Slutet på 2010

Nu är det snart 2011 som gäller. Hur ska man komma ihåg att skriva det nu istället när man ska skriva datum eller något annat :P brukar alltid ha svårt med det där i början.
Cissi kommer snart över hit och vi ska fixa oss det sista och sedan så ska vi åka iväg till Måne och fira nyåret. Malin kommer lite senare dit för hon har arbetat kvällen och slutar först kl 9. Men hon hinner nu ut i alla fall.
Igår så fixade Malin och jag en smörgåstårta som vi ska mumsa i oss ikväll. Får se hur den smakar när mästerkockarna har varit igång och lagat den. Märkte jusst att jag har fått ganska så långt hår, jisses det gick ju enda till halva ryggen neestan. Men jag har ju velat ha längra hår så ja behöver inte klaga.
Håret är så långt så det inte ryms på bilden. :P hahah

Mellandags shopping.

Åkte till Vasa kl 10 imorsse och kom jusst hem.
Det jag Shoppade.
En dödskallering från Glitter.
Svart nagellack och hårglitter från Kicks.
Randig blus från JC och Bh och trosor från H&M
Skor från And i amo.
Det var det jag handlade idag hittade inte så mycket på rea, det blev väl bara blusen som var på rea :P
Blir alltid så, hittar aldrig nestan något på rea.
Nu ska jag snart åka iväg ner till Malin och vi ska gå ut och gå och prata lite om vad vi ska kunna göra imorgon. Vill inte vara hemma på nyåret. Har ju nya skor nu att använda ;D
Puss hejj.

Onsdag

Idag har det varit en aktiv dag minsann. I alla fall aktivare en dom här dagarna här före. Jag blev väckt av Cissi som ringde och skulle ha ut mig på skrinning :P blev att åka med Kit och cissi till övermark rinken, och frank kom också dit.  Men jag skrinnade ingenting, hatar verkligen att skrinna. Men Cissi ville ha med mig så hon inte skulle behöva stå ensam och titta på när pojkarna skjuter sina puckar hit och dit. Sedan hem och då blev det slött igen med en film men bara en stund för då sedan så gick jag över till Cissi och där så gjorde vi väl inte så mycket men. Har nu fått frisk luft idag. Imorgon blir det att åka iväg på mellandags rea till Vasa. Får se om man hittar något.
Webcam bild från igår. Ser sjuk ut på bilden, men det var ja nu också, lite bättre har det varit idag.

Tisdag

Idag sovde jag väldigt länge och sedan så har jag inte gjort något nestan. Har tittat på My chemical filmen- the black parade is dead och så har Cissi varit hit och vi har spelat Buzz och lite GTA.
Har också suttit och funderat på vad vi sk agöra på nyåret, finns inte så många allternativ men kanske det ordnar sig :D
Tittar nu på pirates of the caribbean 3 som går på tv 4 nu.
Sedan någon gång ska jag väl gå och lägga mig :D som vill säga blir gaanska så sent för jag har mitt dygn helt omsvängt.
GONATT!

Förkyld

oijj jisses vad jag har blivit förkyld nu efter julen. Allt e så otroligt tungt ska bara ligga i sängn idag och inte göra någonting alls. Det blir att titta massa filmer.
Bilderna på mina julklappar har inte heller orkat komma upp här. Det kommer troligen inte att komma upp heller. Jag skrev ju vad jag hade fått så det får räcka.
Nu orkar jag inte skriva mer bajj bajj.

God Jul

Hej. Nu är julklapparna öppnade :D Blv väldigt nöjd med alla, kan räkna upp några jag fått. Jag fick en Extern hårddiskg, ipod hörlurar, i pod högtalare, nomination armband, parfym och smink, Filmer, godis, vantar och en mössa, presentkort ja och med mera :D
Kan sätta upp bilder imorgon på julklapparna :D
Ha en riktigt Trevlig kväll alla. Ska nu snart spela spelet Perälabarin som är ett spel som är lagat här i närpes. Pappa fick det till julklapp ;D
Hörs :D

Dan före dopparedan.

Idag så har jag inte gjort någonting, har chillat och mysit framför tv. Har tittat på Happy feet med jenny och så tittade mamma,pappa,simon och jenny återigen smokey and the bandit så jag satte mig ner och tittade den igen ;P Har också suttit och tittat på en massa live framträdande med My chemical romance, fattar fortfarande inte att man ska få se dom live. Helt otroligt. Imorgon kommer man mysa hela dagen och på kvällen blir det paket och middag och allt sådant trevligt :D Älskar julen.
Bild från Happy feet.

