Villan!

Idag när jag vaknade så åkte jag ner till villan för där var mamma och mormor, på vägen dit så åkte jag in via k-hallen och köpte en bananmunk och vindruvor som frukost. Men när jag kom fram till villan så stekte dom korv och potatis så jag åt det istället då so frukost. Vindruvorna fick vänta. Jag har fiskat och jag fick nog några fiskar men inga stora. jag gav alla fiskar till "flipper" ( en fiskmås) ;D Den fiskmåsen är ganska så tam så han kommer vääldigt nära så det är bara att kasta fiskarna till honom. Vi åkte där ifrån typ 4 tiden och när jag kom hem så har jag bara suttit vid datorn och tittat lite tv. Ska snart gå ut tror jag det är ju så fint väder. Har jusst städat rummet så nu är ju mamma lite gladare ;D
C yaa!
tagen från nätet!

Fagerö!

I Lördast så var det då fagerö som gällde och cissi och jag for ner till malin och jag lockade hennes hår. Sedan så bar det ner till Rangsby på förfest hos didde, emme, toffe. Vi gick gaanska så tidigt för vi skulle gå till fäggen. Och där var det hur trevligt som hellst med mycke dans och hade det allmänt trevligt.
Igår så vaknade man och mådde skiit dålit så man åt ingenting före klockan var 7 någonting. För då var man ju skiit hungrig. Så jag åkte till cissi och åt smörgåstårta där för hon hade haft kalas där för sina kusiner så det hade lämnat tårta. Sedan så åkte vi iväg till Tb för att köpa choklad och vi köpte också frysta jordgubbar för vi ville gör en Fruity när vi kom hem, mmmmm den blev god.
Ska snart gå till cissi idag också vet inte vad vi ska göra men vi kommer väl nog på något.
C yaa!!

Midsommarafton!

Ska slänga upp lite bilder från min midsommarafton..
Vi var på kusinernas villa i sundom och firade julias födelsedag.

Ut med båt till Åminne!

Vackert!

JULIA :D

Solnedgång!

En flytande flotte med massa med björkar runt och den hade motor (Y)

Ikväll så blir det fagerö ska börja göra sig i ordning nu ;D
CYAAA!

:D

Hej. Idag gick jag ut och solade med det samma när jag vaknade och jag låg i typ 2 timmar. Läste i Twilight bken också. Sedan så hoppade jag i dushen och så åkte jag ner till malin, och då åkte vi till näsby och på vägen dit så fick min vespa något fel den började plötsligt låta som en jet motor eller nåt jaanå mykke ljud hade den nu. Men vi fick det fixat så nu är den normal igen i ljudet. Seda så åkte vi till halpa och sedan till K-hallen, köpte jordgubbar och åkte och satt vid "bänkarna" och åt dem. Sedan så såg vi plötsligt en liten olycka i Näsby cit där en tant cyklade omkull och slog skallen, så ambulansen kom. Sedan så åkte vi hit till mig och då så körde vi först bil och sedan så spelade vi krocket och sedan badminton, försökte också börja bygga ett puzzel men vi fick ge upp , det var svartvitt så alla bitar såg exakt likadana ut.
Nu så ska jag väl snart gå och lägga mig.
ska till sundom imorgon och fira Julias (kusin) birthday. Vi brukar alltid vara på deras villa på midsommarsaftonen och det brukar nog vara kul.
Cyaaaa!
PS: Jag tog ocks kort idag med min telefon men jag hittar inte den förbaskade sladden till telefon så :S

Solat!

hej, jag vaknade av att mamma tvättade fönstrena i morsse :P så jag log och drog mig en stund men sedan så steg jag upp och gick ut och började på att klippa gräs. Klippte både här hemma och hos mormor, tjänade nu lite money i alla fall. Sedan efter det så åkte mamma och jag iväg till Halpa halli och vi handlade lite smått och gått. När vi kom hem så satte vi oss ute i solen och lyssnade på Erik grönwalls nya skiva som kom idag med posten. Jag låg också och läste i Twilight boken så nu har jag kommit en liten bit i alla fall på andra boken.
Kom nyss hem från en cykeltur, blev samma rutt idag.
Senare ikvell så kanske vi åker till villan och tittar över det, jag har nu inte varit dit på jätte länge så det börjar väl bli dags.
Nu ska jag äta.
Cya!

step up 2

Har nyss tittat på Step up 2 filmen, den är skiiiiiit braaaa (Y) gillar den stort.

hunnit med mycke!

