Påsklov!

Nu var det väldigt längesedan man bloggat. Men det beror på att jag inte har haft med mig datorn till skolan denna vecka. Men i och för sig så har vi ju bara varit i skolan två dagar och har bara såvit på internatet en natt.
Igår så tog jag bussen hem från vasa kl halv 5, och när jag kom hem så gick jag till malin för jag slapp inte upp hit till östrasidan på något vis. ;P Där satt vi en stund och Måne kom också dit och sedan så for vi ut och körde i Näsby.
Vi gick in till epee och köpte kinderägg och sedan så for vi upp till Tb och åt kinderäggen och lekte med sakerna vi fått ;P
Sedan så började klockan vara mycket så vi for hem för Måne skulle ju upp till skolan nesta dag, men det behövde inte malin och :)
Idag så väckte mamma mig klockan halv 1 och då steg jag upp och tittade på Ztv.
Sedan så gick jag över till mormor och hjälpte henne med att tvätta fönstren så jag fick ju mig en slant då i alla fall.
Nu håller jag på med maten.
Heijdå!
Cya"

kinderägg ;D
Det är riktiga påskkänslor ;D

fotboll!

hej. Denna helg så har bestått av mycket Sport kan jag säga, idag så kom kusinerna hit jätte tidigt för Robin (kusin) skulle och spela fotboll till bolhallen och hans första matsh var klockan 9 så jag sov nog när dom kom i morsse men efter dom spelat den så kom dom hit igen och då så satt vi och drack kaffe och då steg jag upp och då åt jag frukost sedan så skulle han spela klockan halv 1 och då följde hela gänget med och skulle titta på när dom spelade och så spelade dom en match kl 14.20 och 16.45 så man kan säga att jag har spenderat hela dagen i bollhallen, men det var väldigt trevligt att sitta och titta på fick riktit lust att gå upp själv och spela ;D
Nu jusst kom vi hem och vi har jusst ätit tortillas :D
Cya!

24 timmars/Shower power

hej, igår så kom jag hem från vasa där halv 5 tiden typ och då så åt jag nått och sedan så tjussade pappa mig till malin och dit kom också Måne och det var hon som var våran chaufför den kvällen, så vi for och hämtade Linn och sedan så begav vi oss mot ishallen på 24 timmars. vi tittade en matsh och sedan så for vi till halpa halli och till lidl och sedan tillbaka och tittade på några matsher, sedan så for vi till Tb och sedan tillbaka till ishallen och var där resten av kvällen och tittade på matsher.
Vi for hem klockan 3 därifrån, Rex kom och hämtade oss.
Idag så sovde jag till klockan halv 4 :O :O jag fick ju nestan en chock när jag tittade på klockan men nååjaaa skönt var det nu i alla fall att sova.
Sedan så var det nestan bara att göra sig i ordning för kvällen fö vi skulle då åka på Shower power jag och min familj. Showen var faktist riktit bra många bra sångare och skol musikkåren är ju som den är men men visst kan dom spela men jag tycker nu inte jag har tyckt så mycket om sådanna bläsinstrument och sånt men. Dom gör ju förståss showen mäktigare på något vis, 1g3b så var också med där och spelade (Y)
När showen var slut så var Rex och malin, Linn och macke där så jag satte mig på med dom och då åkte vi ut och köra typ och vi stod i kön vid malax grillen för dom skulle ha nått att äta, jag köpte ingenting men jag fick smaka av malins burgare :) Grymt god var den ;D
Men nu ska jag sova
Byebye
Cya!


uppdatering.

hej, kom jusst hem från stan det blev ingen zumba idag utan vi åkte på bio i stället :P
Vi tittade på filmen i love you mr phillip norris. Den var väl inte såå jätte bra men men. Ska snart gå och pack nu får ju åka hem imorgon, (sköönt) tar 3 ans buss imorgon,  Har inte mycket annat att säga nu .
Byebye
CYA!