HAPPY HAPPY HAPPYY

Fick julklapp av cissi när jag var dit och jag gav henne julklapp, och hon tyckte jag skulle öppna den med det samma så det gjorde jag, och jag blev huuuur glad som helst när jag öppnade den :D :D Det var en biljett till My chemical romance konseren i helsingfors. Den är i mars, LÄNGTAR sååå mycket. :D
Kan inte sluta le. :D
En gammal bild på dom.
Gerard
Tänk då man får se honom ;P otroligt.

pulkat

Hejj, när jag vaknade idag så ringde Cissi och frågade om jag skulle med och pulka, och visst kunde jag följa med. Hon och Kit kom och hämtade mig och vi åkte till Tb först och cissi köpte något att dricka. Sedan iväg till Vargberget, vi hade inte med någon pulka för vi trodde dom hade pulkor där för det har dom haft förr men det hade dom inte :S Så vi fick åka till cissi och hämta pulkor, så då pulkade vi typ två gånger och sedan så hade vi fått nog :P Vi åkte till Näsby och tankade och sedan hem.
Håller nu jusst på att baka en chokladkaka och mamma bakar några rutor som hon fått recept av malin.
Gick jusst in på mailen och fick reda på att jag var underkänd i finskaprovet :S JIPPIIIII ALLTSÅ. HATA DET DÄR SPRÅKET. Kan ju ingenting. Nåja det är bara att ta om det tills man klarar det.
Nåja nu ska vi inte tänka på det ska fira jul nu och ha skojjit. :D
Ska ikväll till cissi och vi ska klä julgranen där. Har gjort det nu i flera år, börjar bli som en mindre tradition ;P hihi.

Hejjdå.


Jullov :)

Har fått jullov nu. Åkte hem från vasa idag med mamma och mormor. I skolan idag så har vi inte gjort mycket vi har suttit och spelat monopol. Har suttit och tittat på vårat nya tv idag. Som vi fick hem igår. Hur bra bild som helst, och stort var det (Y) Ovanligt att titta på något mindre tv nu.  Cissi har varit hit ett varv i kväll också och vi satt och spelade ett gammalt spel på datorn. När hon åkte hem så satte sig hela familjen sig ner och tittade på en film som heter smokey and the bandit, som vi nu äntligen har fått nerladdad, jag trodde den inte skulle va bra för den är vääldigt gammal men den var faktist riktigt bra.
Nu lite baywatsh och sedan sooovaaa.
Bajjbajj.

Hata hata hata

Jag hatar verkligen att läsa på ett prov man verkligen inte fattar ett skit av, blir bara irriteradh ela tiden. Vi har ekonomiförvaltningsprov och det är en massa momsberäkningar och prissättningar och sånt skit, det är en massa konstiga formler som man ska hålla reda på och neeeeee jag får något fel. Kommer nog att få underkänt i detta prov är ganska så säker.  Denna helj har bestått av att jag har suttit och tittat på Baywatch säsong 3. Ska vilja se säsong 4 nu också :D
Min favorit i Baywatch är no Matt brody som han heter i serien :D (Y)
'
Matt brody ( David Charvet heter han i verkliga livet)

Lussande

Hejj hopp. Idag har vi lussat också, Lelle kom efter mig kl 1 och så åkte vi iväg till vasa till Carl och Carolinska hemmet, där så gick vi på olika avdelningar och sjöng. Sedan så gick vi till Fylgia och sjöng och det var riktigt trevligt. Efter lussandet så åkte vi till Amarillo och åt middag, Jag åt chicken sallad, jag skulle prova något nytt och det var riktigt gott, Lizette rekomenderade det så. Det är riktigt sorligt nu när det var sista gången vi fick va ut och lussa med dom fina människorna man har fått umgås med :D Håppas man kommer att träffa er något mera.
Efter vi varit och ätit så gicl Lelle och jag lite på stan, och sedan så åkte vi in via mitt internat så jag fick hämta en väska. Sedan in via ABC och sedan hem. Har varit en riktigt kul kväll. Tack för en trevlig upplevelse alla. Puss.
Nu tänkte jag titta på Baywatch ;) Skit bra serie det. Får se hur många avsnitt jag årkar se på.
Puss hejjj.
Me
Gänget.

Finska prov.

Idag så har man läst å finska prov hela dagen. JOBBIGT VÄRRE. Nåja får håppas man blir godkänd. Annat jag gjort på mina små pauser från läsandet så är att spela gitarr, koka mat, lyssna på musik.
Imorgon åker man hem men jag ska upp hit till vasa igen på fredag för då ska det lussas igen :D Vi ska då till Fylgia och Carl och Carolin. Kommer bli skojj.
ADIOS.

bilder från ikvell.

ilder som malin tog ikväll, vi h Vrit och gått genom stan idag och lucian red på hästen. Efter så gick vi till stadshuset och där så dansade vi ringlekar med barnen. Roligt har det varit.
Cya.