Idag har jag faktist hunnit med mycket fasst jag såvde till halv 1 och låg och tittade på tv till kl 2. Men i allafall så har jag varit och räfsat gräs i diken hos mormor och här hemma hos oss. Efter jag ätit så gick jag ut och försööökte skruva ihop en skottkärra som inte lyckades så bra men men ja försökte. Jag fick gå in och hämta pappa som fick skruva istället som kan sådana grejjer ;P
Sedan efter det så gick jag med skottkärran bredvid mamma som fick laga upp dom hopar jag hade räfsat ihop i skottkärran. Sedan så rev jag bort några blommor hos mormor som hade blommat ut och som skulle bort då såklart. Då efter det så hjälpte jag pappa att köra bort några stoora och tunga bräder som han hade haft som en bro över ett dike men dom hade gått sönder. Så då tog vi "min" bil och snörade fasst bräderna där bak och så boxerade jag bort dom till ett förråd. Efter vi var klar med det så bestämde jag mig att jag skulle ut och cykla på pappas cykel och det gick minsann jätte bra och fort gick den, ska ta samma rutt med den cykeln nu alla kvällar, förhoppningsvis.
Nu å ska jag bara ligga och slappa oc titta tv.
Ps: det blev väldit mycke trädgårdsarbete idag minsann.
Hejdå!
Cya!

Månda!

hej. idag så vaknade jag halv 1 och då hoppade jag i dushen och sedan så gjorde jag inte så mykket efteråt. Ikväll så har jag varit med malin, jag åkte först dit sedan så åkte vi iväg till halpa halli och sedan så åkte vi till näsby och satt där. Sedan så åkte vi hit till mig och vi körde först bil på gården, occh sedan så spelade vi badminton, gud man blir faktist helt sluut att göra det när man tar det på allvar ;D Sedan så kom Rex och hämtade henne men han spelade badminton med oss före dom åkte.
Nu ska jag sitta och slöa och vänta på att sex and the city börjar.
Byebye!

hemma!

kom jusst hem från en helg på fridskär. Det enda som har stört en är att det har regnat hela Heljen :/ så man har inte kunnat vara ute något.
Där så har vi då haft kvällsprogram för dom och har haft köksjobb och sådanna grejjer ;D
Men jag har värkligen inte mera att säga, uppdaterar sedan när jag har mera att skriva ;D
Byebye!

Jag jusst nu!

Header!

Har jusst fixat en ny header :D Litekonstig i vänstra kanten men jag orkade inte bry mig i det då ;P kanske fixar upp det sedan.
Nu ska jag ut och köra bil på gården :D har börjat gå riktit bra för mig (stooolt)

Vasa!

Har varit till vasa idag, jag c´shoppade nu inte så jätte mycke men det blev en tunika och en topp, bh och några strumpor och så handlade jvi presenter till både julia (kusin) och Cissi!
Nu kom vi jusst hem det blev inte så lång dag på stan men det räckte nog till. Ska snart fara ut på en länk har jag bestämt mig för men får se då i slutendan om jag alls åker ;P
Nåjaa nu ska mamma och jag börja fundera hur vi ska få i våran pump i akvariet som vi också köpte idag :D
Byebye!
Cya.

Peace!!!!!!!!

teboil!

Malin ko mhit til mig ikväll efter jag hade klippt gräs, och då så satt vi här en stund och funderade över vad vi skulle kunna hitta på så tdå bestämde vi oss att åka till teboil. Har suttit där hur läänge som helst men det har varit jätte rolit för vi har pratat om allt :D Går verkligen att prata med henne för hon är en bra lyssnare och man kan prata om vad som helst ;D Vi kommer in på alla olika ämnen ;P
Men nåjaaa jag kom jusst hem det var liite kyligt att åka hem men det gick, vespan tänkte nu inte starta vid teboil heller så då skulle vi haft proböem men den gav sig till slut.
Nu ska jag läsa twilight och sedan gå och sova! Sweet dreams everybody!! ;D
Cya!

