Packar!

Hejj.
Igår så var vi till min kusin då och firade hans födelsedag, Det blev grillmat och så tårta till efterrätt. Gott :D
Sedan hade vi en fotbollsmatch det var kuul :D längesedan man har spelat fotboll, och man tänkte hela tiden på fotbolls matcherna dom har jusst haft i tv :D man funderade hur dom spelade och sånt så :D Det lönar nog ig att titta på fotboll i tv.
Sedan så gick vi in och sjöng och jag spelade lite piano och sånt :D
Idag så blir det att packa för imårgon bär det av mo Sweden :D Längesedan man varit dit nu tycker jag så det ska bli skojj. Ikvell så vet jag inte vad jag ska göra men sekert blir det inte mycke för vi ska upp tidit imorgon :D
Byebye!

Fredag!

hej. Igår så kom cissi till mig först och sedan så åkte vi iväg till malin och sedan till Tb, där satt vi ganska så länge men det var kuul att vara där i alla fall :D
När vi åkte hem såg vi en massa med blixtar så det var ganska så läskigt men det var nu så långt borta så det gick nog.
Idag så vaknade jag halv 1 kanske, sitter nu bara och slöar framför datorn, eller ja jag har vari och bärt ett bord. Hahh.
Ikväll så åker familjen och jg iväg till helsingby och vi ska fira robins (kusin) 15 års dag. Så grattis till honom.
Nu ska jag hoppa i dushen, bybye!
C yaaa!

Villaliv!

Hej. Igår så åkte vi ner till villan och vi har varit där över natten, men igr så kom mamma och pappas några bekanta och då stekte vi plättar, dom hade med ett sånt där stort ljutjärnform, eller vad det nu heter. Dom blev jätte goda.
Vi tänkte åka ut på en holm och göra plättarna där men det blåste vääldigt mycke så det var så jätte stora vågor så vi skippade det , men det gick hur bra som hellst att göra plättarna å våra klippor också.
Idag har vi också varit på villan och grillat och sånt men det har varit ett eevigt egnande. Men det var nu ganska myys det också. Har spelat kort nestan för dagen ;D
Kom jusst hem från villan nu så får se vad jag gör nu ;D
C Ya!

Månda!

Hej. idag vaknade jag halv 1 och då gick jag upp och tittade på Tv, sedan så gick jag ut och klippte mormors gräsmatta och nu sitter jag här och har tråkigt, men sedan ikväll ska jag vara med malin :DIgår så Var vi på villan från morgonen för vi for dit och sovde efter fagerö. Tyckte  det blev riktig kul kväll i fagerö ,det blev mycke dans.
Sedan på kvällen igår så gick jag ut och gå med cissi och sedan så tittade vi på shrek 2 hos henne och drack en fruity (Y)

Fagerö!

Hejj. Igår så gjorde jag inte mycket jag åkte ner till villan på kvällen med mamma och pappa så där så bara chillade jag och tittade tv.
Har jusst vaknat nu denna dag och ikväll så blir det fageröö. Hoppas det blir roligt, men mali så grillar inte denna gång i fagerö så nu ska vi ha skojjit.
Ska ta med kameran ikväll också, trooor jag ;D
Nu ska jag bara slöaa.
Ses ikväll alla.

Hihih den var ju bar för sööt.
Tagen när vi var i Lanzarote!

Slött!

Hejj. Igår om kvällen så målade jag klart det som var på huset och efter det åkte hela familjen och plockte flyghaver (iiinte så kul). Efter det så kom malin och rex hit och Rex lagade golfen för det har varit någon slang som det har varit hål på och något sånt, så vi körde lite bil och sedan efter så åkte vi ut och körde till Karlå ett varv och sedan genom näsby och sedan hem. Rex körde ju förståss då :P
Idag har jag verkliiigen inte gjort någonting, har sprungit runt i pyjamas för dagen. Men det är ganska så skönt det också. Jooh föresten jag har tittat på film med jenny, det blev att titta på "det regnar köttbullar". Var faktist riktig bra.

Jenny, mamma, och pappa. Plockar flyghaver.


Lite fick man väl i påsen !


Tog bild på Jenny i åkern.

Min lilla pyjamas outfit idag. ;P


Cya!!

städ dag 2!

Hejj, idag fortsatte jag städa en klädskrubb :D Blev att kasta ennumera kläder därifrån det var ju kläder där som jag hae när jag var liten :P
Nåjaaa nu är det nu upprätt i alla fall. Sitter nu jusst på Twitter och läser vad alla har skrivit. Det är super intressant att följa kändisar för då vet man vad dom gör och sånt skojj.

