En dag på villan!!

Tjena! Vari igår hos Kenneth och vi tittade på göta kanal 3 först när vi komdit och sedan så började dom hör andra grilla och sånt så då var vi ut en sväng och tittade på när dom grillade, sedan så gick vi in och började titta på eurovision song contest, och jag tycker rätta låten vann.
Idag så for jag ner till malin där 3 tiden och då åkte vi iväg till näsby och handlade grill mat och sedan iväg ner till villan och där har vi spenderat hela kvällen, var faktist riktit skönt att spendera dagen vid vattnet och det blev fint väder också. Men vi har bland annat kastat pil (hehe) och ätit, pratat, och haft allmänt roligt :D
Nu har jag bestämmt mig att läsa i twilight boken lite så Ses imorron :D
Joo jusst det imorgon sticker jag iväg till vasa med mamma och mormor och malin hänger med. Vi ska via almanda i Malax först och sedan in till Vasa :D Får se om man hittar nått att shoppa, men när har man nu inte hittat nått :P
Nu ska jag hoppa mig in i vampyrernas romantiska värld :) byebye!!

Var e solen??

usch jag hatar när det bara sa regna hela tiden, vill ha sool. Nåjaa idag så när jag vaknade var jag en stund på datorn och sedan så gick jag ut och klippte gräs åt mormor, sedan så var lunch och nu ska jag börja göra mig i orning för kvällen. Ska på grillfest till Kenneth i rangsby, ska först åka ner till malin med wespan så jag får verkligen håppas att det har slutat att regna då.
Nu ska jag springa genom dushen och så ska jag börja titta vad man ska ta på sig ikväll :D
CYA!

Hahaha mina fiiina talanger på Paint :P
Det ska föreställa jag som klipper gräs ;P

1:a dagen på sommarlovet!

hej, idag såå vaknade jag halv 3 och det tyckte jag inte var såå roligt för så hade ju nestan hela dagen gått redan.
Men när mamma kom hem från arbetet så blev jag kommenderat att jag skulle dammsuga huset så det var bara att börja på. Har jusst ätit mat och det bestod av köttbullar och sallad  typ , för jag ville inte ha potatissalladen idag den var inte god :O
Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra men man fåår nu se det då senare.
Har inte mera att säga nu, janå igår så fick jag hem resten av sakerna från internatet, det var ju sköönt.
Cya!

snart!

Så e de sommarlov äääntliigen :) Idag så hade vi arbetarskydd första timmen och då var vi där ute och kastade frisbie m.m. Sedan så har vi mest stäädat resten av timmarna och gjort våran handtvättsfilm klar.
När vi slutade skolan så värmde jag upp någon micromat och sedan så gick jag över till sofie och becca och vi gjorde en uppgift som vi ska framföra imorgon. När jag kom hem hit tillbaka till vårat internat såå tittade jag på glee och så gick jag i dushen, och då tog det inte länge så var Malin häär :D
Hon skickade hem massa med things med sin mamma.
Sedan så ville vi hitta på nått skojjit nu när det är sista kvällen på internatet så vi promenerade till ABC och köpte lite smått och gott.
Cyaaa!

rensat ur internatet!

Kom hit till vasa imorsse med mamma och jenny och då for vi först och åt lunch till Rosso, jag har allti trott det har varit ett dyrt ställe men till och med amarillo är ju dyrare :O. Sedan så for vi till minimani och mamma köpte en massa prydnader och annat krims krams att ha på villan. Sedan for vi hit till internatet och mamma och jag började bära ut alla väskor som jag hade packat. Så bilen blev värkligen full. Vi städade också här och sånt. Jag är nu i alla fall redo att ta sommarloov nu.
Sedan så for vi iväg till kusinerna och där har vi varit resten av kvällen, mamma for hem tidigare men jag tyckte jag kunde stanna lite längre för jag var ändå ensam på internatet. Så Christer (kusinernas pappa) skjutsade hem mig. Så nu ligger jag här i det tomma internatet och ska snart ta natten.
Cyaa!

Tyckte den bilden passade idag när vi har städat och dammat på idag här på internatet!

igår!

jag igåår eller i förrgår kan man väl säga nu när klockan är över midnatt :D
Men jag ska ladda upp en bild från i förrgår när jag hade som tråkigast och då så sminkade jag mig och lekte med webcamen ;D'

tjohooo that's me ;D

:3

hej. idag sedan jag vaknade har jag hållit på med en uppgift i vett och etikett. Tråkigt värre var det och jag är inte klar med den ennu :S
Skulle jusst åkt iväg till gymnasiet och hämtat cissi men jag hade ingen bensin i moppen såå det blev inget av.
Nu jusst så tittar jag på det nya avsnittet av Glee.
Ska sedan fortsätta med den tråkiga uppgiften :S
Cyaa!