Dagens bild!

hihihi det där var kul :P väldigt rolit att leka med webcameran ;P Det ska föreställa mig :P

Snart fredag,, wiiihuuuu!

hej, jag skrev ingen blogg igår för ja hade nu ändå inget att berätta om jag var bara på internatet och slöööade.
Jag var faktist ut och gick till gamla stan för jag skulle ha ut några pengar.
Nu jusst så sitter jag i skolan vi har en liten rast och jag är lite trött faktist men det är nu fredag imorgon så då får man fara hemm.
Byebye.
Uppdaterar senare! Ska åka till gymmet idag också, malin och jag ska prova på Zumba tror jag ;D


*__*

hej.idag så slutade vi klocksan 3 och vi ha gjort fotsalva idag i skolan. Sedan när malin och jag kom hemt ill internatet satt vi en stund och sedan så for vi iväg med ruffe till gymmet med en så kallad "monster bil" som jag kallade den, det var en gammal skruttig nissan vi körde med :P (jippiii) Nä vi kom hem nu så gjorde vi varma smörgåsar och nu så ska jag snart ta natten ;)

HAHA ska börja ha håret såhär o dagarna :P heheh NOT!
så här tråkit har man på internatet så man måste sitta och göra olika frisyrer :P

Back to school!

hej. Malin och jag tog bussen hit till vasa klockan 5 över 6. Första timmen i skolan hade vi Finska och sedan så hade vi Kemi och då slutade jag och malin och linn bestämde sig för att gå hem också. Sedan när vi kom hem hit till internatet så satt vi bare en stund och sedan så traskade vi iväg till stadsbussen som gick 5 över 2 och där så var vi och letade efter en billig digibox men vi hittade ingen för det var bara antenn digiboxar och det var inte en sådan som vi skulle ha.
Sedan så var vi och åt på subway och  sedan handlade vi mat för veckan och senn så tog vi bussen hem till gamla vasa och sedan så gjorde vi absolut ingenting satt bara och pratade och nu sitter vi fortfarande och pratar och flummar på och jag har jusst varit i dushen och sådant.
Nu så säger jag hejdå!
Cya!

Tung söndag!

hej. Nu ska jag berätta då om festen igår vi hade iallafall ordnat ett överasknings fest för Måne som fyllde 18 år i fredas, Stort grattis till dej. Ja i alla fall rex och malin kom och hämtade mej typ halv 7 tiden och då så åkte vi till Månes grind och stod där en stund och där var också Joel, Rickard, Pika och Mäntylä.
Sedan begav vi oss mot dörren och vi ringde på och när hon kom och öppnade så sa vi Grattis, och hon var nog inte berädd på att vi skulle komma dit.
Hon trodde det var hennes lillebror som ringde på dörren. :D Så liite överaskad så blev ho nu. Sedan så var vi då där och åt ships, popcorn salta pinnar och smörgåstårta som malin hade med sig, jätte god var den.
Sedan så var vi också med i ölspelet och Sofie kom också dit oc andra också.
Sedan så åkte vi iväg till Töjby där hade dom gammeldans och där Sög det stort var liite folk.
Men Måne och jag bestämde vi skulle gå in och titta i alla fall och man skulle betala 10 € men det sket vi i det var endå ingen som satt och tog något betalt. Men vi kom lika snabbt ut som vi gick in :P kände sig ganska udda där.
Sedan så åkte vi hem och jag somnade i bilen :P Sånt händer. ganska så skönt var det nu men när jag vaknade eller rex å malin väckte mig så kändes det som jag skulle sova i evigheter fasst jag typ usst hade somnat.
Men Nu ska jag kolla på tv tror jag .
Byebye!

Jag idag!

Partajj!

Nu åker jag iväg på fest uppdaterar imorgon ;D

Klar är man i alla fall !

Annan jag gjort idag är inte mycket jag har varit till näsby ett varv med pappa och då var vi till pappas arbete också för det var någon som skulle ha en volvo del så.
Byebye!

hemma!

hej. Nu så har man kommit hem från Vasa, slutade redan klockan halv 12 idag och då gick vi till internatet malin och jag och sedan gick vi till busshållplatsen och steg på bussen.
kom hem kanske halv 3 och då tittade jag på Alice i underlandet filmen, jenny hade den nerladdad.
Efter filmen så har jag suttit och laddat ner musik till datorn för nu har han kommit hem från reparation och nu funkar den hur bra som hellst. Felet var det att hårddisken hade krashat så dom måste byta ut den så det var därför allt har försvunnit nu från datorn förutom bilderna för dom sa vi att dom fick dom laga på en skiva.
Kom jusst hem från villan, var jätte länge sedan man varit dit, jag tyckte jag ville åka med när mamma och pappa skulle dit för det var så länge sedan, fick verkligen massa sommar minnen i huvudet :D VILL HA SOMMAR!
N ska jag faktist gå och kolla på så ska det låta.
Bye bye!

