Day 08 – A moment

Ja jag ha väl nog varit med om många moment, men t.ex. När jag föddes, första julen, när jag fick veta jag var en luciakandidat i brages lucia. Ja det var nu några moment i mitt liv typ :D Finns ju nog mera men.
Blev väldigt kort inlägg nu men , men jag bryr nu inte mig i det nu :P lättläst ;D
Cyaaaaaaaaaa!
Gammal bild på miig :D

Day 07 – Your best friend

Min bästa vän ska jag då prata om idag, jag har ju förstås flera vänner men den som är aldra bäst nog är Malin :D För hon kan jag prata om vad som helst med och hon är alltid snäll och omtänksam, Vi har alltid roligt, jag tror jg aldrig har varit med henne och inte skrattat för med henne skrattar man och har hur kul som helst.
Jag spenderar ju mesta tiden med henne också när jag bor med henne i veckorna här på internatet och hittills har vi inte bråkat på riktit, såklart blir det ju såndär låssas tjafsas men det blir nu för det mesta kul efter . :D

Day 06 – Your day

hej, idag sovde jag ända till halv 2 :O Sedan så bakad jag julstjärnor igen, jag bakade nämligen i fredas också. :D
Sedan så kom Nina,Christer och Julia hit och vi satt och pratade och åt pizza och sedan drack vi kaffe och åt mina bakad julstjärnor. Nu ikväll så har jag varit ut och gått med Cissi, och nu sitter jag och tittar Ana Gina show :D
De va allt Hejjsvejjs

Day 05 – Your definition of love

Min förklarin på kärlek så är. Kärlek kan vara något helt underbart men det kan vara sårande också, man blir glad av att höra ordet kärlek också. Jag tänkte vara väldigt kortfattande med denna rubrik, det inns mycket att förklara om kärlek men det viktigaste har väl kommit fram att det kan vara något trevligt men endå kan det vara sårande.

Puss å kram!


Day 04 – What you ate today

Hejjsan, imorsse blev det inte mycket mat sovde nu så länge så . Men sedan där 5 tiden så åt jag julmiddag och det var verkligen gott, det bestod av potatis,vitsås,skinka,lutfisk,prinskorvar,ärter men jag tog inte några ärter HATAR dom, så var det nog någonting mera. Super god middag. Sedan ikväll så har jag ätit en julstjärna och lite godis. Det var typ det jag har ätit idag. :D
Ses imorgon.

lite om igår.

Igår så var jag på know how mässan och stod typ och demonstrerade, haha ne jag hade typ folk att skriva upp saker som vi hade på bordet och dom skulle skriva vad det var eller vad dom användes till. Kom nog blandade svar verkligen, men dom var nog duktiga också. Det gick också brandalarmet i Botnihallen så det var att traska ut då, men det visade sig att det bara var en övning. Sedan när jag kom  hem där ifrån så väntade jag på lelle som skulle hämta mig och vi åkte iväg på sångövning. Vi provad också lucia klänningarna. Sedan satt jag på in till stan och väntade på att mamma och pappa skulle komma till stan. Så medans fick jag nu En julklapp färdig köpt, har bara 5 kvar nu då :P hehe. Sedan när mamma och pappa kom så gick jag till Arnolds och åt en begel, vet inte riktit hur man skriver det. Sedan så inhandlade jag också en halsduk faktist. Sedan så for vi till internatet och jag packade ihop sakerna och sedan åkte vi hem. Skönt med lediga fredagar.
Idag blir det julmat och allt sånt trevligt för idag firar vi lilla jul. Härligt. Sedan ikväll blir det idol. Cyaaaa.
Glad lilla jul Alla

Day 03 – Your parents

Mina föräldrar då, mamma heter Gunilla och pappa heter Leif. Jag Älskar verkligen mina föräldrar dom är nog dom bästa som finns, jag kan prata vad som helst med dom och vi har alltid roligt tillsammans. Vi brukar vara på semestrar, och shoppa och göra allt kul tillsammans. Jag bor hemma hos dem om heljerna jusst nu när jag studerar.
Dom har alltid hjälpt mig om jag behövit hjäp. 