Ut och vandra!

Har jusst kommit hem från en återigen låångvandring med cissi!

Vägeen!!

Cissii!

Min vackra tröjja!

Cyaaa!

har tråkigt!

hejjsan. Har inte gjort någonting ennu denna dag. Farmor har varit hit förståss men. Nu fick jag riktit lust att gå ut och gå i regnet. men får se opm jag gör det eller inte. Men jag har väääldigt tråkit så jag skulle nog kunna.
Sitter oc ritar på Paint nu jusst, då har man verkligen tråkigt.
Men nu ska jag faktist gå ut tror jag.

Söndag!

Igår var jag till cissi och vi tittade liiite på avatar filmen men sedan så började vi titta på Twilight new moon.
Sedan så efter filmen gick vi ut och gå.
Idag så när jag vaknade så blev jag kommenderad att jag skulle ut och sätta potatis :S såå det var bara att gå ut och sätta sig på manicken och plocka. Nu så försööker jag leta efter en dvd skiva så jag skulle knna bränna Grease 2, meen se neej inte hittar jag någon :(
Men ska fortsätta leta nu.
Byebye!

Jag med mitt okammade hår!!!

Höhh!

Det är verkligen inte min favvo lååt Cissi!! http://ceciliayrjans.wordpress.com :D Sitter nu hos cissi och vi funderar va vi ska gööraa ;P


Freda!

Tjenis. Kom hem med Sofie och Patrik idag. Dom tjussade mej til Malin och där var jag tills pappa kom och hämtade mej.
När jag kom hem så lekte jag med hunden Ludde som är här idag (Tereses hund). Nu kom cissi jusst hit och vi ska väl hitta på nått skojjit, och jag fick väärldens bästaste present ;D Det var en tröjja där det stod Team Jacob Couse life better than half naked. (Y)
Cya!

En vääldigt suddig bild från gårdagens show. Det är Robins band som spelar och Läraren (  som är 1g3bs manager) Sjunger "bråtas"

En liten glimt av Hunden Ludde han är vääldigt snabb!

Studiebesök!

Tjena! Idag så började skoldagen klockan halv 11 och då gick vi på mat direkt och sedan så bar det av till Seinäjoki.
Det var lite kronligt att hitta till fabriken vi skulle och titta på. Men vi hittade nog till sist med många om och men.
Sedan när vi hade varit och tittat så for vi iväg till ett apoteksmuseum, där var vi inte så länge för det började bli lite med tid. Kom jusst hem eller tyf för en timme sedan och nu har malin och jag gjort ris och kyckling och jag måste snart börja byta om. För jag ska åka iväg på en show som kusin har i sin skola! får se då hur dom klarar sig att uppträda.
Nu ska jag börja röra på mig.
Cya!

Så hette fabriken vi var till!

Tjohoo!

Tjenis. Efter man varit ute idag hade man skiiit varmt, men man blev no lite brunare idag (Y) Sedan så ville malin och jag hitta på något så vi for ut och cyklade vi for lite nya vägar och kollade. Vi for sedan in till Abc.
Nu har Man jusst varit i dushen och vet inte vad man ska hitta på nu men sekert inte mycke.
Ska vilja ladda ner någon ny film men jag vet inte vad! ge mejj förslag folket. Janå nu så ska jag väl kolla runt lite på olika nerladdningssidor så ska jag se om jag hittar något intressant.
Cyaa!

En vacker splash bild ;P

Solar!

hejj, ligger nu jusst på internatsgården och steker :p De e ju nestan för varmt idag (hohhohh) nåjaa skönt är det nu i alla fall!! Har nu ut datorn kan ju inte vara utan den :p haha. ska kolla på någon film nu tror jag, malin och johanna ska läsa på prov här ute i solen :D
Nuuu ska jag fortsätta steka :D byebye!!

Åska!

Nu började det åska och regna då mitt i allt. :S





Provläsning idag ;S

Idag så var man till skolan enda till klockan halv 4 :S (bläää) Sedan så gick vi till Abc och köpte ett som annat som vi skulle äta idag, tänkte köpa en engångsgrill och grilla lite ;P det skulle vara så gottt :D
Men nu måste man gå och läsa på prov sm man har imorgon ;P
Cyaaa!