:D

VILL HA DOM HÄÄR!!

VILL HA DOM HÄÄR!!

trött i ögonen !!

hej. idag hade jag bara kemi i skolan och sedan fick jag traska hem till internatet.
Så jag har Diskat, tittat Andra avenyn, läst bloggar, lyssnat på musik, och jag har varit väldigt trött i ögonen, tänkte jag skulle gå och sova men jag ändrade mig.
Nu jusst sitter jag och tittar på klipp på youtube. Malin och johanna kommer väl också snart hem så då ska vio väl städa städa och återigen städa är faktist ganska så oredigt här nu jusst men jag har ju i alla fall städat diskbänken och spisen såå det behövs bara damsugas och torka golven nu och plocka lite skräp här och var.
Så jag Säger hejdå nu!
Cya!

Dagens bild.

16.3.2010

hej. Idag så hade finska först i 3 timmar och sedan så hade vi Vs-kurs där tog vi bakterie prov, som vi redan har gjort vi som går på läkemedels men det gick nog att göra det igen för man fick ju ta på andra ställen där man inte tog första gången. Efter skolan så började vi göra mat och det bestod av korvbiffar och sallad.
Sedan satt vi och pratade och längtade till sommaren och tänkte på hur roligt vi kommer att ha i sommar och vi pratade också om gammla sommarminnen. (HÄRLIGT).
Sedan så var klockan plötsligt 18 över 4 så vi måste skynda oss till bussen som gick halv 5 för vi skulle in till stan. Jimmy kom och hämtade oss och nu när vi kom hem så gjorde vi varma smörgåsar och så tittade malin och jag på Cougar town, grymt bra serie.
Nu så sitter malin och jag och mixtrar på med Windows movie maker. (Y) och johanna har gått och sova.
Sedan ska väl också vi börja gå och Söva.
Så Gonatt.
Byebye!

Söta Nelly!

bilder från i lördas!


Jag redo att åka ut!

Malin och cissi vid skidstugon!

Jag och malin ;D

Linn :)

anlänt till vasa!

hejssan hoppsan, igår så var vi då till dansgalan i pixne/malax, och det var en helt okej kväll med många skratt och ganska överdrivna roliga stunder, (hehe)
I morsse så vaknade jag halv 1 av att simon och jenny satt i köket och pratade. Sedan så har jag bara legat och varit allmänt slö , har tittat på barnkanalen hela dagen :P hahah vaktist riktit bra kanal.
Sedan så pratade malin och jag och vi kom fram till det att vi ville åka till vasa ikväll redan för det skulle vara så tungt att stiga upp kvart över 5. Så vi tog bussen som gick 10 över 7 och när vi kom hit till vasa så bestämmde vi oss att vi skulle stiga av vid abc för jag hade inte ätit något på hela dagen så jag var jätte hungrig, så vi gick in och åt en hamburgermåltid, tyckte det var längesedan man ätit någon sådan.
Sedan gick vi från abc till internatet så det var ju en liten bit att gå men det gick lite trött i nacken blev man att bära på väskan men. Nu ska vi titta film malin och jag och sedan kanske börja ta natten.
Så jag Säger Hejdå nuu !!
Bye bye!
Cya!

KLAR


håret är klart!

hej ikväll ska jag åka till dansgalan i malax med mina underbara vänner.

Har lockat håret så håret är nu klart ska nu gå och se vad jag ska ta på mig och sminka mig sedan börjar jag väl bli klar.

Heljen har kommit!