Day 02 – Your first love

Ja andra rubriken då. Min första kärlek, jah jag har väl inte haft min någon riktig kärlek ennu. Men förr när man var mindre så hade man ju sådan förhållande som inte nu riktigt var någon kärlek precis.
Annat vi gjort idag är att malin och jag har varit på know how mässan, vi hittade nog ett som annat att plocka med sig.

Day 01 – Introduce yourself

okejj tar första rubriken idag nu då. 

Okejj ska presentera mig lite då. Jag heter då Emma Lindahl och är uppvuxen i Närpes och bor där ennu förståss. Eller veckorna så är jag i gamla vasa och bor på internat. Jag studerar till läkemedelstekniker i Gamla vasa. Det är kanske många som inte riktit vet vad det är men man kan jobba på apotek när man är klar och man sköter om varor, prissättningar, lite kundbetjäning, skriver recept o.s.v. Mina intresse är att umgås med mina vänner och att sjunga och spela gitarr. Nu på sista tiden har jag också börjat tycka om Zumba väldigt mycket men det blir väl inte så ofta men när man har tid så åker man direkt. Det är faktist en av de roligaste träningssätten. Som person är jag väl väldigt snäll, flummig ibland, omtänksam, och skrattar åt mina egna skämt mest hela tiden. :D hehe.
Tycker också om att resa mycket, shopping, ja man skulle kunna räkna upp hur mycket som helst vad man tycker om att göra på fritiden men .  dt här är väl det mesta tror jag, visst skulle jag kunna sitta och berätta hur mycket som helst men jag tror jag tar och avrundar här.

Ha en fortsatt trevlig dag.
PYSS!

 

liten bild då här på mig :)


LISTA

hej hittade jusst dnna lista på jennys blogg så jag tror jag också ska ta och göra detta.
Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


Man får som färdit sina bloggrubriker och så står det då typ vad man ska berätta :D

Imorgon börjar jag med min första punkt. Kan ju hända jag kommer glömma bort någon dag men man kan ju bara ta nesta dag då. :D

Cyaa.

Något annat jag har gjort idag eller ikväll är att jag har suttit och sjungit karaoke med malin och lite snackat på och sånt.

Bye

bra musikvideo

Det här är nog n av darins bästa musikvideorna. Han är väldigt Snygg i den här också. Bra låt är det ju också förståss.

Godmorgon

Har nyss vaknat. Skönt att sova. :) Tittade i vasabladet när jag steg upp för jag var där idag med luciabilden. Stod en massa om mig och fakta typ. Var väl no nöjd med vad dom hade skrivit.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, sekert inte mycket. Imorgon ska man till vasa på julöppning och stå på stora scen på torget, di ska presentera luciakandidaterna så. Sedan på kvällen ska malin och jag gå på harry potter bio. (Y) Nu ska jag snart färga mitt hår tror jag. Cyaaaa.

Hemma

Är hemma från vasa nu, är ledig fredagarna som sakt. Tog bussn hem som gick 20 över 3 ungefär och var hemma halv 5 typ. Slappade bara när jag kom hem. Men sedan så kom macke, linn och malin och hämtade mig och så åkte vi till biblioteket för vi skulle ha någon pysselbok som vi ska ha i skolan när vi ska planera något till några åldringar som vi ska åka och pyssla med. :D Vi tittade också om vi skulle hitta någon bok att läsa i modersmål, för vi ska läsa en bok där :S hatar det där att läsa bok och presentera jag. Sedan så kom Rex och hämtade malin och mej och vi åkte till halpa halli och tittade och köpte en liten sak vi ska ha på internatet. Nu ska jag titta tv och inte göra så mycket.