ändrat utseende på bloggen!

Tjabba, nu har malin visat mejj hur man får en såndär bild där uppe och sånt :D Tack :) Så nu har man ändrat på utseendet lite.
Men i alla fall idag så åkte malin och jag in till stan och vi gick och åt på Rax idag för vi hann inte göra mat här på internatet. Sedan så gick vi runt och kollade på gardinstänger till malin och vi traskade också iväg till Minimani. När vi kom hem med bussen så gick vi och handlade mat till gamla vasa butiken. Sedan när vi kom tillbaka till internatet tänkte jag Döööö av fotvärk, hade ju vandrat hur mycke som helst ida.
Så jag har nu jusst tittat på Grease 2 filmen ;D  för hundrade gången eller nått ;P men den är ju bara sååå bra. Min favorit film genom tiderna.
Nu ska jag snart gå och lägga mig får se om man somnar nu när man sovde enda till klockan 11 denna morgon ;P
Cya!!!!!

Åminne öppning!

Vi var på Förfest hos Rex och taxin kom där typ en 9tiden och vi for iväg till åminne. Man träffade en massa med bekanta och det var väldigt trevligt. Vi for hem med Taxi också och vi kom hem kanske där närmare 3 tiden.
Idag så har vi Varit hela dagen på villan och solat och slöat, ätit grillmat och en massa sånt smått och gått.
Har varit ut och gått med cissi nu jusst och malin var jusst hit med väskan och datorväskan för hon skulle inte få det på mopeden imorgon när hon kommer hit och vi drar iväg mot Vasa.
Nu ska jag ladda upp några bilder från heljen.

Malin på förfest hos Rex.

Didd, Rex, Malin.

Cissi och jag.

Simon, Johanna, Emme och Anna-maria.

Kenneth, Didd, Rex.

Jag och cissi i Taxi!

Linn, Cissi och malin i Åminne!

Tombstone!

Vi i Taxi hem!


fredag!

idag så var vi lediga från skolan också. :D
Igår så var Malin, cissi och jag till näsby och satt och pratade om lördagen och m.m. Idag nu så ska jag till cissi och vi får se vad vi hittar på . Kom nyss hem från näsby också har varit dit med jenny och vi mötte upp mamma och vi handlade.
Nu kan man faktist säga att den omtalade "ryssvärmen" kommit. Men nu ska jag traska iväg till cissi :D Byebye!

skolveckan slut!

Hej. Igår så blev det inte någon blogg skriven för att jag inte hade med någon dator till internatet.
Idag så slutade vi klovksn 3 och då gick sofie och jag till bussen och for iväg till K-stad, jag slulle på besök till sofie. När vi kom till K-stad så kom Sofies mamma efter oss och vi for iväg till Skaftung. När vikom fram till Sofie så gick vi runt och kollade på en massa med djur. Vi var först och kollade på kossorna, och vi tittade också på dom nyfödda kattungarna som sofies katt hade fött.
Sedan jick vi och kollade på getabockar och det var en liten get som hette elvira som var Jääättte söt och liten så vi fick mata henne med nappflaska. Skulle vilja gosa med honom hela kvällen/natten.
Sedan busade vi också lite med hunden Myy och tittade på Sofies brorsas kattungar och marsvin. Det var också Sofies brors getabockar och hund.
Så idag har man nog minsann fått se en massa med djur men det tyckte ju jag bara var bra för jag ÄÄlskar DJUR.
Vi har också tittat på Disney channel och tittat i sofies rum och sånt smått och gått.
Mamma och pappa kom och hämtade mig klockan 10 och vi for hem vi vek in på ABC och jag köpte en isglass.
Nu är jag hemma och ska väl snart gå och lägga mig.

Dom småå getabock ungarna som e så syöööt!

kladerna och smycken jag köpte förra veckan!


Topp från gina trico!

Glansiga tights!

Armband från kappahl!

Det där var inte allt nu men på förra inlägget så ser ni ju den råsa jackan jag har på mig så den köpte jag också, så ar det en kofta också!
CYAAA!

Morsdag!

har jag firat hos mormor och hos farmor och hemma förståss. Det började här hemma så då gav jag mamma en muminmugg, sedan så gick vi in till mormor och hon fick blommor och jordgubbsfrön som man skulle plantera i en kruka. Sedan så bar det iväg till vasa och där så fick vi en jätte god middag och vi gav henne också en blomma och godis.
Vi drack också kaffe hos farmor. Sedan när vi åkte hem så svängde vi in på ABC så där handlade jag mat inför den här veckan som består av 3 dagar.
Nu jusst har jag kommit hem och är lite trött men inte går jag och lägger mig för det. Det skulle vara ett mirakel om ag skulle gå och lägga mig 10 eller 11 någon kväll :O ;P
Nu ska jag titta Tv.
Heijdå!