Syöt vi je ;P

saltkråkan!!

Hihihi håller på att sitta å kolla på saltkråkan :D:D det är faktist riktigt bra nesten en av dom bästa Astrid  Lindgren har gjort.. :D

Godmorgon!

hej. Vaknade för inte så länge sedan och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag men ja orkar nu inte göra så mycket heller. Jag har nu bara sjukt i halsen men jag tror jag alldrig har såhär sjukt i min hals någonsin :O
Jag är avis på Jenny som är i Sverige nu jusst , jag vill också vara där och igår så var dom till kungsträdgården och tittade på Erik grönwall och darin, nog för att jag också sett darin jusst men dom fick se ERIK GRÖNWALL :D
Dom var också sedan och tog autografer så jenny tog en autograf åt mej med ;D
Nu så sitter jag och tittar på Ztv jag vet inte vad det är för låt nu men den var inte särskilt bra :S :P
Cya!!!!!!

aijj aijj!

GAAAAH, Min hgals tar kol på mig idag, den är så sjuk. Men jag tycker annars så mår jag bra, lite snorig är jag men inte såå värst mycket.
Idag så åkte jag med mamma och mormor till halpa halli och där så handlade vi nu bara mat och sedan så åkte vi hem och jag satte på en film. Ni vill inte veta vilken film det var :P haha jo det var Kalle blomqvist HAHAHAH. Jag hade verkligen ingen annan film jag ville se då jusst så det blev den då men den gick nog att titta på.
Men när jag tittat på den filmen så kom cissi hiot och jag fick bilder av henne men jag tror jag inte sätter upp några mera bilder nu jag har satt upp tillrä'cklit nu tycker jag.
Men vi gjorde nu ingenting vi satt nu bara och slöade framför datorn.
Nu sa jag se om jag hittar någon annan film jag kan sätta på.
Cya!

Sjuklingen EMMA!

Förkyld!

Idag så har jag messt legat här och tittat på how i met your mother för jag har varit trött och snorig och sjuk i halsen. Men det är värt att man blivit mera sjuk nu efter popkalaset i regnet, föör vi fick ju stå lengst fraamm (Y)
Men jag ska försööka vila nu så mykket som möjligt så jag orkar till lägret på fredag. Då ska man tillbaka till fridskär och vara hjälpledare för neeste gäng av konfirmander.
Men nu ska jag fortsätta titta på how i met your mother.
Cya!
Byebye

Där är en bild på Darin (tagen från cissis blogg)

Blivit besatt av den här killen nu efter man sett honom live ;D

Lorentz & M Zakarias!

hej. Kom hem från lägret igåt ar varit helt ok att vara där, men jag har blivit sjuk :O Men nåjaaa visst ska man klara av det också. Idag så åkte cissi och jag till Jakobstad för vi skulle och se på Lorentz & M Zakarias <3
Vi såg ju också andtra band och artister också som til exempel Darin och Fredrik furu M.m.
Vi fick till oc med stå längst fram när lorent... och Darin uppträdde. AWESOME.
Nåjaa jag hade inte med mitt kamera så det blev att ta en massa bilder med telefon som då fick en vattenskada så nu funkar inte en del av knapparna, ska försöka torka telefon på pannan i pannrummet inatt.
Men tillbaka till kamerat varför jag inte hade med mitt riktiga var för att jag kom på det i sista minuten och det var ju fööörståss inget liv i det kamera.
Men jag ska nu få några bilder av cissi som är tydligare, men liiite ser man ju på mina också.
Ska slänga upp några nu jag tog med telefonen.

Lorentz, M zakarias!

Lorentz

Han äär ju bara för söt.

En suddig Zakarias.


Ska sätta upp några bilder av Darin sen när jag får några av cissi, så då på samma gång kan jag sätta upp lite klarare bilder av dom här godingarna också.
Byabya
See you tomorrow!


läger!

Jag åker iväg på Läger imorgon så jag kommer inte skriva på ett tag eller meeen jag kommer hem på fredaskvällen så jag kaanske hinner skriva då men då på Lördagen så kommer jag åka på pop-kalaset och titta på lorentx och M zakarias. Jag ska vara hjälpledare på skriftskolaläger :D

Bilder!

Här kommer bilder från heljen :)

Malin och Jag!