Sångövning

Ska snart åka iväg på sångövning då inför lucia, det börjar klockan 7 och pappa är på väg som ska stjussa mig till stället. Måste komma ihås sångpappren.
Har annars i skolan haft projektarbete, modde, och matte. Var en ganska så slö dag tyckte jag.
Men nu ska jag gå och göra mig det sista i ordning. See u later

Rita å måla.

Malin och jag har suttit och ritat och målat massa med teckningar nu på kvällen. Vi satte upp dem på köksväggen så det skulle bli lite hemtrevligare. Imorgon börjar man halv 9 och har projektarbete som det heter och vet inte riktit vad det går ut på men lite. Vi har ju ocksp en kurs i yrkesämnen som heter projektarbete men det är lite annorlunda det nog.  Fick reda på idag av malin att dom hade hört av läraren att vi är lediga alla fredagar (Y) Så det blir ju kortare veckor. '
Ska imorgon på första sångövningen inför lucia. Så då kommer pappa hit till stan för jag hittar inte ens till stället där vi ska v jag :P haha Men jag hade faktist inte hört om det där stället. Jag brukar nog veta var ganska mycket finns här i vasa stad men inte det där.
Lite av bilderna vi har ritat å målat. (Y)

Flätor

Hepps. Idag efter skolan så gick vi till becca och sofie och becka flätade inbakade flätor ti mejj :D Ha rvarit med internatspersonalen ti ABC ett varv också. Vi har jusst ätit och flyttat på vårt matbord och sånt.

Nu ska vi se om vi hittar något mera att dona med här.

BAJJ BAJJ

baah

Har nu slutat för dagen :D
När jag skulle sätta på min bordlampa så var glödlampan sönder IGEN. Det var ju inte så längesedan vi bytte . BAAAAAAAH. :P nåja får väl köpa en ny då bara. Håller ju inte för något dom där förbaskade lamporna.
humfr ;P

back.

Nu var man tillbaka till internatet sitter och väntar på att gå till skolan :P börjar klockan tio och nu är klockan 09.32 så de är inte så länge tills man måste gå upp till skolan. Nåja vi har ju som sakt bara en timme idag så jag ska väl klara av det . Nu ska jag göra mig det sista i ordning och sedan bege mig iväg :)

BAJJ BAJJ

låt

Hittade en gammal låt som jag brukade lyssna på förr, började tycka om den igen nu. :D Låten är av ett band som heter hellogoodbye.

Godnatt

Nu ska man väl måsta börja ta natt när man ska upp och ta halv 8ans buss imorgon, och så åker jag iväg till Vasa och börjar skolan igen. Ska väl inte bli så roligt men endå e de väl lite roligt att åka dit igen iallafall.
Ska nu va roligt att se sina klasskamrater igen. 
hittade en gammal webcam bild :P
villa ladda upp någon bild så det fick bli en gammal webcam bild av mig dåå ;P tagen troligtvis förra vintern kanske men i år tror jag nog den är tagen.
CYA!
skriver imorgon igen när jag befinner mig på internatet.

farsdag!

Hejj. igår blev det enriktit lugn kvväll med familjen och filmer och tv m.m. Ska idag fira pappa när det är farsdag. Får ge mitt farsdagskort nudå ;P Sedan idag måste jag verkligen börja fundera på vad jag ska ha med till internatet, flytar nämligeen tillbaka dit imorgon. Vi börjar ganska slött med vår skolvecka vi har bara en timme i skolan imorgon så det ska man väl klara av ;P
Ne nu ska jag se om det finns något att se på tv. Bajj bajj.

luciakandidat nr 8 .

brages luciakandidat.
Så nu var det ut i tidningen eller det är bara gruppbilden idag men det kommer komma en och en av dom här bilderna så nesta lördag så är jag i tidningen med denna bild :D
cya.
rösta gärna!!

bäh

Blääh att Elin åkte ut ur idol ikväll men hon hade ju inte valt den bästa låten heller hon kunde ju inte riktit sjunga den. Men hon var ju ändå bra nog.
Nehh nu efter detta idoltittande ska jag sätta på en film och sedan ta natt , är inte alls trött. Har energii.
Jag ska titta på den här amla godingen ;P
hihi jaa veet jag är lite beroende av ritade filmer men jag kommer inte växa från dom ;D Sådan är jag .