Lussat.

Hej, idag for jag på luciakröning till klockan halv 11. var riktigt roligt och stämningsfullt. Sedan efter kröningen åkte vi till Vasa stadsjukhus, gick där på en massa avdelningar och sjöng för folket. Sedan så åkte vi iväg till Roparnäs och jick på avdelningar där. Har varit en riktigt rolig dag. Men nu är man ganska så trött i fötterna och benen ja hela kroppen av allt gående och stående idag. Rösten e väl ganska okej, men lite trött är väl den också förståss.
Ska ennu ikväll och öva på julsånger till lucia i skolan, hur ska man orka med det då? Nåja vetsha det ska gå.
Ska sätta upp några bilder  :D
Puss hejj.
ps: Mera bilder finns på vasabladets hemsida och därfinns också några videor. :D

...

Jag ska förresten sluta med dom där rubrikerna nu, börjar bli väldigt jobbiga att skriva och så har jag nu inte skrivit på längen någon rubrik.

Hemmaa

Nu kom vi just hem från Helsingfors. Har varit väldigt roliga dagar där. Vi åkte iväg till tamerfors igår på morgonen där halv 5 tiden kanske, vi skulle då åka och överraska Christer med familj som var där på ett hotell. Vi knackade på där och sjöng "ja må han leva" han blev nog överraskad. Sedan så åt vi frukost där allihopa. Sedan åkte vi vidare till Käyttö auto i Tammerfors, och där skulle Christer gå in och hämta ett paket som pappa hade ordnat. Efter så for vi till Tavastehus och for till ett cafe som hette pipparkakkutalo. Där så blev vi serverade med en smörgås och kaffe. Sedan så åkte vi via Ideapark och sprang genom där och tittade lite i affärer, vi var där inte så länge. Sedan var vi då påväg mot Helsingfors till badhotellet Flamingo som då var höjdpunkten. Med det samma vi kom dit så bytte vi om och så gick vi och badade, då kom också johhny dit och överraskade oss. Vi rutschade i alla rutschkanor, det var riktigt skönt och härligt där. Sedan så hade vi en vattenpolo match Mitt lag vann (Y) Det bestod av Robin, Johnny, Nina, och julia lite nu som då. Hon bytte lite lag hela tiden. Efter simmningen så Gick vi på middag till Amarillo, gott var det. Tog en revbenspjäll och klyftpotatis, Det var en riktigt stor bit revbensspjäll så det var grymt. Nåja efter det så gick vi och Bowlade, och gud vad jag var bra på det då, alltså jag hade en sån tur, jag fick många strikar och vann över allihopa. Poengen blev 262 p tror jag aldrig någonsin har fått en sådan stor summa i bowling förut. Sedan så satt vi och snackade lite efteråt och sedan så var klockan ganska mycke så det blev att ta natt. Idag så har vi shoppat i köpcentret Jumbo som var precis bredvid hotellet. Hittade nog en del faktist. Klänning, 2 tunikor, huppari, och så köpte jag en Cd-skiva. Inte ofta man köper sådana. Jo förresten på idepark när vi var där köpte jag också vita skor som var riktigt nice. Ska ha dom när jag är med i lucia. På hemvägen då så vek vi in till Idea park igen och där så åt vi, och så köpte jag KARKKII. :D
Sedan så åkte vi också in till IKEA, var inte där så länge för dom stängde kl 6 och vi kom väl dit kl halv 6 MABYY.

Nåja det var den Heljen och den har varit SUUUUPER.
Vi på hotellet.
Bowlng.
Jag och Johnny.

(Y)

Kommer inte att blogga på hela heljen nu för jag kommer att åka iväg till Helsingfors :D Ha en skön helj alla.
Vi ska nämligen fira min kusins pappas födelsedag. Ska åka till badhotellet Flamingo. Kommer bli hur skönt som helst att få slappa nu en helj föra allt detta lucia börjar. Cyaaa.
Hej då bloggar när jag hinner.

Oj

Bloggade inget igår men det var så fullt upp hela kvällen tykte jag. Vi var nämligen och övade ringlekar i går med Lucia och tärnorna. Var faktist riktit rologt att dansa trodde det inte skulle bli så roligt men det blev det. Hade riktit trevligt efteråt när vi satt och drack saft och åt bulle. Vi pratade och skrattade om det mesta. Nu sitter ag på internatet och väntar på att Lelle ska hämta mig för då åker vi iväg till sångövning, det är något alla kvällar men det tycker jag bara är roligt. Har också övat julsånger i skolan idag, gick mycket bättre en igår. Ska nämlign vara md i lucia i skolan också. (Y)
Bloggar senare när jag kommer hem , åker hem till Närpes nu idag. Skönt.

