en vecka kvar till 17 årsdag :)

hej. idag så hade vi läkemedelsframställning i skolan, vi framställde ingenting idag men vi tog kort occh gjorde ett litet projekt. Sedan när jag kom hem så kom Farmor på besök hit till internatet eller hon var inte in men hon gav mig en present och mat :) ÄÄÄlskar farmors mat (Y)
Efter det så for malin och jag in till stan och där så hittade jag massa med fint på gina trico som vanligt men man hade nu inte så mycke pengar så det måste vara till en annan gång. Sedan så fick vi tjuss hem me Perri och hennes kompis.
Malin oc jag har tittat på Andra avenyn oxh nu så börjar det vara läggdags.
Såå jag säger Hejfå!

skolveckan har börjat!

imorsse så åkte malin och jag med mamma hit till vasa för hon skulle till jenny och färga håret. I skolan så hade vi akuta situationer och vett och etikett. Sedan när vi slutade så satt vi nu bara och slöade vid datorn som vanligt och åt skinka :P
Sedan så bestämde vi oss att röra på oss lite så vi cyklade till ABC för Malin skulle handla lite mat.
Nu när vi kom hem så satt vi nu återigen vid datorn och inte gjort så mycket.
Ska nu snart gå och lägga mig så jag ocrkar vara i skolan till kvart före 4 :P
Cya!

Måndag= ledig dag från skolan.

hej, igår så for vi ivä till helsingby/vasa och var på konfirmatiosfest hos kusin :D så nu har han också blivit torr bakom öronen :P hehe.
Sedan på kvällen så gick jag ut och gå med cissi, då träffade jag också på malin för hon var ut och cyklade med sin farmor och dom var enda upp hit till östralinjen så jag stod och snackade med dom en stund :D
Sedan så cyklade dom vidare och cissi och jag traskade vidare, gick den vanliga långa stäckan :D
Idag så väckte mamma mig och sa jag måste komma med till villan och räfsa så det var väl bara att hopp ur sängen och lyda då.
Men räfsade gjorde jag ju inte så mycket av utan det var intressantare att putta iväg stora isflak som var kvar så dom fick flyta iväg. Så nu är nästan all is borta vid villan. När v åkte hem från villan så tog vi en vända vid fiskdiket där vi såg en JÄTTE stor gädda som åkte ner för diket och massa med abburrar  som åkte upp för diket.
Sedan när jag kom hem så gick jag till cissi och där satt vi och spelade ett ganska så skojjit spel på datskin.
Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig, har varit en härligt skön ledig dag från skolan . Men imorgon så bär det av till skolan igen.
Cya!

En sommarbild som är tagen i somras på villan :D

Is!! som man kämpat på med idag för att få bort ;P ;P

Lugn lördag!

hej. Igår så åkte malin jag och linn hem med Pika från skolan och när jag kom hem så satt jag och pratade med mamma och sånt, sedan så gick jag till cissi och hon skulle ha upp sin studsmatta så det blev att laga upp den då.
Var faktist ganska så roligt att håppa för det var längesedan och man kunde ju nestan volt fortfarande ;P
Idag så vaknade jag klockan 2 och då gick jag och tittade på tv och satt och funderade på min konstiga dröm sist natt :P
Denna dag så har jag nog mest suttit vid datorn och tittat tv och bara chillat runt, och så har jag också färgat min utväxt. Tänkte nog jag skulle åka ut och göra något ikväll men jag ska nu upp så tidigt imorgon för min kusin blir konfirmerad i vasa så :D
Men nu ska jag titta på Glee lite tror jag, börjar kunna dom avsnitten utantill men det är endåå bra.
Byebye !
Cya!