Vasa

Blev att åka iväg till vasa imorsse :) Jag shppade väl nog en del. Tex en vinterjacka, underkläder, en kofta, en klänning/tunika.
Ska ikväll ta det lugnt och titta på idol :D
bilder på kläderna.
JACKAN! fr top sport.
koftan har jag på mig som jag köpt :D fr gina trico (ignorera min min på denna bild)
Klänningen fr gina trico
CYA!
PEACE OUT!
SEE U LATER ALIGATOR :D

Bra låt Olle !

Älskar hans röst. Är såndär hes och häftig :D   tumme upp. lite falskt låter det ju på vissa ställen men jag gillar den stort endå

Tatuering

Fundrar jag ska åka och göra tatuering, men kanske nu inte riktit ennu men jag har funderat länge på denna :D
Googlad bild.
Tycker det ser riktigt NICE ut.

HEH!

SNAJSSIIT !
hade lite att göra nu på kvällen så jag slängde ihop en liten filmsnutt med massa bilder. ganska kul e den :P

Here i am!

Cha. Igår så var läraren till apoteket så nu har man fått bedomning och slutvitsordet blev en 2 och det är jag vääldigt nöjd med :) Ni som tycker 2 låter lite men det är det inte utan vi har vitsorden från 0-3. så det är ju väldigt bra då.
Iigår m kvällen så probakade jag en kladdkaka jag ska ha med till apoteket imorgon för det är ju sista dagen då. Och den blev väldigt god. Så jag ska baka den igen idag och ta med imorgon.
Idag då så har jag nu efter arbetet suttit och gjort ett farsdagskort. Blev väldigt nöjd med det, tyvärr datalagat men jag är så dålig på pyssel och sånt men jag tycker om och pyssla när jag sätter mig riktit in i det.
Ska slänga upp receptet här på banankladdkakan.

Ingredienser:

Gör så här:

Smält smöret och låt det svalna under tiden du rör ihop resten.

Vispa ägg och socker. Blanda ner vaniljsocker och kakao. Tillsätt vetemjölet och blanda till en jämn smet.

Rör i det smälta smöret.

Hacka bananerna grovt och blanda ner dem eller lägg i bananerna hela och kör med elvisp.

 

Häll smeten i en rund form (ca 25 cm i diameter) som man kan smörja om man vill. (Jag brukar använda teflonform och smörjer inte den.)

 

Grädda mitt i ugnen i 175°C i 30 minuter.

 

Ta ut kakan ur ugnen och låt den svalna till rumstemperatur. Förvara den därefter i kylen tills servering. Den blir ännu godare efter ett par dagar i kylen och håller sig där i åtminstone en vecka. Man kan också frysa kakan.

Så ser den då ut om man har gjort rätt när den är klar :D
CYA!

Promenix me malin.

Hejj. När jag kom hem från apoteket så  kom malin hit och vi gick ut på en promenad och vi pratade och hade det trevligt. Sedan så satt vi och tittade på en massa gamla bilder från förr :D gaanska så roliga bilder (Y)
Så blev vi snåla på ägg så vi kokade ägg, dom vaar gooda. :D Nu har jag jusst varit i duchen och tittat på svenska hollywoodfruar.
Jag jusst nu med mitt våta och orediga hår ;P