Jag å Cissi!

Måne :)
Tog nog andra bilder men det är typ samma på dom så :D

ett tag sedan!

Jag skrev här nu men ja har nu inte haft så mycket att skriva om eller janå förståss så har jag i lördast varit till fagerö och det blev en verklig lyckad kväll med måånga goda vänner :D Idag så har malin och jag varit till fridskär och där så trodde vi vi skulle vara på en ledar samlin men han hade skrivit fel i brevet så det var inte idag så dit for vi ju lite i onödan men vi åkte nu till näsby och där har vi legat och slöööat och pratat om ditt och datt.
Jag har nu också börjat titta på How i met your mother,, aaaah varför skulle du berätta så mycket om det där cissi så nu så har jag också fastnat framför det :P hihi!
Nåjaaaaaa jag tog nog nåågra bilder i lördast också men jag har inte in dom på min dator så jag kan slänga upp dom senare här om jag kommer ihåg vill säga.
Nu ska jag fortsätta kolla på how i met your mother!
Cya!

Lovely!

hejj. Har suttit nu och tittat på en twilight blogg :D alltså det finns ju inte någon som är snyggare,sötare, hetare än Taylor lautner :D Love him!!!!!! jag är absoluut på Team Jacob i twilight filmerna ;D

Se bara själva !!

ÖGONGODIS FÖR FLEEERA !!! ;D ;D

Malin!

Har jag varit med idag hela dagen neestan. När jag steg upp imorsse så gick jag i dushen och sedan så städade jag rummet som verkligen var oredigt.  Sedan så for jag då ner till malin och vi visste nu först inte vad vi skulle göra men sedan så åkte vi iväg till näsby och vi hade med en volleyboll så vi sökte ett volleyboll nät men vi hittade inget :S såå vi åkte iväg till en lekpark och fixade oss ett eget volleybollnät. Sedan så åkte vi till näsby och satt där och for till halpa halli och sedan for vi och mötte upp Måne som kom hem från Hemliga resan. Sedan bar det hemåt. Nu har jag jusst suttit och tittat på när jenny har städat ur en skrubb :D fyndade nog nåågra saker. Nu så tänkte jag titta på Project runway på datorn :D
Cya!

Mee today!

Näsby!

hejj. Idag så följde jag med malin till näsby för hon skulle och titta på telefoner till servi trade men dom var så dyra där så där var vi inte länge. Sedan så var vi i näsby for till Casa och åt och så har vi varit på bocentrums fotbollsplan, där hittade vi en boll så vi har spelat lite fotboll och nickat bollen och trixat på ;D
Sedan När jag kom hem så gick jag ut och gå med cissi eller vi gick inte långt alls vi bara gick kanske 5 meter från hennes grind :P men vi konstaterade att det blåste såå mykket såå vi ville inte gå. Men vi gick in till henne då istället och jag förhörde henne på religion som är det sista provet hon har nu detta år. Sedan så tittade vi på ett gammalt fångarna på fortet avsnitt.
Nu när jag kom hem såå har jag tittat en gammal film som pappa har filmat när jenny och jag var småa och var ut och lekte och hoppade omkring. Jag bara ääälskar att se gamla videos det påminner en om massa med roligheter.
Cya

Malin!

Fotboll!

En bild av Jenny och mig :D jag blir döpt!

Vasa!

For til vasa klockan halv 2 idag och vi for via almanda och lämmnade in trycket vi ska ha på våra byxor. Sedan så åkte vi iväg till vasa city! Malin och jag sprang runt på stan, jag köpte ett jeansshorts par och en tunika.
Jag letade något som jag ska ha på mig i heljen när det är fagerö men jag hittade nu ingenting :P
När vi kom hem så gik jag till cissi för hon behövde mig för nått tecknings projekt i skolan.
När jag kom hem där ifrån trodde jag att telefonen hade kapat men den funkar nog nu igen, men det lyser någon konstig lampa där bak men (hmmm) nåjaaaa.
Imorgon får jag se vad jag hittar på jag kanske åker ner till villan med vespan för mamma och pappa är där men få se det då imorgon :D
Cya!
Ritat på paint igen :D
Ta inte illa upp hur det ser ut malin :D det är bara rooligt att rita på paint !!

RSS 2.0