Hej.Var i skolan till halv 3 idag och vi har haft logistik och data. Sedna så gick jag till internatet och där var malin och väntade på mej, för hon skulle komma hem med mej, mamma kom och hämtade oss för hon hade spenderat dagen i vasa, hon hade bland annat varit och färgat håret till jenny. Kom hem kanske något före 4 och då så satt jag nu och pratade med mormor för hon kom in till oss, hon skulle också äta här.
Nu så sitter jag bara och funderar vad jag ska ta på mig imorgon, ska åka då till dansgalan i Malax och DANSA :P haha! Ikväll kommer cissi hit och vi ska väl ta den vanliga lets dance tittar kvällen och ett massa svammel pratande hit och dit ;D
Bye bye !!
Cya!

Dagens bild!

jahapp! hahahh


jahapp! hahahh


hihihi ! Vi har väldigt liite at göra!



Scarryyy!!! ;P

onsda redan ;P

hej, tycker denna början på den här veckan har gått väldigt snabbt, men det kan vara av att jag har slutat tidigt och att man inte har gjort så mycket i skolan.
Men igår då så var vi i skolan och akutgruppen så hade några aktiviteter åt oss där vi var i olika grupper.
Sedan när vi kom hem från skolan så gick vi ut och gå. och när vi gick om loppis så blev vi sugna på att gå dit så då blev det att gå runt och titta där igen, sedan så gick vi tillbaka men då va vi såå sluta i fötterna så eller i alla fall jag ;P så vi försökte hitta någon jenväg vi hittade ju nog en eller ja väg var det väl inte men i alla fall det skulle ha gått att gå bara det inte skulle varit så jätte mycket snöö man sjönk ner typ 1 meter eller något, såå det blev nog att gå tillbaka samma väg som vi kom. Sedan på kvällen så tittade malin och jag på filmen prinsessa för hon hade laddat ner den såå vi tiittade den. Sedan jick vi och soov.
Idag ska vi väl kanske ut och gå också till flygfältet, och så ska vi kanske på gym men jag tror vi kanske sparar gymmet till imorgon men man vet alldrig man ska måste höra med sej med internatspersonalen.
hejdå!
Cya!

tycker inte om näär det snör så därför tyckte jag denna bilden passade :P

Skola då återigen!

hej, igår så gjorde jag absolut ingenting jag sov nu för det första till klockan 2 och det var väl inte riktit planerat, men nåååjaaa. Sedan så satt jag bara och kollade på tv och sådant.
Idag så for jag med bussen som jick 5 över 6 och då bar det iväg till gamla vasa igen, kom hit till internatet klockan halv 8 kanske och då satt vi nu bara och läste på finska orden vi hade tills idag och då kvart över 8 så jick vi till skolan. Hade finska första timmen och sedan kemi och då slutade i alla fall jag malin och johanna och linn måste va enda till klockan 4 idag ;S hohho tuur att jag inte måste det ;D
Nu när jag kom hem så började jag med att locka håret jag fick så lust ;P och nu så sitter jag här och skriver blogg och har ganska så tråkit men jag ska väl hitta på något att göra här på datorn ;D
När malin och johanna slutar så ska vi åka in till stan, jag ska nu inte ha något men det är väl dom ska ha något smått och gått handlat. Jag brukar vara ganska dålig på det där att bara vara med när någon annan shoppar så det brukar endå bli något, men jag ska väl faktist försöka idag.
Men nu ska jag göra dagens finsk läxa som vi har till imorgon så jag har den över stökat, jag hatar finska språket ;S
Byebye!
Cya!

Dagens bild !

:*(

Gråter varje gång i slutet på denna film den är ju så sorlig ;(

Filmen kom på Tv ikväll!
SÅÅÅ SORLIG men den är sorlig på ett både bra och dåligt sätt.
Det positiva är ju att dom får ut dom två poliserna som har legat klämda under hur länge som helst men det dåliga så är ju att det var så många andra som DOG!!

hemma denna helj!

