Skor ;D


Så där såg skorna ut jag köpte :D
Niiice :D
love them.

Slutat skolan för idag.

Hej. Kom jusst hem från skolan och vi har haft ekonomiförvaltning hela dagen, och det är nog värsta timmarna jag vet. Det är bara en massa räknas hit och dit :S
Igår så var vi in till stan efter skolan och handlade mat och var till Seppälä och där inhandlade jag klackaskor :D dom var nog riktit nice :D gick bra att gå med dom också i allafall sådär. Kan ju ha dom på sittarfester och baren och sånt ;D  Så jag är nöjd över dom. Sedna på kvällen igår så satt malin och jag och spelade Buzz :D
Ikväll kommer bacca hit och spela Buzz så får se då vem som vinner ;D
Ska snart börja på med våran mat fr idag :D
Byebye.

Villavslutning.

Hej. Var på min villa igår och vi hade det kul :D Imorsse när vi vaknade så var det att börja städa och man var gaaanska så trött. Men det var inte så farligt mycke att städa så det gick. Sedan så satt vi bara och tittade på tv och chillade. När jag kom hem har jag inte gjort någonting alls har suttit vid datorn liite och så har jag bara slöat och tittat tv och sånt. Nesta helg ska jag inte göra någonting, då ska jag bara chilla hela heljen. Man har inte hunnit vara hemma någonting alls nu tycker jag på två veckor så nesta helj ska jag tillbringa hela heljen hemma och ta ett jacuzzi bad för v ar nu satt i vattnet där och håller på att värma upp det :D Ska bli hur skönt som helst :D
Neh nu ska jag börja tänka på refrängen som dom rukar säga, måste nog gå och lägga mig nu när jag ska upp klockan halv 6 imorgon och ta kvart över 6ans buss.
Byebye.
Talk to you later. :D

Hittade en bild från gaanska så längesedan. :D
men nåjaa jag såg typ ut sådär igå också.
orkade ite ta någon facelook bild.

CHA!

Igår så for vi till Åminne med bussen. Det var väl nog en okej kväll, åkte hem med rex, kom kanske hem klockan halv 3 eller något. Imorsse vaknade jag av att jenny, simon , och mamma satt och prtade i köket. Så jag kunde inte sova då så det var bara att stiga upp och då var klockan halv 11 så kanske nog det var på tiden. :D
Ska börja göra sig klar för nesta utgång nuh :D byebye!

WOHOO

haha har inget att göra här på internatet :P klockan börjar väöl bli mycket också men man är ju inte trött. Har varit på en Visit till Sofie idag och vi snackade om en massa. Blir väl att spela något spel eller något på datorn nu :P haha
Har tittat genom Facebook flera gånger så man börjar kunna det :P

JEIJJ!!

onsda

Hej. Idag böejade man kvart över 8 och hade data hela dagen eller vi hade också projektarbete. Sedan när man kom hem så tittade man på fångarna på fortet och vi for också till abc och handlade lite ingredienser, för vi skulle laga tonfisksås och spagetti. Blev riktit gott :D jag har alddrig smakat det förr men malin har det och hon har sakt att det är skit gott och det var det .


Tycker skit mycket om detta program. Har tittat på det när man var liten så det är roligt nu när det har börjat igen.

stan.

Hej. Kom med 6ans buss imorsse och när jag kom till internatet så kom jag inte in i rummet jag fick inte nyckeln rubbad i låset. Men jag har kommit fram till nu att jag kanske var trött och svag men det gick faktist inte. Har varit in till stan idag och handlat mat för veckan och sånt nu efter skolan, köpte ett headband igen som vanligt jag måste nog sluta köpa dom nu men jag tycker så mycket om dom.
Nå nu kom vi jusst tillbaka hit till internatet och vi lagar digiboxen och tv i skick så nu får vi börja titta Tv :D
C yaa!

Headband med rosett :D
har på mig min fotbollströjja så det är därför det är sådan krage. jag brukar inte tycks om sådana kragar annars.

uppehåll.

Hej. Har varit ett litet upphåll med bloggandet nu men man har nu inte hunnit heller. Kom hem från vasa i fredas med mamma och mormor och då hade man brottom att göra sig klar för vi skulle åka till juthbackamarknan. Vi skulle åka 5 tiden dit men det blev lite senare. Vi åkte i följe med kenneth macke och tony.
Vi Sov också över där så man frös nog hanska så mycke, vi sov i en skåpbil. :D Obekvämt var det också men det gick. Igår då så gick vi runt och tittade på marknan för man såg inte så mycket i fredas när det var så mörkt men vi gick nog och tittade då också. Jag köpte i alla fall en fotbollströjja där det står C Ronaldo på baksidan (Y)
Så köpte jag också ett headband..
Nåja vi for då hem igår från marknan där halv 5 eller 5 tiden,  man var ganska så trött ibilen hem. MEn vi hade nu pauser i oravais ABC och sedan ett stopp i Vasa (ABC). Sedan hem. Var trött när man kom hem men jag började nu titta filmn sagan om de två tornen men jag somnade från den så tv lämnade på i natt. Klockan 6 så vaknade jag att det var någon värsta slossar film eller nått i tv så det var så mycket ljud, så jag steg upp då och tog av det.
Idag ska jag väl inte göra så mycket . Packa väskan till vasa och sånt och titta någon film.
Byebye!