Suttit i min badrock hela dagen nästan ;P (sköönt)

Torsdag!

tjenare, idag slutade jag skolan klockan halv 4 och då gick jag it till internatet och åt lite sallad som vi hade lagat igår.Senare så tog malin och jag bussen till stan och vi gick till brändö på Sports gym.
Vi tränade först vanligt och sedan så gick vi på ett zumbapass igen.
Sedan efter det så var man ursluut så man gick då på en såndär skak maskin ;P
Sedan så stretchade vi. Ruffe kom och hämtade oss till gymmet och så åkte vi hem. Nu ska jag äta tonfisk såå Byebye!!!

kort dag!

hej, idag hade jag väldigt kort dag  skolan, jag slutade redan klockan halv 11 och jag började kvart över 8. Jag jick till sofie och tittade på hennes guldfisk som är svart som hon köpte i måndas :D Syöt var den, föreslog att hon skulle döpa den till Rutituut :D tyckte det var sött namn . Sedan så kollade jag på Andra avenyn, och det var nog sorligt i slutet fick till och med en tår i ögat :( ;)
Igår så var malin och jag till stan efter skolan och då köpte jag dom vita skorna jag pratade om i förra inlägget och så köpte jag en tunika som jag ska ha på första maj. Sedan efter vi hade varit i stan en stund så traskade vi till gymmet i Brändö. Vi tränade först vanligt sedan så gick vi efter en biljett till Zumba såå nu har vi äntligen fått Zumba provat, och det måste nog vara det roligaste jomppapasset jag varit på.
Nu ska jag lyssna på Justin Bieber ;) har otroligt bra låtar fasst han är ung. Messt kärlekslåtar men det gör ju inget ;D

Mee todayy!

Tibaxx till internat!

tjenare. Kom hit till skolan idag med Jenny för vi började först kvart över 12. Malin och linn satt också på.
Vi hade vs-kurs idag som handlade om akuta situationer.
Sedan när vi slutade så for malin och jag till Stan för att handla mat och vi tittade också på andra saker.
Jag hittade super söta skor som jag skall köpa imorgon, dom var från H&m måste bara ha dom.
När vi kom tillbaka hit till internatet så gjorde vi nu inte så mykke vi har mest suttit och lyssnat på Musiic.
Så har jag också suttit och klinkat på gitarren och lärt mig en nyy låt. "in the Ghetto" :D
Cya!

Texten på in the ghetto Ni ser inte vad det står men, ;P  kanske liite!


Här är skorna jag hittade idag! Fasst jag vill ha dom i vitt, de fanns det också så ;)

Snart slut på heljen!!

och man har inte gjort såå jätte mycke. Idag vaknade jag kloickan 11 för pappa var in i mitt rum och skulle ta några kopior på något papper så det var såå mycket ljud av printern så man kunde nog inte sova mera dååå.
Jag har mest suttit på datorn sedan jag vaknade och sådant tittat på videoklipp på youtube. Men jag kom på att jag skulle gå ut och gå då så jag kommer jusst från en promenad och det var riktigt sköönt med lite frisk luft.
Bara man har musik i öronen går allt, man kan gå huur långt som hellst då .
Nu ska jag titta film tror jag för det blev ingen filmskådning igår så jag tar det nu i stället.
Cya!

Jag idag! med min vackra min ;P

Lördag!

hej, igår så tog jag halv 2ans buss och Jenny kom och hämtade mig till spar eller Yttermarket som det numera heter.
Sedan när jag kom hem gjorde jag inte mycket men sedan så åt vi en god middag som jenny hade tillgat. Sedan på kvällen så gick cissi och jag ut och gå på en väldigt låång promenad.
Idag så vaknade jag ganska sent och då gjorde jag inte mykke utan bara satt på datorn oc kollade på justin biebers musik videor :P Såå söt han är. Nu ikväll så tänkte malin och jag åka iväg på jomppafeset men det blev ingenting av det så jag var bara hemma men när cissi kom hem från det så gick vi ut och gå igen på samma långa promenad. Nu jusst så kom jag hem från den långa promenaden och nu ska jag inte göra mycket kanske titta en film och sedan sooova :D
Gonatt !
Sweat dreams.
Cya!

Slutade jusst Skolan!