Twitter!


Min outfit!!
hah, ser lite konstig ut men det är för att jag har provat en massa kläder när jag städat och inte orkat ta av det.
Men jag har faktist hört att cykelbyxor ska vara moderna i år så lite modern va man ju (Y)

Städa städa!

Hej. Idag så har jag städat min klädskrubb, har plockat bort massa med kläder, det blev en hel svartsäck.
Har inte hunnit med något annat än det idag för det tog verkligen läänge att gå genom alla kläder.
Ikväll ska jag vara med malin,vet inte vad vi ska hitta på men sekert hittar vi på något vi brukar för det mesta göra det fasst ibland kan det ta en stund ;D




Har ännu många kläder fasst man tagit bort fleera klädesplagg :D
Fasst ändå tykker jag jag inte har något att ha på mig ;P

Den där röra måste jag ta en annan dag :O Det är bara uppslängt ;P

huvudvärk!

Hej. Idag när jag steg upp så jick jag ut och målade, efter det så har jag bara slöat framför datorn och sånt.
Var jusst ut på en cykeltur också och det blev samma runda som allti, först till grenlibackboden sedan vek jag ner mot skolan men svängde av före och jag kom upp där vid bäckström.
Nu så har jag fått huvudvärk :S Ska vara med cissi en stund ikvell och det blir väl antagligen att gå ut och gå.

Marknad/Bio!

Hejj, igår blev det nog att åka med båt till blues at the beach, det var skönt att vara ut på havet.(Y)
Idag så vaknade jag halv 9 för då steg mamma och pappa upp och vi sov på villan. Klockan halv 12 så kom Malin och Rex efter mig och vi for till Kristinesstadsmarknaden och har gått där för dagen, hittade att köpa en ring och remmar. Sedan när vi kom hem ungefär där halv 4 tiden så, hann jag typ bara sita vid datorn en stund och byta om så kom cissi och hennes mamma efter mig och vi for iväg till Vasa och titta på filmen Eclipse, för mig var det andra gången men jag tyckte den var så bra så jag kunde nog bra följa med :D
För inte så längesedan så kom jag hem och ska inte göra mycket nu, är ganska trött faktist. Har aft fullt program idag.

Skärgårdsdoktorn.

Hejj, när jag vaknade idag så tittade jag färdigt säsong 3 i skärgårdsdoktorn. Den serien är ju suuuper :D Det ska komma en långfilm om det också som dom håller på att spela in nu i sommar :D läängtar tills den kommer ut.
Har nyss varit i dushen och ikväll så ska vi kanske fara ut med båt från fagerö till blues at the beach och kolla läget där. Ska börja messa med malin nu och se vad som händer och sker ikvell :D
Byebye!

Good morning!

Kan jag nestan säga nu för jag sov enda till kvart över 2 :S usch det kändes inte bra. Men nåjaa.
Igår så kom cissi till mig först och sedan så bestämde vi oss att åka till näsby och vi ringde också malin och frågade om hon skulle med, och hon kom nog med :D Vi köpte en engångsgrill och biffar och for och grillde :D gott blev det.
Sedan åkte vi iväg till Cissi och vi åt jordgubbar och smält choklad, och sedan så gick vi ut och gå.
Sedan så stjussade jag hem malin och det hann börja regna då också :D Men det var gaanska så skönt för man fick varmt när man var ut och gick.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, får se det då sedan.
Byebye!
C ya!

Längtar tillbaka till Lanzarote.
Jag som hittade en stor gunga efter vi hade gått låångt.

KUBB!

Tjenna, Tänkte åka ner till villan ikväll med mamma och pappa men det blev inget av det så Malin och Rex kom hit istället och vi spelade kubb och vi körde bil. Pratade om dittan och dattan, det var väldigt härligt att vara ute för det var inte för varmt och inte för kallt så det var en riktit skön sommarkväll.


Singing!

Hej, har jusst suttit och spelat gitarr och sjungit. Har också sjungit karaoke låtar på youtube :D
Igår så åkte malin ja och cissi iväg till näsby och vi hann bara dit så började det blåsa upp regn så vi måste åka under tak, så vi åkte till högstadiet och satt där och snackade tills regnet hade lat sig och solen började lysa igen. Så vi for och köpte morötter och dipp och så åkte vi och åt dem.
Vi åkte hem där halv 1 tiden och när jag kom hem så tittade jag på en dålig kvalite eclipse film som jag laddat ner men det gick att titta men måste väl no vänta ennu ett tag föra man kan ladda ner den med bra kvalitet.
Ikväll ska jag bara ta det luungt, skönt det ibland också.