hej! Igår så sovde jag ganska så länge, när jag hade stigit upp och blivit någolunda vaken så hjälpte jag jenny att städa huset, eller jag gick ut med skräpet och hade då också före plockat ihop allt skräp.
Sedan så satt jag bara vid datorn resten av dagen, måste säga att det här sportlovet har messt gått ut på att sitta vid datorn. MEn på kvällen så tittade jag lets dance med mamma och pappa, kanske inte riktit det rätta paret som åkte ut den här gången men nåjaaa. Bara Mattias är kvar så är det lungt! :)
Idag vaknade jag redan klockan 11 men jag steg upp först 12 :P Idag har det då också varit en dator sittande dag och det kommer det väl att fortsätta med om jag inte kommer på nått annat att göra men knappast finns inte så mycket att göra nu när malin är iväg på något läger ;P
Men nu ska jag gå och äte och se då vad som händer efteråt :D
Bye bye!!

Den är ju bara för gullig!!


Titta den Där vill jag ha, den är ju bara fööör gullig ;D
Ge mejj den någon!!!

AaaaHhhh

Jag blir galen på min lap top, vill verkligen ha en ny :S Den bara slår av och den bara är allmänt CP!!
Men i alla fall så idag har jag inte gjort mycket bara tittat tv och varit på min fasta dator och slöat, jag har också tittat på filmen Prinsessa som är en svensk film, och jag tyckte faktist den var riktigt bra.
Nu jusst sitter jag faktist på min lap top får se om jag ens hinner skriva detta blogg inlägg före den krachar eller va man ska kalla det.
Ikväll ska jag kanske gå ut och gå jag känner jag slulle behöva lite frisk luft när jag bara har sutti inne hela sportlovet hittills.
Cya!

Filmen jag tittade på idag!

jag som provade ett glasögonpar jah hittade :P bilden togs i lördas.
Så sådär skulle jag då se ut i glasögon ;P

Godmorgon!

oijj sovde visst till klockan halv 2 idag  ;O men sköönt var det nu i alla fall ;P
Igår så gjorde jag verkligen ingenting, satt bara och slöade och lyssnade på musik och spelade piano och sånt smått och gått. Vad jag ska göra idag är också en stor fråga, jag tänkte faktist att jag ska ta mig i kragen och gå ut och skida men det är värst när jag inte hittar mina skidskor, men nåjaa ;P Hahah faktist för någon dag sedan när jag gick om en stor snödriva så fick jag riktigt lust att gräva en snökojja ;P ;P hahah jag älskade att göra snökojjor ;D
Men helst skulle nu snön åka bort helt så det får bli SOMMAAR!
Men nu ska jag gå och se om jag hittar mina skidskor, Bye bye Cya!!

SOMMAR SOMMAR SOMMAR!! VILL HA VILL HA VILL HA!!!!

Söker!!

haridag varit med pappaoch kört runt och letat massa med Sommar jobb. Jag fick inget direkt men jag blev uppskriven på massa listor och så lät ju nog vissa GAAnska så positiva men nåjaa no kommer det väl att ordnas på nått vis. Jag blir SÅÅ frustrerad på min Lap top, jag vill ha en ny ;S men i alla fall så igår var malin och jag till Måne och hade Karaoke kväll/ tjejkväll ;D Det var faktist riktit Roligt :D
Resten av denna dag kommer jag befinna mig framför Tv och datorn, Ska titta på gamla disney filmer idag tror jag.
Bye bye Cya!!

Måndag!

hejjsan, vaknade klockan halv 1 idag. Sköönt med sportlov, får soova länge då!!
Sedan så satte jag på datorn men min Lap top fick något feel idag jag tror han måste vila lite för han bara slår av hela tiden och det står att det har uppstått något fel, :S Ja så jag måste nu sitta på Fasta dator och den är väl inte den bästa men den går nu i alla fall lite bättre en lap toppen jusst nu.
Sedan ikväll ska jag och malin åka till Måne och vi ska ha en hel kväll med Singstar ;D Kommer bli riktigt kul tror ja!
Har också suttit och spelat piano idag, det är faktist riktit roligt det. Jag måste ju spela på pianot nu när jag har gitarren i vasa, jag skulle borda tagit hem den (jag saknar deij) ;P
Men nu ska jag håppa i dushen och sedna ska jag fortsätta med mitt piano spelande.
Bye bye !!
See you later!!

RSS 2.0