Tjenare slutade jusst och nu så sitter jag här på internatet och tittar på tv.
Igår så läste jag på prov och var till ABC med malin ;D
Har verkligen inte såå mykket att säga nuu jusst men jag tyckte provet jag hade idag var ganska såå lätt så man klarar nu det i alla fall.
Nu ska jag slänga upp en bild av mig!

Min look idag ! (konstig min men Whatever)
Har verkligen fått massa med sommarkänslor nu när man går med solglasögon och det finns inte såå mykke snö kvar :D

Tisdag!

hej idag i skolan så hade vi finska och sedan Vs-kusr. Fick sluta en timme tidigare, sedan när vi kom hem så lagade malin och jag mat och sedan så började Provläsningen för vi har kemi prov imorgon. Har tittat på Flickan som lekte med elden ikväll och vi har nu också spelat gitarr som var jäätte kuul, älskar det instrumentet man blir ju bara för glad att hålla i det ;D
Men nu ska jag gå och lägga mig
Gonatt och sov sött!
Cya!

En bild från Talang från Korsholm!

Och här en annan bild !!
Tog bilderna från Malin ;P
Min kusin var ju också med men det komer upp bilder av honom sedan när jag får mera bilder av malin.
Ps: Dom är ju bara föör söta dom dom går  korsholm högstadie ;D

måndag!

Kom hit till med 5 över 6ans buss imorsse. Vi hade finska prov första timmen och jag tyckte det gick sådäär, får väl se vad det leder till. När jag slutade skolan så kom mamma och hämtade mig så åkte vi iväg till jenny och hämtade henne och sedan så shoppade vi. Jag köppte Converse skor som var ljusrosa (Y) Vi va r och handlade mat till mig också, sedan så åkte vi till jennys salong och jag fixade pannluggen lite.
Nu är jag tillbaka till internatet och Malin och jag ska åka ut på en cykeltur till flygfältet ett varv och se om det far något flyplan ;P
Byebye Cya!

tjenare!

längesedan sist, Varit i skolan d bara onsda torsda och fredag. Kom hem då igår med 3ans buss och mamma hämtade mig från Spar, Sedan så började vi ställa in för kvällen. Johanna kom hit kanske kvart över 5 och Måne och lnn kom halv 6 och hämtade upp oss och vi fixade det sista som vi brhövde. Sedan bar det av till Malin för då skulle vi ha ut henna och fira henne för hon fyller på onsda, så då #kidnappade# vi henne och vi satte ögonbindel på och vi åkte iväg till Jp för att äta, och det vi hade fixat hos mej för vi for och hämtade henne så var en tröjja som vi hade skrivit och ritat på den. Sedan efter Jp så for vi iväg till Eepee och Måne köpte ut dricka och sedan så bytte vi bil och satte oss Rex's bil och då for vi hem till mig och spelade Sällskapsspel och pratade och skrattade. Sedan sent på kvällen/natten så for malin Rex och jag till Tb och åt.
De var den kvällen !! Håppas du gillade den MALIN ;D
Cya!

Malin med ögonbindel på sig i bilen på väg till JP ;D

Malin och johanna på JP
Malin vill it vis se :( ;P

Skolan igen!

hej, tog bussen idag klockan halv 8 oc gick till skolan direkt, vi hade kemi och så hade jag arbetarskydd. Sedan när jag kom hem var jag till sofie och lånade fjärrkontrollen till digiboxen för jag hade glömt min hemma och sofie hade nu samma digibox och fjärrkontroll så det gick ju bra. Men det blev att springa lite av och an med den där fjärrkontrollen för vi fick som inte fram några kanaler i vårt tv till först och då ville ju förståss sofie och dom byta kanal å sånt så då måste dom ju förståss få tillbaka den. Vi fick en antennkabel av internatspersonalen såå nuu funkar nog digiboxen och vi har kanaler (Y) Sååå nu tycker man ju det inte måste va lika tråkigt att va på internatet men får see. Så hela dagen har man fått leka lite en tekniker :P :P
Nu så har vi jusst tittat på Ellen degeneres som var på finska kanalen LIV.
Nu ska jag ta natten .
Byebye!