Sjöng bland annat de här!

Den 13 Juli!

Hej. Igår så städade jag faktist rummet ;D sedan så satt jag bara och slöade och tittade lite rederiet med jenny, sean så åkte malin och jag till halpa för hon skulle ha en t-skjorta i arbetet, och vi köpte också jordgubbar m.m.
Sedan så åkte vi till en lekpark och satt där och pratade och åt och hade det allmänt trevligt. Sedan åkte vi in till näsby för vi blev törstiga så vi åkte till R- kiosken för att köpa nått att dricka. Sedan kördi vi några varv i näsby och sedan hem till mig. Min vespa börjar faktist bli riktit sluutkörd så det är nog på tiden man får bilkörkort nu.
Här hos mig så satt vi ni bara och lyssnade på kissies nya låt och vi tycker den suuger stort.
Sedan så åkte hon hem.
Idag så steg jag upp något efter 1 och då så gick jag ut och klippte gräs. Det har varit suupervarmt och "hättorna" har varit vääldigt frustrerande.
Min laptop har nu åkt in på Service för kanske 5 gången eller något, så jag sitter nu på min fasta dator. Lyssnar jusst nu på gamla låtar som jag har här på den datorn.

VM-Final!

hej. Idag har man spenderat hela dagen på villan, Kusinerna kom dit och vi har grillat god mat, simmat, och robin så skörde vattenskidor. Tänkte nog jag skulle prova men jag gjorde nu inte det då. När vi kom hem från villan så gick jag till cissi och vi har tittat på Vm-finalen i fotboll, och Rätta laget vann nog, och det var Spanien (Y) (Y)
Har börjat gilla en til spelare i det laget nu men jusst nu kommer jag inte på vad han heter :/
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska städa rummet imorgon trooor jag om jag orkar, men det skulle verkligen behövas.

Klar för utgång!



Ses kväll!

Rederiet!

Tjennaa! Har nyss tittat på 2 rederiet avsnitt med jenny, det är faktist den bästa svenska serien som sänt :D
Ikväll så blir det Grisfest i Fagerö, vet inte riktit en var vi ska vara före men vi har nog några förslag i alla fall.
Ska snart börja funderapå vad jag ska ta på mig och så ska jag skicka med cissi och se om hon har några ideer om kvällen. Ska nu i alla fall dansa ikväll skit mycket för man har inte fått dansa så mycket i disco en tycker jag, vi har inget båthus att vara i denna gång så vi ska väl också försööka att mingla lite mera med folket.
Puss och kram. He en rolig kväll alla!

Hittade en sööt bild på Nelly på mammas dator ;D
Va tjock hon e :P

Klippt håret!

hej. Vakna halv 2 idag :O uups :P Sedan så hoppade jag i dushen och så klippte jenny håret på mig efterår :D
Jag klippte upp det och det blev lite kortare och så tunnade vi ur det. Kom fram till att jag inte pasar i spikrakt hår så man måsste nog alltid ha volym i mitt hår.
Nåjaa Cissi å jag ska väl snart hitta på något att göra, vet inte vad förståss :P

Där ser ni lite hur det blev :D

skön hemma dag!

hej. Idag så målade jag imorsse så nu är det klart det är bara liite på ena sidan av huset kvar. Efter det så var jag på datorn, men den har tydligen fått något fel så den slår av hela tiden för att den blir för varm :S men en liten stund hinner man vara inne på den :P
Men jag har nu varit till näsby också och handlat med mamma pappa och jenny, det är inte ofta hela famijen är ut och handlar men det blev nu så nu denna gång. Vi var även till masku och hämtade en soffa som vi har beställt. Bild finns på jennys blogg( min systers).
När vi kom hem så började vi packa upp den och nu är den på plats. Jag läste nyss ut Twilight boken :D Så nu får jag börja med tredje boken som heter "ljudet av ditt hjärta".
Men nu ska jag gå ut tror jag det är ju endå så fint väder :D
Byebye!!

Fotboll!