This is the life ^^/

Hejpps :D Har inte gjort nåågonting idag, eller jo varit ut och gått har jag. Annars har jag bara suttit vid datorn och gaamat framför youtube till eempel och tittat en film och tittat på en massa annat som bloggar och sånt.
Söndagarna går ut på ungefär samma stil man orkar inte göra något, fasst jag inte va ut igår men jag har varit lika trött och slut. Igår så var jag ju då på Zumba maraton och det var riktit trevligt faktis gillar verkligen ZUMBA. Man får dansa så mpnga olika stilar. Man var riktit trött och slut efter man kom hem , blev att hoppa i dushen direkt för man var dyngsur på ryggen. På kvällen så gjorde jag inte mycket alls, jag övade på julsångerna vi ks aha när vi är i luciatåget, och så sjungde jag karaoke.
Nehh nu ska jag titta beck och sedan blir det att lägga sig men jag kommer inte somna någon gång för jag sov till klockan 2 idag :O
Byebye.

ska sätta upp en låt som jag tycker är riktit bra faktist, trodde aldrig jag skulle börja tycka om en låt som Mitchel musso har gjort men tyydligen. Men jag är ju en sådan person som tycker om vilken musik som hels, jag kan lyssna på allt.

MITCHEL MUSSO- Get away


Zumba time!

Åker snart iväg till kristinesstad på Zumbamaraton. Kommer bli skojjit :D

hörs sedan.

video @ bilder på MALIN å JAG!

vissa av bilderna har ni ju redan sett men.
Jag har ju också gjort en film med en massa Pics.
Enjoy!

Bra bra (Y)

OLLE sjöng ju riktit bra ikväll :D tycker väldigt mycket om den där free fallin låten :D Stort + till Olle. Håppas han inte åker ut, :D

Nu e det slut på Veckan.

tjabbaa. Igår så åkte jag till malin direkt efterarbetet . vi snackade en massa och så vi gick ut på en promenad.
Sedan satt vi och kollade på en massa saker på datorn . Var en riktit skön CHILL kväll.
Ska ikväll inte göra någon ting, det blev att vaa på övertid idag för dt var såå stressit idag. Det var en massa med priser som skulle ändra plats i hyllorna.
Ska iallafall kolla på idol ikväll.
peace out! :D  hörs sen.

Slö onsdag

hallå. Har varit slö dag idag, har suttit och degat framför tvn heela dagen, suttit på mammas dator några gånger. Nu först sitter jag på min egen och nu är klockan snart 11. Ska kolla på youtube nu lite före man lägger sig, har yrkesprov del 2 imorgon och det kommer gå ut på samma sak alltså att ta in varor. Måste också hinna gå in på twitter före man lägger sig också, och se vad den "famous" världen sysslar med. Det är faktist riktit kul att följa kända personer och få veta vad dom sysslat med och sånt, men det är mest olika spelningar hit och dit men endååå. :D
Nehh nu ska jag sluta pladdra på. 

Hejj svejjs leverpastejj
^^,

johh förresten tycker mitchel musso är gaanska så sööt :D
vet inte hur jag har kommit fram till det nu men jag såg en bild och en video om honom så då slog det mig ;P haha jaah jag och mina funderingar (Y)


dom som inte vet  vem han e kan ju fasst skriva namnet på google eller nått :P
men han har nu varit med i hannah montana :P (Y) och han sjunger också, han har riktit bra låtar faktist :P

Webcam

Längesedan man haft en webcambild :D
hmmm, ja , (Y) ;D

yrkesprov.

Del 1 av yrkesprovet har jag haft idag, det gick faktist riktigt bra :D Sedan har jag bara arbetat vanligt. pappa och Jenny hämtade mig där halv 5 tiden och vi åkte hem och Jenny tillagade spenatsoppa, trode den skulle vara värre en vad den smakade, jag är inte så förtjust i spenat. Men det gick att få ner, nyttigt är det ju också.
Ska ikväll kolla någon film tror jag. Annat vet jag inte.
SNAJSI bild :D
tagen i lördast hos malin.

RSS 2.0