Här har vi nästan samma digibox som vi har kämpat på med idag!

helgen är över nu!

hej,
FREDAG: Då så åkte vi ut och köra vi var till Tb först och sedan så for vi till rangsby och till harrström, och sedan körde vi bara av och an i näsby!
LÖRDAG: Då så så var det lite roddigt var vi skulle vara på kvällen men det ordnade nog sig. Jag tog wespan ner till malin och sedan så kom linn och hennes mamma efter oss och vi for till Emma A i rangsby. Sedan så kom Måne, Alexander och Hanus så Malin jag och Tony for iväg med dom til näsby till lina Rosengård. Där var det väl nte så väldigt "Party party" men folk var nu där i alla fall men sedan så skulle lina och dom åka till Tb och äta så där satt vi ensam typ eller det var Jag, malin, måne, alexander, mäntyla, tony och Jocke B.
Så några var vi väl i alla fall men sen kom dom tillbaka och då så var festet slut så vi hadde att gå.
Så vi gick till Cafe albert och stod med moppe pojkarna (Y) Kuuulit!
Sedan så gick Måne och Alexander hem till alexander och jag ville inte stå där mera så jag ringde till mami å papi och jag for hem och Tony och malin hade ringt till Tonys mamma så dom också skulle komma hem.
SÖNDAG: Då vaknade jag klockan halv 3 :)) Då var det bara att göra sig klar för att åka iväg till Vasa för vi skulle dit på kalas eller det var gemensamt kalas för Jenny och Nina.
Där var vi hela kvällen och spelade sällskapsspel och jag spelade elgitarr Mm.
Vi kom hem ganska sent där halv 3 tiden kanske :)
IDAG: Vaknade faktist redan halv 12 ida :O  Idag har jag inte gjort mycket utan bara varit vid datorn och tittat tv och så har jag faktist läst på prov också (Y)
Ikväll eller klockan 4 så ska vi åka och äta pizza till Casa eller får se vad jag tar är inte så sugen på pizzaq så det kanske var kycklingsallad.
Sedan efter det så ska jag vi Malin och hämta Wespan som har stått där sedan lördast,
Nu ska jag håppa i dushen.
Byebye!
Wow vilke långt inlägg måste nog va ett av de längsta :O :P
Cya!

Åker iväg till vasa/helsingby på födelsedagasfest!

hej.. Ska nu åka iväg till vasa till helsingby och fira både faster och jenny :D

Byebye!

Ready!


Nu for jag ut ;D
Cya Later!

Långfredagen!

Tjenare! Idag vaknade jag kl 12 och då gick jag upp och åt frukost. Senare så satt jag bara på datorn och slöade och har suttit och funderat på vad man ksa kunna göra ikvell. Har inte kommit någon vart ennu men vem vet det kan ju bli något än. Jag har också färgat min utväxt idag så nu är man riktigt blond igen ;D and i Loooove it!!
Imorgon ska vi väl ut och festa på kvällen men vet inte riktigt vart ännu men det ordnar väl sig seekert. Men nu ska jag titta tv och fundra vidare vad man ska kunna hitta på nu och imorgon kväll.
Cya!

Torsdag!

hej, idag så vaknade jag klockan halv 2 när Jenny kom in och väckte mig och tyckte det var färdigt sovit för min del.
Sedan satt jag med datorn i famnen och tittade tv.
När jag hade ätit mat så åkte jag iväg till malin och där så sjungde vi gammalt karaoke, skiit kuul ;D
Sedan så bakade vi muffins och sedan så satt vi nu bara och slöade och tittade på olika bilar och jag satt och tittade på discovery.
Nu är jag hem och jag ska väl inte göra så mycket nu utan jag ska väl snart ta natten :D

Min kvälls look ;P

RSS 2.0