PUSS HEJJ.


återigen julklappshandel.

Idag så hade vi ett möt om utlandspraktiken så mamma kom till skolan för hon måste vara med när jag var under 18, hon skulle bara skriva på ett papper typ. Lite onödig resa för henne när det inte var något mera. Sedan efter det så skjutsade mamma in Malin och mig till stan och vi skulle fortsätta våran julklappshandel. Har nu bara en julklapp kvar.
Imorsse var man ganska så trött i bussen, lyssnade på ipoden. Så det höll en vaken men det var nu endå ganska avslappnande. Tycker jag mest hela dagen har gått med Ipoden i öronen, till och med på ekonomiförvaltnings timmen för vi fick lyssna på usik när vi räknade. Men det är ju bästa lilla grejjen som dom uppfinnit.
Imorgon då blir det skolan till klockan halv 4 och efter det så måste jag skriva några modersmål uppgifter. kommer inte att hinna, ska på övning med brages imorgon också kl 6.
Detta är nu en låt som har spelats i i poden idag. (MCR- Nanana)

DAY 12- Whats in your bag

Jag har nu faktist inte använd någon väska idag men jag kan ju skriva sådär annars vad jag brukar ha i min väska.
Det är nog min pengbörs, Ipod, nyckel till internatet ibland, läppglans, Telefon, leppomada ibland.
De var väl typ det jag brukar ha i min väska.
Inte min väska men det är nu en liknande jag har.

Självständighetsdagen

Hejj, med det samma när jag vaknade idag så åkte jag iväg till malin och vi tog kort , blev inte så många idag men det blir snart en gång till det snöade så mycket idag. Sedan så har vi sutti och funderat på hur vi ska hinna med allt nu som ska göras. Det är mycket nu, det är skolarbeten det är övningar hit och dit och julklappshandel. Ja jisses.
Men kanske det ordnar sig.
Kom jusst hem från malin och nu sitter jag bara och lyssnar på my chemical romance och fundrar vad jag ska ta med för kläder till vasa det behövs nmligen inte så mycket för det är inte så många dagar.
Bild från idag.
Får se om jag alls hinner att blogga något imorgon det kommer bli en stressig dag, men kanske jag har tid över för ett inlägg.
Puss!

Day 11 – Your siblings

Jag har ensyster som är 21 år och hon är färdigt utbildad frisör. Hon bor här hemma med famijen ennu och vi ser varandra i heljerna när jag kommer hem från Vasa. Vi har ju våra tjafs nu som då men jag tycker ändå hon är den bästa systern för det :D Vi brukar ha det jätte kul när vi är ut och reser eller gör något annat.


Min favorit bild på Syster yster ;P

Day 10-what you wore today

Imorsse så hade jag på mig mjukisbyxor och en t-skjorta. Sedan så skulle jag åka till malin och gå ut och gå så jag hade fortfarande på mig mjukisbyxorna men jag bytte om till en topp och huppare, sedan så har jag haft det resten av kvällen, åkte till cissi efter jag varit till malin, vi bakade papparkakor och har lyssnat på my chemical romances nya skiva. Skiit bra som alla andra deras skivor. Tittade också på gamla klipp på youtube om dem :D
Gerards(my chemical romance medlem ,sångare) nya look till nya skivan.
har märkt att han byter hårfärg varje gång de gjort en ny skiva. Senast skiva så var han blond skivan före det svarthårig och så har han bytt lite nu som då och gjort massa slingor hit och dit och två färgit hår osv.

Stan!

Idag har malin och jag varit till stan och sprungit genom alla affärer och letat julklappar och så hittade man ju förstås något till sig själv också. Jag hittade en skjort tunika från Vila som var på Rea, Bh från lindex, Topp från Gina tricot. Ja och så hittade jag två julklappar så jag har bara 3 personer kvar nu att köpa åt :D
Fortsätter julklappshandeln nästa vecka. Sitter som bäs och chillar vid internatet och lyssnar på musik, fixade mina högtalare igår som har krånglat lite så vi har bra ljud nu när vi lyssnar. Städat och fixat fint här på internatsrummet också, så det är riktigt mysigt.
OscAR Linnros- Från och med du.

Väldigt chill låt detta, har nog spelat den länge men har inte blivit dålig ännu.

Day 09- Your beliefs

Jag tror väl på ganska mycket, till exempel Äkta vänskap och äkta kärlek, Tror nog också på Gud... Tror jag.  Jag tror också på framtiden. Ja något mera kommer jag inte på nu jusst, vissk kan det väl finnas mera men.

RSS 2.0