Hej. Gick till cissi nu ikväll och vi gjorde inte mycket till först men sedan så åkte vi iväg till Tb ett varv och vi köpte frysta jordgubbar, så när vi kom tillbaka till cissi så gjorde vi en fruity och så tittade vi på fotboll och det var spenien mot tyskland som spelade. Vi hejjade på Spenien och dom vann (Y) Vi är muy contento, som betyder vi är mycket nöjda :D Det var spanska. David villa och torrez är dom bästa spelarna i spanska laget :D

Måla måla!

hej. Igår när jag vaknade så gick jag ut och målade och vi målade färdit hela den bakreväggen på huset. Sedan efter det var man ganska så trött så man gick in och bara slöade, Sedan på kvällen kom cissi hit och till först hade inget att göra men vi for då sedan iväg till näsby och vi handlade jordgubbar och choklad. Sedan så for vi hem till henne och smälte chokladen och doppade jordgubbarna, vi hade inte chokladfontänen denna gång.
Sedan så gick vi ut och jätte långt så man fick sjukt i fötterna, men vi såg nu bland annat en räv när vi vandrade :P
Idag så har vi målat igen vi har målat färdit en vägg till så det går riktit bra framåt för oss tycker jag . Nu ska jag slöa igen. Byebye!
Cya!

Måndag..

Lördagskvällen så åkte vi till johanna på ett supriseparty för toffe, för han ska åka iväg till Brasilien i ett år. Efter vi hade varit där så åkte vi med taxi till näsby och var där då hela kvällen vi gick runt och snackade med folk och vi åt en god hamburgare som cae albert stod och sålde i parken. Sedan så gick vi igen runt och talade med folk och sådant.
Igår så sov jag ganska länge men det var nu skönt :D När jag då steg upp så lyssnade jag bara på musik och var ut ett varv och sådant, mamma och pappa och jenny och simon så var på villan men dit så orkade inte jag åka.
Men på kvällen så gick jag till cissi och visste nu inte vad vi skulle göra först men det blav att titta på film, så vi laddade ner karsson på taket filmen (Y) men medans den laddade ner så tittade vi på step up 2. Vi orkade inte titta på hela karlsson på taket så vi fortsatte titta step ut istället.
Idag så skulle jag börja måla här hemma men vi hade inga penslar till något så vi börjar imorgon istället.
Så jag har istället varit ut i solen och läst twilight så man har snart den utläst det är inte så mycket kvar nu.
Ikväll så ska jag vara med malin så får se då vad vi hittar på.
C ya!!!!

Tomatkarneval dag 1/2

hejj.Igår så var det tomatkarneval här i närpes, det var första daen idag har dom den på nytt. Jag åkte till malin där halv 6 tiden igår och måne kom och hämtade oss och vi for iväg till näsby. Vi gick runt och tittade lite och sedan kom också cissi och då så gick vi och satte oss i parken. Det var mycket folk och roligt hade vi :D Blir idag att åka ut igen, håppas på lika bra kväll om inte bättre (Y)
JAg åkte med pappa i Corvetten till karnevalen idag för han skulle ha ut den ställ på en bilutställning så jag åkte med honom. Tittade på när cissi uppträdde och sedan så började hon och jag gå runt och jag köpte skiitfina glajjer :D dom var råsa.
Jag köpte också en ring som hade en svart sten på sig eller vad man ska kalla det.
Ska börja gå i dushen nu och fundera över vad jag ska ha på mig ikväll.
C yyaaaa!!

Det Kända långa tomatbordet

Cissi

Malin

Linn

Måne

Emma,Toffe,Macke,Kenneth

halva cissi, Rex, Sigg, Emma.

Folk!!!




Bio!

Igår så åte main och jag med bussen till vasa och vi skulle gå på filmen Twilight-eclipse. Den var suuuuuper braa som alla andra filmer men jag tror nestan den här harvarit bäst hittills :D Efter filmen så hade v tid att gå på stan så et blev en del att shoppa då också. Jag köpte 3 tunikor en jacka eller vad man nu ska kalla den, och så köpte jag en band att ha i håret. Allt var på Rea förutom en sak.
Vi kom hem från vasa där närmare halv 10 för vi måste vänta på jenny och pappa så länge för dom rev ut några bord från hennes salong.
Inatt så Åskade det skiit mykke och en gång där typ halv 3 triden så kom det en jätte hård knall så jag flög nestan ur sängen av vad jag sprakade till, trodde det blev krig eller nått.
Idag så vaknade jag typ kl 1 och då orkade jag nu inte stiga upp riktit med det samma så jag låg och tittade på olika saker på datorn, men sedan så gick jag ut och klippte gräs, har just blivit klar med det. Ikväll så ska jag väl gå till cissi får se då vad vi hittar på.
C yaa!!!

RSS 2.0