Folk

Söt gammal minicooper hittade vi på veteranbilsutställningen.

Minigolf.

Cha. Började skolan idag kvart över 8, hade data enda till maten och sedan så hade vi en timme som heter projektarbetete. Sedan när vi slutade så började malin och jag på med köttbullsdeg och stekte köttbullar.
Blev riktit goda faktist. Blev sedan att traska iväg til bussen och fara in till stan och så mötte vi sofie och becca istan och så började vi gå mot vasklot, vi skulle till campingen och spela minigolf. Vi spelade två banor och det var riktigt skojj och solen lyste och det var skönt första omgången kom jag nestsist och andra banan vi spelade så kom jag på första plats och delade den med sofie och becca.
Sedan så gick vi in till stan tillbaka och därifrån så kom internatspersonalen och hämtade oss. :D Så nu är man jätte trött i fötterna. Imorgon så har man finska hela dagen först vanlig finska och sedan så har vi gymnastik på finska.
Cyaaaaa!
Ska sätta upp bilder sedan från när vi var och golfade men har inte den förbaskade telefonsladden med nu.

1:a skoldagen.

Hej. kom hit till internatet då igår och flyttade in en massa saker och packade upp, jag bor i samma rum som malin. Så det kommer ju bli bra :D vui for sedan på kvällen till minimani och handlade maten för veckan.
Idag var det då första skoldagen och vi började klockan 10 och det var jätte roligt att se alla nu :D
Vi slutade kvart före 2 och nu så har vi jusst varit och hämtat lösenorden till internet, så nu har vi det.
Ska sedan ikväll åka till stan för malin ska köpa papper och en väska så.
Nu ska vi gå och börja på med maten, det blir att steka lövbiffar och sallad. Håppas det blir gott, låter väldigt lyxigt när man skriver lövbiff :D Men så var det.
Byebye!

Flyttar!

cha. Idag packar man för fulla muggar för ikväll blir det att åka till vasa till internatet. Börjar nu på mitt andra år på läkemedelstekniker. Håppas på att bra år.
Vi har jusst buri ut i bilen och den blev fullproppad med en massa väskor korgar kläder , jaah mycket alltså.
Har varit och handlat idag också före man började packa, där köpte jag såna grejjer som man måste ha till internatet också som diskmedel, diskborste, wc papper och hushållspapper m.m. och köpte också parfym :D tyckte jag behövde nytt.
Ska åka till vasa med det samma jenny kommer hem för vi ska va där klockan 5 mrn det kommer väl nog att bli över, man behöver ju inte förståss vara där 5 men jag tycker man vill dit i tid. :D
Nu ska jag snart äta något och sedan så börjar det väl närma sig avfärden.
Ps. Kommer att bli roligt att se Sofie och Becca som man inte sett över hela sommaren och alla andra klasskamrater förståss :D
Byebye!!

Tänk om det skulle va sådär lätt så skulle amn inte behöva plocka i massa med väskor, det är ju jobbigt. Tänk om man skulle kunna ta hela huset och promenera iväg så skulle man få ha sakerna på samma plats hela tiden.
Skulle vara mycket lätttare.
heheh.

Söndag.

Hejj, var till fagerö då igår och vi blev hämtade av macke, macke och kit och vi for till lexi för hon hade förfest och sedan så bar det ner mot fagerö. Vi kom dit ganska sent och vi var typ bara på parkering och var inte in alls något mycke. Men sedan när klockan blev 2 så då åkte vi på efterfest till Rex för dom ville börja dricka dom då när dom hade arbetat, malin och jag satt poch spelade ölspelet och hade kul. kom hem klockan halv 6 i morsse. (Y)
Nu idag så har jag inte gjort mycke eller jag jag vaknade nu ganska så sent också men. Jag har nu hunnit att färga håret i alla fall. Ska gå till cissi nu.
Imorgon blir det att börja packa för då bär det av till gamla vasa igen, då börjar den "roliga" skolan igen. hihi
Neh nu ska jag dra mig iväg till cissi.

Klar för utgång!

Cissi och jag drar iväg till Faggen nu !

Tomatrock!

Tjena. Ja igår så var man till tomatrock och där så spelade min kusin :D Dom var riktigt bra faktist :D har ju hört dom förr jag men dom är nog bra fortfarande så :D Ikväll så blir det att åka till fagerö vet inte var vi ska va före men kaanske det ordnar sig (kaaaaanske) nåja malin arbetar i grillen ikvell så man går ju och hälsar på henne där.
Men nu ska jag börja ta kontakt med omvärlden.
Byebye!
C yaa!