Tjenixen!! jag har rufsig pannlugg!!!!

Shoppat!

tjena. idag så slutade jag redan klockan 1 och då så jick sofie jag och becca hem till internatet och tog cyklarna och cyklade iväg till Loppis. Hittade en microfon till det gamla karaoke vi har hemma för våran är helt kaputt men den där som var där så såg helt frisk ut faktist den var 10€. Skulle nog kunnat köpa den en jag gjorde nu inte det då.
Sedan bär vi kom hem så sprang jag in till internatet och stekte korvar och då kom malin hem och då åt vi.
Sedan så gick vi till bussen och for iväg till stan, det var meningen att vi skulle gå på Zumba men det blev ingenting av det. Vi gick istället på stan och jag shoppade upp mitt gina trico kort som jag fick av Nina, Robin, Julia igår :D
Malins mamma så var i stan också så hon tjussade hem oss.
När vi kom tillbaka till internatet så hade vi ingen nyckel med oss så vi måste ta kontakt med johanna och låna hennes. Nu har vi nu bara suttit och pratat om en massa saker och sånt och ska väl snart börja ta natten.
Cya!
Slänger upp några bilder av kläderna jag köpte sedan!

Jag som siter å fundeeeeerar över någonting ;P

17-års dag idag :D

hejssan idag så blev jag väckt av malin som ropade Grattis, och jag fick present ;D TACK!
Sedan så när vi gick till skolan så kom sofie och becca och sofie gav mig en muffins och sjöng ja må hon leva :D TACK!
Iskolan idag så for vi först till simhallen och vattensprang det var faktist ganska så kul faktist :D
Sedan så hade vi läkemedelsframställning, vi försökte få våran handtvätt film klar men det gick inte så mykket framåt och jag har också suttit och skrivit Tack till alla som grattat mig på facebook!
Nu ska jag steka kyckling :D
Cya!

Tisdag!

Tjena! idag så började skolan halv 9 och då hade vi akuta situationer och sedan vett och etikett. Sedan när vi kom hem så tillagade malin och jag oststickor och sallad :D
Sedan så bestämde vi oss att spela playstation så vi sprang över till sofie efter en playstationdosa till och så spelade vi ett spel som heter over the hedge :D
Sedan så gick vi ut och gå, och nu så sitter vi bara och slöar och tittar på tv. Jag har också jusst tittat på Gossip girl.
Men nu ska jag fortsätta slööa.
Cya!

Jag som ser vääldigt allmänt slöö ut :P

Bilder från heljen + andra bilder


Cissi och jag i fredas!

Folk på villan från i lördas!

Malin och jag i lördas!

Mera folk! i lördas

Malin!

Det var bilder från heljen nu kommer lite gamlare bilder som jag inte hunnit ladda upp!


Den bilden tog jag för typ en vecka när malin och jag var på flygfältet.

Sinitarragubbar linn malin och jag gjorde när vi fick tråkit på en timme !

var in till stan idag och jag köpte en jacka/huppare från ginatricot!!
har inte såå mykke annat att säga så CYA!!

God morgon!

hejssan. Igår så åkte vi hem med Emmelie E och när jag kom hoppade jag i dushen med det samma för vi skulle åka iväg tll johanna kvart före 6 så det blev liite stressit. Sedan så sa mamma och pappa att dom skulle uppvakta mig på födelsedagen redan då för dom skulle inte hunnit annars för jag åker ju iväg till vasa igen på måndag så.
Så då kom dom först med en liten present och då tänkte nog jag bara det häääär :P
Men sedan så kom dom med en stor present och kan ni gissa vad det var jooo en elgitarr :D jag ääälskar mina förääldrar dom e bara bäst, fick presiis vad jag önskade mig :D
Sedan då så åkte vi ner till malin och sedan iväg till johanna på förfestet före vi åkte upp till näsby till "kollan".
Det blev en riktigt kuul kväll faktist.
Ikväll så blir det att fira malins och min födelsedag till sammans på min villa så håppas det blir kul också men det tror ja nog när man är med rätt sällskap blir det automatiskt kul.
Men nu ska jag gå och bränna två skivor till kvällen.
Cya!

Sådäär ser den nestan ut! den ja fick. :D :D :D

RSS 2.0