småsaker kvar :D Sitter och tittar på körslaget nu och tar det lungt. Vet inte vilken kör jag hejjar på men kanske Lisas kör eller Andreas kör. Vet inte riktigt. Oijj vad jag längtar tills vi åker imorgon, och lite närvös är man ju att börja praktisera på ett svensk apotek med nya människor och sånt. Men jag tror nog det kommer gå bra.
Lite surt är de ju att man missar malins 18 års dag men jag ska fira henne rejält när jag kommer hem ;D Janå hon åker ju förståss utpå bar hon också men där slipper jag ju inte in ännu men snart joinar jag henne.

Nu så säger jag hejdå. Hörs imorgon.


Mycket nu.

Ja idag ska jag hinna med myckt. Jag ska packa min väska som jag ska ha med till Sweden, färga håret, ja det är n främst packandet som kommer ta längst. Vad ska jag ha med för kläder, skor, mm. AAh hatar att packa när man har så svårt och veta vad man ska ha med sig. Jag ska ladda kameran, ladda Ipodden, sätta in ny musik i Ipodden osv. Så det är väl bara att börja på.
Flyget åker imorgon kl 15.45. Så då är jag på väg till favorit staden min.
Fick också idag ett brev där det stod att jag har fått sommarjobb så det är ju bra, i juli månade så ska jag arbeta för staden.
Nu ska jag börja på. Hörs senare . ;D

Hatar skolan idag.

Har två F*cking tenter imorgon så jag har suttit och läst på dem en massa idag men jag fattar endå ingenting. AAH blir galen när dom måste klämma in alla prov på sista dagen. Har nu hunnit att spela gitarr ikväll också och oijj vad det var roligt som vanligt. :D Malin spelade också med mig.
Får se nu då imorgon om jag klarar ekonomi tenten, jag håppas jag gör det men man vet aldrig. Varför måste vi lära oss att bokföra, man har ju bokförare till det jobbet ;D
Neh nu ska jag ta och gå och lägga mig GONATT!
Imorgon kommer mamam efter mig när jag slutar skolan och vi åker och packar i alla grejjer från internatet i bilen och sedan hem. Så då är jag hemma i 6 veckor ja eller längre än 6 veckor det blir ju sommarloov ;D
BAJJ!

Varit hem en Sväng till Närpes

Japp kom hem till Närpes idag med buss och åker tillbaka till vasa imorgon. Skönt har det varit att va hemma. Har övat lite på ekonomiförvaltningsprovet och det är skitsvårt alltså jag fattar ingenting. Det handlar om bokföring, så det låter ju kul alltså.. NOT. Har ocksp hunnit vara ut på en promenad i det fina vädret. Riktigt skönt va de.
Tar halv 8ans buss imorgon och åker till skolan.




Bilder från när jag var ut och gick. :D

Plugg

Idag så har man pluggat på fysik, men jag fattar typ fortfarande inget av det. Eller ja det är int mycket i alla fall. Imorgon så blir det att åka hem ett varv och sova där för jag vill inte sova själv här på internatet när Malin inte är här :D hihi. För hon ska hem och åka på en ordningsvaktskurs. Men det är nu skönt att åka hem mitt i veckan.
Har också packat ihop en massa med grejjer idag här på internatet så snart är alltihop packat ocj jag är redo att åka hem.
Nu ska jag surfa runt lite och sedan Gonatttt.
Fysik pluggning
Tog en bild ut genom fönstret när jag satt och läste. Vacker himmer vi hade här ;P

Bloggeliblogg

Bla blaa har inget att skriva :P Har inte gjort så mycket idag. Varit i skolan och suttit och degat och varit till ABC. Det var min dag. Ska gå och lägga mig nu så det blir en dag närmare Sverige :D ÅÅH vad jag längtar. Ska ha d gött där med svenskarna.
Måste läsa på fysik prov imårgon och på onsda så åker jag hem och då måste jag läsa på ekonomiförvaltning och på torsdag så ska jag läsa på både engelska prov och ekonomiförvaltning. :D BLÄÄÄ Vilken vecka lltså men får trösta ig med att det är den sista.
slö dag.

Söndag

Denna helg har man inte varit så aktiv med att blogga. Men jag har nu inte haft något att blogga om heller. Men i alla fall så har denna helg gått ut på fremmande i fredas och lördag så chillade jag bara och spelade gitarr, tittade big brother och sådant. Idag så ar jag varit till Tb och ätit för vi orkade inte göra någon mat hör hemma och så har jag idag bara slöat framför datorn och varit och hälsat på mormor.
Imorgon så bär det av till vasa igen, men det är sista veckan nu före praktiken börjar. Så det är bara en vecka kvr tills jag får åka till Sveriga. :D :D
Nu ska jag titta tv hejdåå !!

Pärelä barin

har suttit och tittat på när dom här andra har suttit och spelat det :D Man kan ju inte göra något annat än skratta åt det spelet. Hahah. Nu just så sitter jag och lyssnar när Robin spelar på min elgitarr. Å bra låter det. :D :D

:D

Idag när jag kom hem till Närpes så hittade jag en låda och den var till mig :D Jag rev upp den och det var som jag gissade. Det var min Ipod touch :D JEIJJ. Sitter och leker med den nu och har stoppat in musik och ett som annat.
Ikväll så kommer kusinerna hit och vi ska fira Jenny som fyller nesta hrlg. :D Ska äta tortillas och ha de bra.
Nu ska jag fortsätta pilla på min Ipod.. :D
Vad glad jag idag,

RSS 2.0