The last song.

Blev att titta på The last song igår. Det var nog en av de sorligaste filmena jag sett, grät ju i slutet till och med.
Rekomenderas verkligen. För den var både rolig, romantisk, sorlig  :D



Ikväll så blir det att titta på filmen remember me tror jag :D Får se då om den e bra eller inte.
Blir mycket film tittande nu när man är sjuk.

Slööttt!

Idag har jag spenderat min dag i min säng och tittat på flera avsnitt av gossip girl, har börjat att se det från början.
Har inte orkatr att göra något heller så för ja är sjuk och jag vill vila nu så jag orkar över heljen :D
Nu ikvell så orkade jag faktist ta mig ut och jag stjussade pappa upp efter traktorn så jag körde lite på vägen idag med golfen. Funkar nog bra idag.
Pappa har tröskat åkern idag så nu kan jag köra där igen :D
Nu ska jag se om jag hittar någon film att titta på.
C yaaaa!

Höhöh

Jenny och jag var jusst ut och raggade med min fina golf :D Jenny körde och slirade och hade sig på gården, och min skruttiga rostiga golf håller inte så mycket för det mera efter malin och jag har slirat och haft oss på åkern när han var i lite bättre skick. Men sedan när vi skulle byta chaufför så small det till i bilen och det började lukte skit äcklit och det rökte och hade sig :P
hahaha men det var gaanska så roligt endååå :D


haha!

Den här filmen vill man ju baRA SE :d Det är en Parody eller vad det nu heter till twilight filmen new moon.




morning!

Hejj. Igår så åkte jag då till malin och vi satt och pratade messt först hos henne och sedan när det blev lite bettre väder åkte vi iväg ti Tb. Satt där inte så länge faktist eller ja kanske det blev en stund nog. ähh whatever.
Inatt har jag sovit skit dåligt för jag har varit stockad i näsan och haft sjukt i halsen så nu har man blivit sjuk också :S Skänns som jag ska bära på ett ton på huvudet eller något idag.
Men Idag klockan 1 kommer farmor hit :D Ska väl inte göra mycket idag en vila för jag vill inte va sjuk länge.
Nu ska jag se om vi har någon frukost här i huset :D
C ya!!

Åker ti malin :D



BTW Heljen var superperrolig :D
var hos Tony och grillade :D

Åker ut!


Byebye !

Fredag

Hejj hopp. Idag har jag inte gjort mycket på dagen men nu på kvällen så har jag varit med Cissi :D
Vi har nu inte gjort såå mycke heller men vi har nu lagat en film på datorn t.ex. hah det var kuuul :D
Sedan så har vi varit ut och gått som vanligt och så har vi pratata en maasssaaa :D
Har kommit hem nu och sitter bara och slöar och ska snart gå och lägga mig.
C yaaa!

Hihihii looove this picture :D
haha tagen på internatet när man absoluut inte har haft något att göra så då sitter man och leker med webcam.
Blir snart att flytta dit igen, kommer bli ganska kul det också i och för sig :D

:D

Har tråkigt jusst nu !



Webcam pix.

Meeen sedan ikvell så ska jag va med malin så dåå blir det skojjigare :D

Hemma.

har kommit hem nu från sveriga :D Har varit en superbra resa. Man har hunnit med mycket fasst man inte varit där i såå många dagar. Men vi har ju hunnit köra neeestan halva sverige.
Ska slänga upp några bilder nu :D

Första stoppet blev ett högt berg där man kunde bergsklättra då som sakt.

Fortsatte att köra från Umeå till Sundsvall!

Åkte till Furuviksparken och tittade på djur och var på tivolit.



Söööt Apa



Jenny vann en stor chokladplatta ;D har försökt många gånger men har aldrig vunnit förut men det var våran tur nu då.

Åkte till Rättvik och tittade på "raggarbilar"





Åkte till stockholm <3





Sedan tog vi båten hem igår och kom iland idag :D
Har varit SUUPER! vill dit igen :D

Anlänt till Sweden!

åkte till båten imorsse till vasa och har suttit på den båten i kanske 3 och en halv timme, och efter det så hade man anlänt till Umeå. Går fort nu för tiden :D har varit och kollat på ett stort berg som det var folk och bergsklättrade i.
Skulle vara ganska mäktiut att göra det, men det skulle ta heeela dagen det ju.
Har nu jusst anlänt till sundsvall och sitter nu utanför stugan vi ska bo i för internet orkar inte enda in s¨å man måste sitta utomhus :D hehe meen man för ju friskluft så det skadar ju inte :D
Ska ikväll åka till pappas kusin som bor en liten bit utanför sundsvall. Så får se då hur dom bor. Sägs att dom har mycket djur (Y) Looooove animals :D
Nu ska jag chilla i stugan tills vi åker iväg :D

RSS 2.0